- 1
- 2
- Następna »
Jacek
Śliwiński
I od miesiąca
znowuż robotny
Temat: Od samego początku.
Dużo się już naczytałem o TWRPS. Dobra, czym więcej wiem tym bardziej jestem zainteresowany. Tylko, wchodząc do kogoś na ten ósmy, niby ostatni poziom u kogoś, czy zaczynam tworzyć u siebie od pierwszego poprzez kolejne? I co będzie po opłaceniu opłaty co miesięcznej, a nie potrafieniu znalezienia kolejnych osób w przeciągu powiedzmy dwóch lub trzech miesięcy? I co mam niby sprzedawać? Czy polega to tylko na szukaniu chętnych do przystąpienia?P.S> Jak dostać się na początek grupy, nie na 6ty lub 7my poziom. Chodzi mi gdzieś na 3ci. Prosze o rade.Jacek Śliwiński edytował(a) ten post dnia 27.08.10 o godzinie 16:54
Przemek Szczęch przemekszczech.pl
Jacek Śliwiński:
Dużo się już naczytałem o TWRPS. Dobra, czym więcej wiem tym bardziej jestem zainteresowany. Tylko, wchodząc do kogoś na ten ósmy, niby ostatni poziom u kogoś, czy zaczynam tworzyć u siebie od pierwszego poprzez kolejne?
Jacek , rejestrując sie do twrps jesteś na swoim "zerowym" poziomie i nie ważne jest czy będziesz ku kogoś na 3 czy 8, zawsze będzie tak ze będziesz u kogoś na jakimś poziomie, nawet na 12 u kogoś możesz być ;)
>I co będzie po opłaceniu
opłaty co miesięcznej, a nie potrafieniu znalezienia kolejnych osób w przeciągu powiedzmy dwóch lub trzech miesięcy?
To jest niemozliwe żebys nie znalazł, a jak tak sie stanie, to szukasz dalej ;)
>I co mam
niby sprzedawać? Czy polega to tylko na szukaniu chętnych do przystąpienia?
sprzedajesz usługi twrps, a w zasadzie nie sprzedajesz tylko polecasz, szukasz klientów na te produkty.
P.S> Jak dostać się na początek grupy, nie na 6ty lub 7my poziom. Chodzi mi gdzieś na 3ci. Prosze o rade.
nigdy nie dostaniesz sie na poczatek grupy, i to jest nieważne czy jesteś u kogoś na 8 czy 1 , Ty jesteś na zero i zaczynasz swój biznes.
Oczywiście masz mnóstwo pomocy odemnie.
PozdroPrzemek Szczęch edytował(a) ten post dnia 27.08.10 o godzinie 23:52
Jacek
Śliwiński
I od miesiąca
znowuż robotny
Serio, jak człowiek wie, że ktoś stoi u boku po to by pomóc i służyć dobrymi radami, to od razu robi się ciekawiej a i raźniej. Dzięki za wiadomość Przemku. Zastanawiałem się wczoraj w pracy nad przystąpieniem do TWRPS, i sądzę, że coś z tego będzie!pozdrowienia. J.Ś.
Jacek
Śliwiński
I od miesiąca
znowuż robotny
Chcę wejść w strukturę TWRPS, myślę o czasie do dwóch tygodni. I naprawdę nie sądzę, iż zaskoczy mnie jakaś rzecz nie miła, lecz spodziewam się tego czego naczytałem się w ostatnich kilku dniach o sprawach i samym TWRPS. Sądzę, że jest to warte tego co spodziewam się osiągnąć, lecz martwi mnie jedna rzecz: chyba za mało wiem o sprawach wykonawczych budowania całego systemu, dobrze działającej machineri pozwalającej wzbogacić moje życie o swobodę finansową.
Paweł
Łabędzki
w drodze do
niezależności
finansowej
witaj Jacek, tego typu biznes dobrze jest robić razem, grupowo.nie wiem skąd dowiedziałeś się o TWRPS, ale zapraszam na ciekawe szkolenia,
gdzie w grupie pomagamy robić ten biznes.
poniżej link do szkolenia on-line:
http://www.szkolenia.ff24.eu/
szczególnie polecam na początek szkolenie w poniedziałek i środę.
w przypadku zainteresowania zachęcam do przyłączenia się do grupy.
po szkoleniu online chętnie pomogę w formalnościach.
zachecam do kontaktu na priv.
Jacek
Śliwiński
I od miesiąca
znowuż robotny
w tym tygodniu nie mogę, ponieważ trzyma mnie jeszcze praca etatowa, od której chcę się dobrowolnie uwolnić. Nie potrafię już myśleć o tym, że można zarobić w sposób nie wymagający siły fizycznej, w momencie, jadąc do pracy, gdzie czeka na mnie dobrowolny przymus pracy pod nadzorem innej osoby.
Jacek
Śliwiński
I od miesiąca
znowuż robotny
Czy te szkolenia są co tydzień, bo w kolejnym tygodniu mam 1szą zmianę. Może w tedy. Jak tak to skorzystam, czemu nie!
Krzysztof
Gromek
Żeby osiągnąć
sukces trzeba tego
chcieć!!!
Jacek Śliwiński:
Czy te szkolenia są co tydzień, bo w kolejnym tygodniu mam 1szą zmianę. Może w tedy. Jak tak to skorzystam, czemu nie!
Witaj, tak szkolenia są w każdym tygodniu. Tak jak napisał Paweł, pod adresem http://szkolenia.ff24.eu masz wszelkie informacje na temat szkoleń. Faktycznie dla osób zaczynających są szkolenia w każdy poniedziałek i każdą środę o godz. 21:10.
My tu rzeczywiście pracujemy zespołowo i każdy każdemu pomaga. Po zapisaniu się do zespołu to w panelu użytkownika ff24 będziesz miał dostęp o ogromnej wiedzy na temat tworzenia swojej strony, ebiznesu i oczywiście zarabiania. Jeśli masz jakieś pytania lub coś jest jeszcze dla Ciebie nie jasne to pisz do mnie śmiało.
Jacek
Śliwiński
I od miesiąca
znowuż robotny
już tylko czekam na wypłatę i to będzie ten moment aby wstąpić w wasze szeregi
Krzysztof
Gromek
Żeby osiągnąć
sukces trzeba tego
chcieć!!!
OK, ale nie wiem czy wiesz, że TWR oferuje 14 dniowy darmowy okres próbny, także możesz już zapisać się i zacząć działać, a zapłacić trzeba za 14 dni.Jeśli nie jesteś jeszcze zdecydowany do czyjej struktury chcesz się zapisać to polecam swoją ff24
Oferuję Ci pełne wsparcie i pomoc
Jacek
Śliwiński
I od miesiąca
znowuż robotny
Już mam konto an Alert Pay. Czekam na sms, chyba żeby czekać na coś co potrzebuje wpisać rejestrując się do TwRPS.
Krzysztof
Gromek
Żeby osiągnąć
sukces trzeba tego
chcieć!!!
Jeśli masz aktywne konto Alertpay to nie musisz czekac na zaden sms. Przy rejestracji w TWR wymagane jest jedynie podanie PIN, który ustawiałeś sobie sam przy rejestracji konta Alertpay.Także wchodzisz na naszą stronę i rejestrujesz się do zespołu ff24 i oczywiscie do twr.
Jacek
Śliwiński
I od miesiąca
znowuż robotny
a co z nr. konta. Gdzie mam wpłacić pieniądze. Przecież nie znam żadnego numeru, albo czegoś.
Krzysztof
Gromek
Żeby osiągnąć
sukces trzeba tego
chcieć!!!
Masz na razie 14 dni za darmo.Po dodaniu swojego konta bankowego do systemu Alertpay i po wykonaniu zlecenia przelewu, otrzymasz nr transakcji i nr konta w Polsce na które trzeba przelać pieniądze. Dokonujesz przelewu i po kilku dniach środki pojawiają się na Alertpay.
Wszystko jest dokładnie i szczegółowo wytłumaczone w panelu ff24, więc po dokonaniu rejestracji w twr będziesz miał dostęp do wszystkich informacji
Jacek
Śliwiński
I od miesiąca
znowuż robotny
Wszystko jest dokładnie i szczegółowo wytłumaczone w panelu ff24, więc po dokonaniu rejestracji w twr będziesz miał dostęp do wszystkich informacji
No i o tę wiadomość mi chodziło. Dzięki.
Krzysztof
Gromek
Żeby osiągnąć
sukces trzeba tego
chcieć!!!
Polecam się
Jacek
Śliwiński
I od miesiąca
znowuż robotny
O co chodzi w nazwie użytkownika. jakoś nie chce wejść.
Krzysztof
Gromek
Żeby osiągnąć
sukces trzeba tego
chcieć!!!
Ale mówisz o nazwie uzytkownika w czasie rejestracji tak?Byc moze jest zajeta ta nazwa to sprobuj innej
Jacek
Śliwiński
I od miesiąca
znowuż robotny
Nazwa użytkownika musi zawierać się między 12/06 Postacie. Próbuje i nie wchodzi. Czy ta nazwa użytkownika będzie gdzieś widoczna?
Jacek
Śliwiński
I od miesiąca
znowuż robotny