Reklama: GRATIS wycena pozycjonowania strony , KLIKNIJ !

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Anna P. mój profesjonalny
opis

Temat: Uwagi organizacyjne

Jeśli macie jakieś uwagi dotyczące organizacji, możecie je wpisywać tutaj.

Pozdrawiam!Anna P. edytował(a) ten post dnia 16.05.08 o godzinie 22:50
3.12.2007, 12:11

opis

Wypowiedzi skopiowane z dyskusji ponieważ dotyczy organizacji forum: http://www.goldenline.pl/forum/illustrator/181251

---------------------------------------------------------------
Anna P.:
To miała być luźna dyskusja, a nie dyskusja pod presją. Trochę luzu, jest weekend!

wczoraj 18:55

Krzysztof B.:
Anna P.:
To miała być luźna dyskusja, a nie dyskusja pod presją.
Wszczęłaś zupełnie niepotrzebnie kolejny wątek o wyższości jednych świąt nad drugimi. W internecie jest takich dyskusji na tony. Każda kończy się tak samo.
Skoro jednak jest dyskusja o Illustratorze, to wtręty o Photopaincie są zupełnie nie na temat. I nie ma to związku z presją.
Trochę luzu, jest weekend!
No to się wyluzuj.

wczoraj 22:05
17.05.2008, 00:21

opis

Witam,

Przypominam, że wszystkie ogłoszenia o charakterze rekrutacyjnym czy komercyjnym oraz naruszające w jakikolwiek sposób regulamin GL: http://www.goldenline.pl/regulamin będą usuwane.

Dziękuję jednocześnie osobom zgłaszającym tematy do zmoderowania za pomoc.
13.06.2009, 20:59

Karol Cholewa eLearning and Media
Developer, Motorola
Electronics Polska

Jestem samoukiem w Illustatorze oraz w PS. Korzystam glownie z tutoriali, blogow i grup.
Bardzo mnie ucieszyla grupa na goldenline. Zaczalem czytac kilka postow i juz widze, kto jest ekspertem a kto sie lansuje...
Prosba - jesli nie wiesz na 100% to nie pisz glupot, ze Illustrator ma bug'a albo jest skopany w czyms tam; bo nastepny post obala tego Twojego wyimaginowanego bug'a - szczegolnie jesli uzywasz pirackiej wersji...
Rowniez jak nie wiesz, to nie pisz, ze sie nie da tego, bo nastepny post wyjasnia jak to sie robi.
Przy postach widze po 30 odpowiedzi, tylko 90% jest do usuniecia...
Fajnie, jakby autorzy pytan punktowali mimo wszystko udane odpowiedzi - pozwoli to nam wylonic prawdziwych ekspertow i odsiac szymnych macicieli tematu.
Pozdr
4.12.2009, 21:30

opis

Witam,
Grupa Illustrator jest grupą dyskusyjną. Nie można narzucać autorom wypowiedzi sposobu ich formułowania. Jak sam napisałeś potrafisz wg. swoich kryteriów klasyfikować wypowiedzi i użytkowników.

Każdy klasyfikuje wg. własnego uznania, a różnorodność wypowiedzi i ich charakter określa niekiedy skalę problemu. Co umożliwia również orientację w sposobie pracy programu oraz jego użytkowników.

Żadna z wypowiedzi nie będzie usuwana, jeśli nie naruszy regulaminu. Jeśli zachowania użytkowników naruszają czyjeś dobra, wówczas stosuje się upomnienie na priv lub inne środki. Jeśli zauważysz problem na grupie, proszę napisz do mnie na priv i wskaż osobę i wypowiedź, która narusza w jakikolwiek sposób regulamin lub dobre obyczaje. Forum daje możliwość wypowiedzi każdemu - jest to grupa otwarta.

Na szczęście grupa ta nie ma większych problemów, co jest zasługą użytkowników. Ciebie również zapraszam do dyskusji i dzielenia się swoim doświadczeniem i wiedzą. Mam nadzieję, że będziesz zadowolony z rezultatów. Jeśli masz konkretne propozycje rozwiązań dla grupy - chętnie!

Pozdrawiam
4.12.2009, 23:27

opis

Przypominam o jednym z punktów regulaminu GL:
§ 36a. Zabrania się zamieszczania ogłoszeń o charakterze rekrutacyjnym na forach.

...niestety.
6.10.2011, 11:54

Wyślij zaproszenie do