Anna Żukowska emeryt
Temat: Gdzie znajdę darmowy edytor HTML z poskimi znakami
Jestem zarejestrowana z opłaconym abonamrntem w TWRPS.Proszę o wskazówkę jak dostać się do: "Łatwy w użyciu darmowy program do projektowania i prowadzenia stron."
o którym mówi stwona TWRPS po polsku w podstronie "Produkty".
Lub skąd mogę ściągnąć darmowy,względnie przyzwoity, edytor HTML z poskimi znakami.
Wielkie dzięki za pomoc.
Anna Żukowska
Krzysztof
Gromek
Żeby osiągnąć
sukces trzeba tego
chcieć!!!
Wydaje mi się, że ktoś pisząć "Łatwy w użyciu darmowy program do projektowania i prowadzenia stron" miał na myśli cpanel w hostingu twrps. Dzięki niemu można łatwo zrobić stronę - jedyny problem dla niektórych osób - brak znajomości języka angielskiego.Jeśli chodzi o edytor html to w wyszukiwarce można znaleźć kilka darmowych programów.
Do robienia prostych stron polecam "My Free Web Site Builder"
Anna Żukowska emeryt
Tak Krzysztof.Chodziło mi o to, o program z TWRT. Skorzystam również z Twojej rady.
Dziękuję.
Anna Żukowska
Patryk
O.
Realizuję potrzeby
żołądkowe.
Anno, Jeśli chcesz szybko tworzyć własne strony internetowy, to zapewne chodzi o RVSiteBuilder dostępny pakiecie TWRPS po zalogowaniu się w:http://www.twrpowersystem.com/hosting/
następnie należy wejść z górnej zakładki w My Services,
potem klikamy w taką zieloną strzałeczkę przy naszym koncie od hostingu:
Teraz klikamy na przycisk Login to cPanel i akceptujemy wejście:
Schodzimy na dół do działu Software/Services i wybieramy program RVSiteBuilder lub Fantastico De Luxe. :-)
Służę pomocą :-)Patryk Ostrzołek edytował(a) ten post dnia 03.09.10 o godzinie 12:40
Anna Żukowska emeryt
Witaj Patryk.Wielkie dzieki. Kroczek w przód. Próbuję.
Pozdrawiam
Anna Żukowska
Anna Żukowska emeryt
Halao Patryk!Doszłam do miejsca w którym pojawiła się przycisk [Login to cPanel] no i niestety stanęłam przed "ścianą". Po kliknięciu w ten przycisk pojawia się ostrzrżenie po polsku mniej więcej takiej treści: ...mogą tu być szkodliwe treścim nie polecam wchodzenia ...???
Przemek Szczęch przemekszczech.pl
Anna Żukowska:
Halao Patryk!
Doszłam do miejsca w którym pojawiła się przycisk [Login to cPanel] no i niestety stanęłam przed "ścianą". Po kliknięciu w ten przycisk pojawia się ostrzrżenie po polsku mniej więcej takiej treści: ...mogą tu być szkodliwe treścim nie polecam wchodzenia ...???
Aniu możesz wejść smiało na to, ale polecam logowanie sie do cpanelu przez:
my emails > później wchodzisz w maila "New Account Information" domeny
która zarejestrowałas.
otworzy się małe okienko na którym znajdziesz dane do logowania
czyli bedzie napisane :
username
password
i taki link do zalogowania sie w cpanel http://74.81.64.35:2082/
Anna Żukowska emeryt