Advertisement

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Artur Król Psycholog, coach:
specjalizacja
nieśmiałość i
odkochanie

Temat: Daj opinię osobie, która Ci pomogła

Wiele osób jest bardzo zaangażowanych w rozwój grupy i jestem bardzo przyjemnie zaskoczony tym, jak wiele energii ludzie poświęcili tutaj na pomoc innym. Dlatego pomyślałem, że warto znaleźć sposób, by zrobić coś dla nich dodatkowo.

Wiele spośród osób udzielających się w tej grupie zarabia na życie pomagając ludziom - jest terapeutami, psychologami, coachami, itp. Takie osoby często polegają na opiniach klientów by zdobyć kolejnych, więc pomyślałem, że można ich wspomóc w tym obszarze tutaj, na grupie. Jeśli ktoś tutaj naprawdę pomógł Ci w jakimś Twoim problemie, moja propozycja brzmi - podziękuj mu za to. Daj takiej osobie opinię, którą będzie mogła wykorzystać na swojej stronie lub w materiałach reklamowych, zaznacz jak chcesz być podpisany/a (pełne imię i nazwisko? inicjały? czy osoba może użyć Twojego zdjęcia z GL w materiałach), itp.

Umieść tą opinię tutaj, na grupie, alternatywnie wyślij tej osobie opinię w prywatnej wiadomości, a jeśli masz znajomych, którzy mają podobny problem - pamiętaj o tej osobie i poleć ją im.

To moja propozycja - zobaczymy z jakim przyjęciem się spotka i w zależności od tego utrzymamy ją, albo wątek wyleci, ale pomyślałem, że warto to przetestować.
3.08.2010, 13:14

Karol Krzyczkowski Zmieniam świat.
Zmiany zacząłem od
siebie.

Można jeszcze dać referencje osobie wpisując je w jej profilu GL ;)
3.08.2010, 14:37

Kasia P. "Tylko praca daje
okazję odkryć nam
nas samych, pokazać
t...

Faaaktycznie... Dzięki, Karolu, za uświadomienie! :D
4.08.2010, 22:36

Wyślij zaproszenie do