Reklama: Jesteś webmasterem ? Zacznij zarabiać KLIKNIJ

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Marek L. Kierownik Call
Center, Maksimum Sp.
z o.o. Holding
S.K.A.

Temat: Planowanie czasu pracy

Witam.
Mam prosty z pozoru temat do rozwiazania - potrzebuje zaplanowac pracę dla zespołu w podziale na 2 zmiany i różne zespoły. Do tej pory miałem plik excelkowy gdzie w miare ładnie mieściło się 60 osób. Teraz jednak musze w szacunkach uwzględni 170 osób i zapewnic maksymalną obsadę 80 dostepnych na sali miejsc. Szukam więc oprogramowania, które pomogło by mi w pracy. Czy mogę zapytac jakie rozwiązania wykorzystuje się w innych, waszych firmach?
Pozdrawiam.
Marek Lachera
28.07.2010, 23:09

Grzegorz Honsek Kierownik, Contact
Center

Cześć,

U nas stosujemy bardzo dobre rozwiązanie - Workforce Management i się sprawdza.
System sam układa grafik na podstawie danych historycznych prognozując ruch telefoniczny i zapotrzebowanie na pracowników. Bierze przy tym pod uwagę ilość dostępnych stanowisk prawo pracy itp.
29.07.2010, 18:01

Paweł Z. Menedżer ds
dostarczania
rozwiązań
informatycznych

http://www.invisionwfm.com/pl
5.08.2010, 19:02

Marek L.:
Witam.
Mam prosty z pozoru temat do rozwiazania - potrzebuje zaplanowac pracę dla zespołu w podziale na 2 zmiany i różne zespoły. Do tej pory miałem plik excelkowy gdzie w miare ładnie mieściło się 60 osób. Teraz jednak musze w szacunkach uwzględni 170 osób i zapewnic maksymalną obsadę 80 dostepnych na sali miejsc. Szukam więc oprogramowania, które pomogło by mi w pracy. Czy mogę zapytac jakie rozwiązania wykorzystuje się w innych, waszych firmach?
Pozdrawiam.
Marek Lachera
TEMPORA
Prosty system RCP. Planowanie, realizacja i możliwość przekazywania danych (różne pliki w zależności od wymagań) dla mnie bardzo przyjazny.
5.08.2010, 20:05

Robert Jaworski Sales Director

System do planowania czasu pracy: PlanQ, chętnie prześlę więcej informacji. Pozdrawiam serdecznie.
25.10.2010, 12:59

Przemysław Gadek IT / Web / SaaS
(PlanujPrace.pl)

Polecam naszą aplikację online www.planujprace.pl
11.03.2011, 10:52

Wyślij zaproszenie do