Reklama: Najlepszy program partnerski w sieci , KLIKNIJ

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Jacek Śliwiński I od miesiąca
znowuż robotny

Temat: Od samego początku.

Dużo się już naczytałem o TWRPS. Dobra, czym więcej wiem tym bardziej jestem zainteresowany. Tylko, wchodząc do kogoś na ten ósmy, niby ostatni poziom u kogoś, czy zaczynam tworzyć u siebie od pierwszego poprzez kolejne? I co będzie po opłaceniu opłaty co miesięcznej, a nie potrafieniu znalezienia kolejnych osób w przeciągu powiedzmy dwóch lub trzech miesięcy? I co mam niby sprzedawać? Czy polega to tylko na szukaniu chętnych do przystąpienia?

P.S> Jak dostać się na początek grupy, nie na 6ty lub 7my poziom. Chodzi mi gdzieś na 3ci. Prosze o rade.Jacek Śliwiński edytował(a) ten post dnia 27.08.10 o godzinie 16:54
27.08.2010, 15:59

Przemek Szczęch przemekszczech.pl

Jacek Śliwiński:
Dużo się już naczytałem o TWRPS. Dobra, czym więcej wiem tym bardziej jestem zainteresowany. Tylko, wchodząc do kogoś na ten ósmy, niby ostatni poziom u kogoś, czy zaczynam tworzyć u siebie od pierwszego poprzez kolejne?

Jacek , rejestrując sie do twrps jesteś na swoim "zerowym" poziomie i nie ważne jest czy będziesz ku kogoś na 3 czy 8, zawsze będzie tak ze będziesz u kogoś na jakimś poziomie, nawet na 12 u kogoś możesz być ;)

>I co będzie po opłaceniu
opłaty co miesięcznej, a nie potrafieniu znalezienia kolejnych osób w przeciągu powiedzmy dwóch lub trzech miesięcy?

To jest niemozliwe żebys nie znalazł, a jak tak sie stanie, to szukasz dalej ;)

>I co mam
niby sprzedawać? Czy polega to tylko na szukaniu chętnych do przystąpienia?

sprzedajesz usługi twrps, a w zasadzie nie sprzedajesz tylko polecasz, szukasz klientów na te produkty.

P.S> Jak dostać się na początek grupy, nie na 6ty lub 7my poziom. Chodzi mi gdzieś na 3ci. Prosze o rade.

nigdy nie dostaniesz sie na poczatek grupy, i to jest nieważne czy jesteś u kogoś na 8 czy 1 , Ty jesteś na zero i zaczynasz swój biznes.
Oczywiście masz mnóstwo pomocy odemnie.

PozdroPrzemek Szczęch edytował(a) ten post dnia 27.08.10 o godzinie 23:52
27.08.2010, 23:05

znowuż robotny

Serio, jak człowiek wie, że ktoś stoi u boku po to by pomóc i służyć dobrymi radami, to od razu robi się ciekawiej a i raźniej. Dzięki za wiadomość Przemku. Zastanawiałem się wczoraj w pracy nad przystąpieniem do TWRPS, i sądzę, że coś z tego będzie!
pozdrowienia. J.Ś.
28.08.2010, 15:09

znowuż robotny

Chcę wejść w strukturę TWRPS, myślę o czasie do dwóch tygodni. I naprawdę nie sądzę, iż zaskoczy mnie jakaś rzecz nie miła, lecz spodziewam się tego czego naczytałem się w ostatnich kilku dniach o sprawach i samym TWRPS. Sądzę, że jest to warte tego co spodziewam się osiągnąć, lecz martwi mnie jedna rzecz: chyba za mało wiem o sprawach wykonawczych budowania całego systemu, dobrze działającej machineri pozwalającej wzbogacić moje życie o swobodę finansową.
28.08.2010, 22:52

Paweł Łabędzki w drodze do
niezależności
finansowej

witaj Jacek, tego typu biznes dobrze jest robić razem, grupowo.
nie wiem skąd dowiedziałeś się o TWRPS, ale zapraszam na ciekawe szkolenia,
gdzie w grupie pomagamy robić ten biznes.

poniżej link do szkolenia on-line:
http://www.szkolenia.ff24.eu/
szczególnie polecam na początek szkolenie w poniedziałek i środę.

w przypadku zainteresowania zachęcam do przyłączenia się do grupy.
po szkoleniu online chętnie pomogę w formalnościach.
zachecam do kontaktu na priv.
28.08.2010, 23:20

znowuż robotny

w tym tygodniu nie mogę, ponieważ trzyma mnie jeszcze praca etatowa, od której chcę się dobrowolnie uwolnić. Nie potrafię już myśleć o tym, że można zarobić w sposób nie wymagający siły fizycznej, w momencie, jadąc do pracy, gdzie czeka na mnie dobrowolny przymus pracy pod nadzorem innej osoby.
29.08.2010, 16:15

znowuż robotny

Czy te szkolenia są co tydzień, bo w kolejnym tygodniu mam 1szą zmianę. Może w tedy. Jak tak to skorzystam, czemu nie!
29.08.2010, 16:26

Krzysztof Gromek Żeby osiągnąć
sukces trzeba tego
chcieć!!!

Jacek Śliwiński:
Czy te szkolenia są co tydzień, bo w kolejnym tygodniu mam 1szą zmianę. Może w tedy. Jak tak to skorzystam, czemu nie!

Witaj, tak szkolenia są w każdym tygodniu. Tak jak napisał Paweł, pod adresem http://szkolenia.ff24.eu masz wszelkie informacje na temat szkoleń. Faktycznie dla osób zaczynających są szkolenia w każdy poniedziałek i każdą środę o godz. 21:10.

My tu rzeczywiście pracujemy zespołowo i każdy każdemu pomaga. Po zapisaniu się do zespołu to w panelu użytkownika ff24 będziesz miał dostęp o ogromnej wiedzy na temat tworzenia swojej strony, ebiznesu i oczywiście zarabiania. Jeśli masz jakieś pytania lub coś jest jeszcze dla Ciebie nie jasne to pisz do mnie śmiało.
30.08.2010, 08:18

znowuż robotny

już tylko czekam na wypłatę i to będzie ten moment aby wstąpić w wasze szeregi
30.08.2010, 09:38

sukces trzeba tego
chcieć!!!

OK, ale nie wiem czy wiesz, że TWR oferuje 14 dniowy darmowy okres próbny, także możesz już zapisać się i zacząć działać, a zapłacić trzeba za 14 dni.

Jeśli nie jesteś jeszcze zdecydowany do czyjej struktury chcesz się zapisać to polecam swoją ff24

Oferuję Ci pełne wsparcie i pomoc
30.08.2010, 09:59

znowuż robotny

Już mam konto an Alert Pay. Czekam na sms, chyba żeby czekać na coś co potrzebuje wpisać rejestrując się do TwRPS.
31.08.2010, 11:08

sukces trzeba tego
chcieć!!!

Jeśli masz aktywne konto Alertpay to nie musisz czekac na zaden sms. Przy rejestracji w TWR wymagane jest jedynie podanie PIN, który ustawiałeś sobie sam przy rejestracji konta Alertpay.

Także wchodzisz na naszą stronę i rejestrujesz się do zespołu ff24 i oczywiscie do twr.
31.08.2010, 14:02

znowuż robotny

a co z nr. konta. Gdzie mam wpłacić pieniądze. Przecież nie znam żadnego numeru, albo czegoś.
1.09.2010, 08:22

sukces trzeba tego
chcieć!!!

Masz na razie 14 dni za darmo.
Po dodaniu swojego konta bankowego do systemu Alertpay i po wykonaniu zlecenia przelewu, otrzymasz nr transakcji i nr konta w Polsce na które trzeba przelać pieniądze. Dokonujesz przelewu i po kilku dniach środki pojawiają się na Alertpay.

Wszystko jest dokładnie i szczegółowo wytłumaczone w panelu ff24, więc po dokonaniu rejestracji w twr będziesz miał dostęp do wszystkich informacji
1.09.2010, 08:29

znowuż robotny

Wszystko jest dokładnie i szczegółowo wytłumaczone w panelu ff24, więc po dokonaniu rejestracji w twr będziesz miał dostęp do wszystkich informacji

No i o tę wiadomość mi chodziło. Dzięki.
1.09.2010, 08:40

sukces trzeba tego
chcieć!!!

Polecam się
1.09.2010, 08:45

znowuż robotny

O co chodzi w nazwie użytkownika. jakoś nie chce wejść.
1.09.2010, 08:56

sukces trzeba tego
chcieć!!!

Ale mówisz o nazwie uzytkownika w czasie rejestracji tak?
Byc moze jest zajeta ta nazwa to sprobuj innej
1.09.2010, 09:00

znowuż robotny

Nazwa użytkownika musi zawierać się między 12/06 Postacie. Próbuje i nie wchodzi. Czy ta nazwa użytkownika będzie gdzieś widoczna?
1.09.2010, 09:19

znowuż robotny

Udało się! Witam w klubie starych bywalców. Od dziś zaczynamy działać razem.
1.09.2010, 09:43

Wyślij zaproszenie do