Sylwia
B.
Doradca
Personalny/Psycholog
, Perfect Consulting
Temat: Dofinansowane szkolenia z UE Projekt "Profesjonalizm w...
Szanowni PaństwoJako firma z branży szkoleniowej mamy okazję współrealizować projekt "Profesjonalizm w księgowości szansą na rozwój Twojej firmy", który realizowany jest w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytetu VIII Regionalne kadry gospodarki, Działania 8.1 Rozwój pracowników i przedsiębiorstw w regionie, Poddziałania 8.1.1. Wspieranie rozwoju kwalifikacji zawodowych i doradztwo dla przedsiębiorstw, współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
W związku z tym chciałabym zaprosić i za pośrednictwem tej grupy dotrzeć do potencjalnie zainteresowanych uczestników tych szkoleń.
Informacje szczegółowe o szkoleniach dostępne są w aktualnościach na stronie Perfect Consulting.
Tematyka szkoleń:
ABC podatku VAT w MMSP (32h)
Obsługa nowoczesnych aplikacji księgowych (80h)
Kurs małej księgowości (80h)
Kompleksowa obsługa programu Płatnik (24h)
KRYTERIA UCZESTNICTWA W SZKOLENIACH:
- Szkolenia skierowane do firm małych i mikro mających siedzibę lub filię w powiatach: kartuskim, lęborskim, starogardzkim, kościerskim, wejherowskim, gdańskim, słupskim wraz z miastem Słupsk, człuchowskim, puckim, chojnickim.
UCZESTNICY:
- To przedsiębiorcy i ich pracownicy,
- Każdy może wziąć udział w 2 szkoleniach.
OFERUJEMY:
- Sale szkoleniowe i materiały szkoleniowe,
- Zaświadczenie o ukończeniu szkolenia,
- Lunch oraz przerwy kawowe.
KONTAKT:
Aby wziąć udział w szkoleniu należy uzupełnić formularz zgłoszeniowy oraz odesłać go na adres mailowy: sbrudniak@perfectconsulting.pl lub tel./fax. pod numer 58 690 60 60.
Z poważaniem
Sylwia Brudniak
Perfect Consulting
Gdynia, Świętojańska 18/2
Tel./Fax: 058 690 60 60
sbrudniak@perfectconsulting.pl
http://perfectconsulting.pl
Edyta Mohyła Asystentka Prezesa
Temat: Dofinansowane szkolenia z UE Projekt "Profesjonalizm w...
WitamZnalazłam to ogłoszenie lecz nie wiem czy jest ono aktualne. Bardzo zależy mi przebyciu szkolenia z księgowości . Czy i kiedy bedą odbywać się takie szkolenia i czy są one dofinansowane z UE.
Dziekuje i pozdrawiam
Edyta Mohyła