Robert
W.
Wirtualny inkubator
e-usług AFTER20.net
Temat: Admatik pod lupą ekspertów
Serwis MamBiznes.pl zamieścił opinie ekspertów z branży internetowej o naszym Admatiku. Zobaczcie co powiedzieli :-) A jakie są Wasze opinie?
Michał
Frątczak
kierownik Centrum
Rekreacyjnego hotelu
Witam serdecznie!Postanowiłem nieco odświeżyć temat.
Czas mija a ja nie dostrzegam w internecie jakichś konkretów na temat tego co się dzieje w Admatiku.
Ponieważ chciałbym dopisać pare zdań do swojego bloga oraz chciałbym nieco zmienić dostawcę reklam na moich stronach - jestem ciekawy opinii osób, które miały już okazję korzystać z usług Admatika.
Czy warto rozważyć opcję przystąpienia do tej platformy mając kilka mniejszych serwisów? A może wciąż AdTaily jest lepszym rozwiązaniem?
Pozdrawiam
Michał Frątczak
Tomasz Niedźwiecki Freelancer
Michał Frątczak:
Witam serdecznie!
Postanowiłem nieco odświeżyć temat.
Czas mija a ja nie dostrzegam w internecie jakichś konkretów na temat tego co się dzieje w Admatiku.
Ponieważ chciałbym dopisać pare zdań do swojego bloga oraz chciałbym nieco zmienić dostawcę reklam na moich stronach - jestem ciekawy opinii osób, które miały już okazję korzystać z usług Admatika.
Czy warto rozważyć opcję przystąpienia do tej platformy mając kilka mniejszych serwisów? A może wciąż AdTaily jest lepszym rozwiązaniem?
Pozdrawiam
Michał Frątczak
Przyłączam się do pytania i ponownie je odświeżam.
Czy jest ktoś na GL kto ma pozytywne/negatywne doświadczenia z Admatikiem?
Czy sieć wogóle funkcjonuje, czy już tylko dogorywa?
Ruch tutaj na GL widzę, że jest mizerny co nie rokuje najlepiej.
Pozdrawiam
Tomasz Niedźwiecki, YAFUD.pl - Demotywatory tekstowe