Reklama
Szukaj zleceń na Getak.pl

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Jolanta I. New challenge is
coming soon.

Temat: Katowicki OFF TOP

Jako, że mamy skłonność do OT w różnych tematach to tu do woli możemy sobie poopowiadać o czym dusza zapragnie.
Jak się temat nie przyjmie to poleci w kosmos :).
29.07.2010, 09:34

no nie wiem czy to dobry pomysł by przyklejac to - dla mnie takim OT juz jest temat weekend..
29.07.2010, 10:00

coming soon.

Z tego co wiem to temat weekend miał służyć umawianiu się a nie gadce o niczym:P.
29.07.2010, 10:16

Mirosław O. spodek20.pl /
netbomb.pl

Za jeszcze jeden przyklejony temat powinno się mordować ;D Już w ogóle nie widać, że jest cokolwiek innego ;) Ja bym połowę odkleił bo to sam szajs. A fakt, offtop to jest w wątku weekend, słuszna uwaga ;)
29.07.2010, 10:28

coming soon.

Mirosław O.:
Za jeszcze jeden przyklejony temat powinno się mordować ;D Już w ogóle nie widać, że jest cokolwiek innego ;) Ja bym połowę odkleił bo to sam szajs. A fakt, offtop to jest w wątku weekend, słuszna uwaga ;)

Już i tak ze dwa odkleiłam -zobaczymy co się będzie dalej, ale dziękuję za opinię jaka by ona nie była:).
29.07.2010, 10:38

netbomb.pl

To ja pomogę ;)

- Fundacje, Stowarzyszenia, Instytucje charytatywne tutaj
- Jedźmy razem samochodem z i do Katowic :)

Jakkolwiek nie pożyteczne to maja po 10 postów na krzyż przez dłuższy okres czasu.

- Wątek SPAMerski - czyli tu wrzucamy reklamy, spamy, pierdoły o szkoleniach i takie tam.
- Domy, Mieszkania etc - kupno/sprzedaż/wynajem - ogłoszenia
- Dam pracę/szukam pracy/oferty staży/praktyki/zlecenia - NIE szkolenia, NIE kursy...

To jest jedno i to samo czyli... OGŁOSZENIA. Nie rozumiem po co rozbijać na 10 kategorii tego samego (zresztą domy/mieszkania jak widać też mają niewielkie zainteresowanie). Najlepiej odpiąć, zrobić jeden "OGŁOSZENIA - jakiekolwiek, (nie) komercyjne, praca, szkolenia, nieruchomości - tylko w tym miejscu".

A zamiast tamtych bezużytecznych przykleiłbym "Wydarzenia - tym żyją Katowice" - bo tu co n-ty temat jest o tym.

Voila ;) Krótka piłka i pozamiatane ;)
29.07.2010, 10:50

coming soon.

Mirosław O.:
To ja pomogę ;)

Pomyślim :).

Edt.Zapomniałeś o najważniejszym: instrukcji obsługi grupy czyli temat z cyklu:"Przeczytaj zanim napiszesz" :).Jolanta I. edytował(a) ten post dnia 29.07.10 o godzinie 11:08
29.07.2010, 11:07

no ja odrózniam spam domy/mieszkania i zwiazane z praca od innych reklam typu szkolenia i jakies takie tam.
ogolnie to ostatnio nie mam czasu na moderacje wiec dobrze ze Jola zostala modem.
jesli odepnie to beda pojawiac sie tu spamy i trzeba bedzie je kasowac.
29.07.2010, 11:09

coming soon.

Paweł N.:
no ja odrózniam spam domy/mieszkania i zwiazane z praca od innych reklam typu szkolenia i jakies takie tam.
ogolnie to ostatnio nie mam czasu na moderacje wiec dobrze ze Jola zostala modem.

No właśnie tego się obawiam, na innych grupach gdzie czuwam też jest z reguły kilka tematów przyklejonych i w miarę to działa, choć zawsze się znajdzie taki co spamem zaśmieci.
29.07.2010, 11:16

Maciej P. zgrany.wordpress.com

Mirosław O.:

A zamiast tamtych bezużytecznych przykleiłbym "Wydarzenia - tym żyją Katowice" - bo tu co n-ty temat jest o tym.

A tu się zgodzę, przydałoby się :)
29.07.2010, 11:27

netbomb.pl

Paweł N.:

co nie znaczy, że wszystko ma miec osobny wątek. ja rozróżniam jeszcze więcej ;)

fakt.

No i od tego jest mod. Zawsze będzie spam (i jest przecież) ile byś nie poprzyklejał tematów. A ich ilość w ogóle nie wpływa na jego zmniejszenie przecież.
29.07.2010, 12:09

netbomb.pl

Jolanta I.:
Edt.Zapomniałeś o najważniejszym: instrukcji obsługi grupy czyli temat z cyklu:"Przeczytaj zanim napiszesz"

Nie zapomniałem, tego nikt nie czyta więc nie ma sensu zajmować miejsca ;)
29.07.2010, 12:10

Mirosław O.:
Paweł N.:

co nie znaczy, że wszystko ma miec osobny wątek. ja rozróżniam jeszcze więcej ;)

fakt.

No i od tego jest mod. Zawsze będzie spam (i jest przecież) ile byś nie poprzyklejał tematów. A ich ilość w ogóle nie wpływa na jego zmniejszenie przecież.
ok moze rozrozniam to zle slowo.
oferty mieszkaniowe i pracy postrzegam jako pozyteczne.
oferty szkolen i takie tam nie.

stad przykleilem je jako wydzielone i tam sie pojawiaja co jakis czas, co jest dobre dla koogs ktor trafia na grupe a szuka mieszkania, ob wszystkie sa w jednym miejscu. jak temat spadnie to beda osobno i na dodatek jako spam moga byc usuwane, wiec koliduje to z pozytecznoscia wtedy.
29.07.2010, 12:48

Michał K. Senior Account
Manager; Start
People Sp. z o.o.

No chyba, żeby wprowadzić dział:

Ogłoszenia (praca, mieszkanie, szkolenia, inne) i tam wszystko trzymać :)
29.07.2010, 12:57

Anna Stawiarz Cena jest tym, co
płacisz. Wartość
jest tym, co
otrzymuje...

Pozwoliłam sobie napisac:)mimo że nie pochodze z Katowic;)ale sa mi bliskie;)
chce zapytac:) czy warto, i czym byscie mnei zachecili do tego że jutro się pakuje i wyjezdzam na Ślask:)???pytam powaznie, i dziekuje za odp:)
29.07.2010, 12:59

Luděk V. tłumacz
polsko-czeski

Anna Stawiarz:
czym byscie mnei zachecili do tego że jutro się pakuje i wyjezdzam na Ślask:)

Nami!

Jeżeli wyjazd na stale, to może Cię zachęcić tylko narzeczony lub ciekawa praca.

Jeżeli chodzi o pozwiedzanie, bez znajomości Twoich zainteresowań trudno będzie coś dobrać. Ale pewniakiem może być zabytkowe osiedle Nikiszowiec. Teraz będzie jakiś festiwal muzyczny, to również mogłoby dla Ciebie być ciekawe. Śląsk to również Cieszyn i okolice, więc góry...
29.07.2010, 13:06

płacisz. Wartość
jest tym, co
otrzymuje...

Luděk V.:
Nami!

Jeżeli wyjazd na stale, to może Cię zachęcić tylko narzeczony lub ciekawa praca.
No niestety to nie narzeczony:)
Jeżeli chodzi o pozwiedzanie, bez znajomości Twoich zainteresowań trudno będzie coś dobrać. Ale pewniakiem może być zabytkowe osiedle Nikiszowiec. Teraz będzie jakiś festiwal muzyczny, to również mogłoby dla Ciebie być ciekawe. Śląsk to również Cieszyn i okolice, więc góry...
Okolice pewnie piękne;)ale chodzi mi o to czy na ślasku dobrze rozwija się wszystko co ze zdrowiem i uroda zwiazane;)????
29.07.2010, 13:12

Luděk V. tłumacz
polsko-czeski

Anna Stawiarz:
Okolice pewnie piękne;)ale chodzi mi o to czy na ślasku dobrze rozwija się wszystko co ze zdrowiem i uroda zwiazane;)????

Czy dobrze zrozumiałem, że wątpisz w urodę miejscowej ludności?
29.07.2010, 13:24

Michał K. Senior Account
Manager; Start
People Sp. z o.o.

Luděk V.:
Anna Stawiarz:

Spadłem z krzesła :)))))
29.07.2010, 13:25

płacisz. Wartość
jest tym, co
otrzymuje...

Luděk V.:
Nie nie;) nie jestem i nie będę osobą konfliktową:)
Pytałam jak u Was rozwija się branża zdrowie i uroda,ponieważ chce jechać na Śląsk "za chlebem":)
29.07.2010, 13:26

Wyślij zaproszenie do