Jarek
Kisiołek
Z. Freud: Po
trzydziestu latach
badań nad duszą
kobiety n...
Temat: Pobudzianie kreatywności.. Twój sposób
litr wódki i kac - tabula rasa i pomysły przychodzą(oprócz tego dobra dieta i wysiłek fizyczny)
Ja mam najlepsze pomysły jak siedzę w wannie ale z powodów oczywistych nie mogę za bardzo notować swoich pomysłów.Jasne, że CZASEM przytacham kartkę i coś do pisania ale możecie się domyślać jakie są tak czy siak mokre efekty.
No ale WARTO PRÓBOWAĆ :)
Jak wiadomo, zrelaksowany, błądzący po manowcach umysł jest bardzo kreatywny a wieczorna długa kąpiel to idealne warunki - głupio tracić taką szanse na zanotowanie fajnego pomysłu;czasem jak uleci to już.. :]
Filip B. Słońce i Endorfiny
abstrakcyjne rozmowy z abstrakcyjnymi ludźmi na abstrakcyjne tematy - sposób numer 17
Piotr Sady smiechoterapia.com
Bardzo dobrym sposobem jest ŚMIECHOTERAPIA - zwana też ŚMIECHOJOGĄ - AEROBOWE ĆWICZENIA ŚMIECHOWE - 15 minut dziennie zapewnia poprawne dotlenienie mózgu i wzrost efektywności i kreatywności! zapraszam na http://jogausmiechu.pl
Kasia
P.
"Tylko praca daje
okazję odkryć nam
nas samych, pokazać
t...
Trzeba robić kilka-kilkanaście (chyba, że dasz radę więcej) rzeczy na raz.Najlepiej jeśli każdy z czynników do siebie nie pasuje.
Umysł będzie musiał coś wybrać i wybierze najlepiej jak potrafi.
Najgorsze co może być to siedzenie i czekanie.
Mnie tylko ciekawi jak to się potem zwija (poza zmęczeniem). :P
Paweł
Z.
Obracam w palcach
złoty pieniądz.
właśnie się pobudziłem - psio krew! ila to cłek bez snu musi wytrzymać w ty malignie!cłek kretywny o tyj porze winiyn sie prokreacyjom zajmować a nie bezsynsownom i mynconcom bezsynnościom Hej!
Piotr L. • Weź Mnie •
siedzenie od rana do nocy... koło 3 przychodza najlepsze pomysły ;)
Kasia
P.
"Tylko praca daje
okazję odkryć nam
nas samych, pokazać
t...
I poszły.... :))
Iwona
P.
,Niektórzy ludzie
mają otwarte głowy
tylko podczas
trepan...
Zakochać się,kochać i być kochanym :)Sto pomysłów na sekundę gwarantowane.
Kamil Żurawski Artysta
Mój sposób to zdobywanie nowych umiejętność z różnych dziedzin, ja na przykład już umiem żąglować, origami, chodzę po linie, jeżdżę na monocyklu, rzucam i robię bumerangi, chodzę na szczudłach. Mając umiejętności z różnych dziedzin możemy być elastyczni i wykorzystywać je do rozwiązywania różnych problemów, rozszerzają się możliwości naszej wyobraźni.
Ryszard Jan
Tomaszewski
RE-CURO Ryszard
Tomaszewski MEDYCYNA
ENERGETYCZNA
_"Jeśli...
Ryszard Jan
Tomaszewski
RE-CURO Ryszard
Tomaszewski MEDYCYNA
ENERGETYCZNA
_"Jeśli...