Artur
Król
Psycholog, coach:
specjalizacja
nieśmiałość i
odkochanie
Temat: Daj opinię osobie, która Ci pomogła
Wiele osób jest bardzo zaangażowanych w rozwój grupy i jestem bardzo przyjemnie zaskoczony tym, jak wiele energii ludzie poświęcili tutaj na pomoc innym. Dlatego pomyślałem, że warto znaleźć sposób, by zrobić coś dla nich dodatkowo.Wiele spośród osób udzielających się w tej grupie zarabia na życie pomagając ludziom - jest terapeutami, psychologami, coachami, itp. Takie osoby często polegają na opiniach klientów by zdobyć kolejnych, więc pomyślałem, że można ich wspomóc w tym obszarze tutaj, na grupie. Jeśli ktoś tutaj naprawdę pomógł Ci w jakimś Twoim problemie, moja propozycja brzmi - podziękuj mu za to. Daj takiej osobie opinię, którą będzie mogła wykorzystać na swojej stronie lub w materiałach reklamowych, zaznacz jak chcesz być podpisany/a (pełne imię i nazwisko? inicjały? czy osoba może użyć Twojego zdjęcia z GL w materiałach), itp.
Umieść tą opinię tutaj, na grupie, alternatywnie wyślij tej osobie opinię w prywatnej wiadomości, a jeśli masz znajomych, którzy mają podobny problem - pamiętaj o tej osobie i poleć ją im.
To moja propozycja - zobaczymy z jakim przyjęciem się spotka i w zależności od tego utrzymamy ją, albo wątek wyleci, ale pomyślałem, że warto to przetestować.
Karol
Krzyczkowski
Zmieniam świat.
Zmiany zacząłem od
siebie.
Temat: Daj opinię osobie, która Ci pomogła
Można jeszcze dać referencje osobie wpisując je w jej profilu GL ;)
Kasia
P.
"Tylko praca daje
okazję odkryć nam
nas samych, pokazać
t...