Rafał
Jaroszewski
Lead Design
Engineer. GE Company
Polska
Temat: AIKIDO PRUSZKÓW
Witam,mam przyjemność zaprosić do naszego nowego dojo aikido w Pruszkowie.
Ruszamy już we wrześniu 2010. Zapraszamy dzieci od 6-ciu lat, młodzież i dorosłych.
Przyjdź i spróbuj, 1 trening oczywiście gratis.
AKCEPTUJEMY KARTY BENEFIT MULTISPORT!!!
Wszelkie szczegóły można sprawdzić na stronie internetowej naszego klubu: http://aikido.warszawa.pl.
Pozdrawiam
Rafał
Dariusz
Suchłabowicz
Project Manager,
Scania Polska SA
Ryszard
Cieśla
Vopec Services &
Trading
Pierwsze zajęcia za nami. Aż jestem ciekaw co będzie dalej :)
Ryszard
Cieśla
Vopec Services &
Trading
Następny komentarz za 10 lat.
Ryszard
Cieśla
Vopec Services &
Trading
No dobra, komentarze będą częściej :).Podoba mi się .. byle coraz ciężej. Rafał jest naprawdę dobry. Cieszę się że mam takiego sensei :). Wiem, że na razie robi selekcję i czeka kto zostanie. Ale nie można też nikogo zniechęcać. Podejście ma dobre. Następny trening dopiero za 6 dni .. pozostaje pobiegać :). Do pełni szczęścia potrzebuje jeszcze piłki nożnej i deski windsurfingowej ...
Rafał
Jaroszewski
Lead Design
Engineer. GE Company
Polska
...selekcję... dobre ;-)Nie strasz ludzisk. To czas zweryfikuje a nie Rafał :-)
Ryszard
Cieśla
Vopec Services &
Trading
Masz rację, selekcja to złe słowo :) Nie chciałem nikogo straszyć. Ale właśnie CZAS miałem myśli, on weryfikuje wszystko. Idealna droga na mój charakter ... . Ale to tylko gadanie.Bardzo dobrze że to najtrudniejsza ze sztuk walki. Siła się przydaje ale nie jest najważniejsza.
Liczba powtórzeń razy częstość powtarzania i będę wiedział "gdzie idę". Irytuje mnie, że nie od razu łapię co i jak w technice ale ja tak mam. CZAS i POKORA. NIGDY nie odpuszczam chyba że w myśl zasady "USTĄP żeby ZWYCIEŻYĆ".
Na dzisiejszym treningu jako obserwatorki pojawiły się dziewczyny co nie umknęło przynajmniej mojej uwadze .. :).
Aaa.. jutro mamy "trening" innego rodzaju.. Ciekawe czy pojawią jakieś nowe techniki :).
ZAPRASZAMY WSZYSTKICH !Ryszard Cieśla edytował(a) ten post dnia 14.11.10 o godzinie 23:43
Rafał
Jaroszewski
Lead Design
Engineer. GE Company
Polska
Kilka fotek z ostatniego obozu aikido naszego klubu:http://picasaweb.google.com/102389754997011733108
Miłego oglądania :-)
Rafał
Jaroszewski
Lead Design
Engineer. GE Company
Polska
Oraz kilka fotek z naszego pierwszego pokazu pruszkowskiego na torze kolarskim:http://www.vertis.pl/albumy/serafinpf/aikido
Oglądać póki jeszcze są :-)
Ryszard
Cieśla
Vopec Services &
Trading
Zdjęcia super :) .. ruchome zwłaszcza ..Ryszard Cieśla edytował(a) ten post dnia 26.11.10 o godzinie 22:00
Ryszard
Cieśla
Vopec Services &
Trading
No i tak sobie ćwiczymy. Mógłbym tak ćwiczyć godzinami, codziennie nawet. Świetna rzecz, odskocznia o codziennych problemów. Nie wiem, czemu ale jedyne co mnie martwi to to, że się to kiedyś skończy z jakichś przyczyn. W poniedziałek mam zabieg który mnie wyeliminuje z 2 treningów ale Rafał i Ola jakoś mnie doszkolą indywidualnie, mam nadzieję. Po 2 i 5 miesiącach widzę że wraca moja chęć do "spoconego" spędzania czasu. Jeszcze żeby się na piłeczkę załapać i będę szczęśliwy ..Ryszard Cieśla edytował(a) ten post dnia 18.12.10 o godzinie 23:43
Paweł B. Specjalista VBA
Rychu, nie popadaj w manię .. :) Przyznaję jest nieźle, a z treningu na trening coraz ciekawiej. Bakcyl złapany .. :)
Ryszard
Cieśla
Vopec Services &
Trading
No i co tam Pawełku? Jak zauważyłeś mam przerwę .. a może nikt nie zauważył :(
Paweł B. Specjalista VBA
Wielu pytało o Cię. Niezmiennie odpowiadamy, żeś pewnie nartach ... :) Jutro u nas pierwsze egzaminy. Może wpadniesz?
Ryszard
Cieśla
Vopec Services &
Trading
Po zwichnięciu barku .. na nartach .. właśnie kończę rehabilitację.Nie chciałem wpaść zobaczyć bo by mi żal było. Ale cóż to jest w po¶ównaniu z latami ćwiczeń które odpukać przed nami :). Już niedługo wracam, szykuj się to się trochę poprzewracamy :).
Rafał
Jaroszewski
Lead Design
Engineer. GE Company
Polska
Kolejny sezon w Pruszkowie 2011/2012 zaczynamy już 15go września (czw).Adres:
LO im. Tadeusza Kościuszki,
ul Kościuszki 38,
około 200 metrów od SKM Pruszków.
Grupy dla dzieci (od 6 lat), młodzieży i dorosłych.
Wtorek, Czwartek:
Dzieci 18.30-19.15
Młodzież, dorośli 19.20-20.50
Zajęcia prowadzi Rafał Jaroszewski 2 dan aikido Kobayashi (17 rok praktyki i 8 w roli instruktora). Państwowe uprawnienia instruktorskie: MENIS 14932/I/R2005.
Więcej szczegółów na naszej stronie:
http://aikido.warszawa.pl
lub pod numerem tel. 530-145-350 (Pruszków).
Akceptujemy MULTISPORT BENEFIT i OK-SYSTEM.
Widzimy się na macie! Pozdrawiam.
Rafał
Jaroszewski
Lead Design
Engineer. GE Company
Polska
Uwaga, zmiana godzin treningowych w Pruszkowie od października 2011:wtorek, czwartek,
dzieci młodsze 18.15-19.00,
dzieci starsze 19.00-19.45,
młodzież, dorośli 19.50-21.20.
Reszta bez zmian. W razie wątpliwości tel. 530-145-350 lub http://aikido.warszawa.pl.
Pozdrawiam,
RJ.