Ewa
Miller-Stefańsk
a
redaktor,
copywriter,
freelancer
Temat: dramatycznie potrzebuję zlecenia!
Może ktoś będzie mógł mi pomóc ofiarując przysłowiową wędkę?Z powodu ciężkiej choroby męża, który na długo trafił do szpitala, muszę samodzielnie utrzymać całość domowego gospodarstwa (z kredytami i opłatami) na powierzchni. Mam obecnie pewne zlecenie, ale to mało.
Muszę ostro 'robić pieniądze' i nie zwariować z powodu nieszczęścia. Podzielcie się proszę - jakimiś znajomościami w kwestii zleceń na pisanie, redagowanie itp.itd.
Jeśli ktoś może pomóc, to proszę o prywatną wiadomość :)
Małgorzata
Kowalska
Starszy
bibliotekarz,
Biblioteka
Witaj Ewa,odezwij sie
Pozdr.Małgorzata Kowalska edytował(a) ten post dnia 12.02.11 o godzinie 08:15
Teresa
Mazgaj
Obecnie nie
pracuję, zajmuję
sie wychowaniem
córeczki. Od...
Witam serdecznie!Oferuję pisanie tekstów do pressel pages, pod zaplecza pozycjonerskie, jak również wartościowe artykuły. Zapewniam unikalność, szybkość i rzetelność realizacji zamówienia za przystępną cenę.
Swoją ofertę kieruję zarówno do firm jak i osób prywatnych. Kreatywność oraz elastyczność w podejściu do propozycji klientów sprawiają, że wszyscy znajdują tekst odpowiadający ich oczekiwaniom. Możliwość wykonywania ok. 15-stu zleceń codziennie.
Obecnie nie pracuję, zajmuję się córeczką, a ciągle brak pieniążków na coś. zajmuję się pisaniem od trzech lat. Zainteresowane osoby bardzo proszę o kontakt.
Joanna
Ł.
copywriter,
dziennikarka,
skrzypaczka,
grafik,tancerz
2zł? szkoda, że nie 1zł;-)Każesz szanować swój czas? to szanuj naszą pracę:)
Janusz Witkowski specjalista
Kupie artykuły na temat rozwoju osobistego i komunikacji w biznesie z wykorzystaniem giełdy tekstów - http://www.tinyurl.pl?Am0F4hBVna ta chwile interesują mnie takie tematy - tylko na giełdzie http://www.tinyurl.pl?Am0F4hBV
definicja rozwoju osobistego
komunikacja w firmie
style komunikacji
teksty po 3000 znaków