- « Poprzednia
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- Następna »
Remigiusz
C.
zakupy, najchetniej
miedzynarodowe ...
Temat: Sposób na kreta
doszelem do wniosku ze kreta nie da sie z zwalczyc ....probowalem WSZYSTKIEGO (proszki, plyny, swiece, karbid itp) i ... kret ma sie dobrze ...
snieg stopnial i juz mam 3 swieze kopce ....
Małgorzata Adamska Dyrektor Finansowy
Jest światełko w tunelu :)W zeszłym roku wsadziłam 6 bylin korony cesarskiej. Wtedy nie wzeszła, ale w tym roku wzeszły 4, z czego 2 już mają pączki. Jak się powącha z bardzo bliska to śmier...;)
Ale do rzeczy, początkowo wyszedł jeden kopiec w odległym końcu działki, gdzie nie wzeszła żadna korona... może to ta bylina, o której wspomniała trochę wcześniej Marlena...
Marlena
Świtalska
mgr inż. arch. kraj
podejmie pracę
To nie ta roślinka, choć podobno korona cesarska i czosnek też odstraszają krety ;) 'moje' roślinki już wschodzą, więc niedługo będą zdjęcia :DTemat: Sposób na kreta
Kot sasiada!!!Przedwczoraj wieziałam jak kot sąsaida napadł na mojego osobistego, prywatnego kreta. i wyniósł w pysku na swój teren.:)))
Remigiusz
C.
zakupy, najchetniej
miedzynarodowe ...
Agnieszka Zdrzałka-Brdęk:
Kot sasiada!!!
Przedwczoraj wieziałam jak kot sąsaida napadł na mojego osobistego, prywatnego kreta. i wyniósł w pysku na swój teren.:)))
AGA
(Rafal C.:
Kot sasiada!!!
Przedwczoraj wieziałam jak kot sąsaida napadł na mojego osobistego, prywatnego kreta. i wyniósł w pysku na swój teren.:)))
AGA
pilnie potrzebuje kota twojego sasiada !!!!
co prawda mam swojego prywatnego kota, ale to leniwa domowa bestia i ma w d**** kreta
Wojciech
D.
EUROCASH Group -
Menadżer Projektu
Owoce i Warzywa
Jezeli zadne metody nie skutkuja - to pozostaje tylko jedna : pokochac .... :-))))Temat: Sposób na kreta
co myślicie o jakieś siatce, którą kładzie się w ziemi i kret przez nią nie przechodzi... mam i tak cały trawnik zryty, więc mogę ją położyć tylko czy coś da?Byli u mnie fachowcy z "Zielonej wyspy" i za siatkę zaśpiewali sobie 20zł/m*m Mam 3,5 ara to daje 7000 zł i napytanie czy dają mi gwarancję 100% odpowiedzieli, że prawie, bo gdy krecik przespaceruje się od sąsiada "górą" to zbobruje trawnik i tyle z tego będzie
(Rafal C.:
Kot sasiada!!!
AGA
pilnie potrzebuje kota twojego sasiada !!!!
co prawda mam swojego prywatnego kota, ale to leniwa domowa bestia i ma w d**** kreta
Mam dwa bardzo pracowite koty, żadnej myszy, nornicy, żaby... ale od kreta wzięły łapówkę :)
Remigiusz
C.
zakupy, najchetniej
miedzynarodowe ...
Mam dwa bardzo pracowite koty, żadnej myszy, nornicy, żaby... ale od kreta wzięły łapówkę :)
A to łajzy. przekupne bestie.
U mnie chyba rzeczywiście zadziałała ta korona cesarska. Wsadziłam we wszystkie narożniki działki, w je
Jan Przemysław
Główko
glovkogardening.pl -
ogrodnicy:)
karbid jest najlepszy:) tylko trzeba wiedziec jak go stosowac:)
Remigiusz
C.
zakupy, najchetniej
miedzynarodowe ...
Jan Przemysław Główko:
karbid jest najlepszy:) tylko trzeba wiedziec jak go stosowac:)
Jan Przemysław
Główko
glovkogardening.pl -
rzucę hasłowo bo nie chcę ponosić odpowiedzialności karnej:)karbid + woda = acetylen
acetylen w norze plus ogień = detonacja:)
Jan Przemysław Główko:
rzucę hasłowo bo nie chcę ponosić odpowiedzialności karnej:)
karbid + woda = acetylen
acetylen w norze plus ogień = detonacja:)
chyba wszystko jasne
Jan Przemysław
Główko
glovkogardening.pl -
Nie uszkodziłaby korzeni ale wysssała by tlen z tunelu i o to chodzi- « Poprzednia
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- Następna »