Joanna Paliszkiewicz brak
Temat: Wsypy Dziewicze USA
Czy ktoś z Was był? Jeśli tak to proszę o opinie - co trzeba zobaczyć, a czego powinno się wystrzegać? Jak jest z tubylcami?Ja tam jadę na roczny staż.
Maciek
Adamczak
jachtowy/motorowy
kapitan żeglugi
wielkiej
St. Thomas ?
Tak ;)
Maciek
Adamczak
jachtowy/motorowy
kapitan żeglugi
wielkiej
Znam tylko BVI , granicę między GB a USA przekraczałem wielokrotnie halsując jachtem. BVI są bardzo ok, choć biurokracja i opieszałość czarnoskórych urzędników jest druzgocąca
Mariusz
Jaworski
KAM... wsparcie na
rynku reklamy od "A"
do "Z"
Myślę, że będziesz wspominać ten rok baaaardzo przyjemnie.Swego czasu na głównej ulicy Charlotte Amalie była knajpa na piętrze, której właścicielem był Polak... można było zjeść Polish Pyerogis ;) Na balkonie wisiała nasz flaga.
Poza tym na pewno wiele czasu spędzisz przy Magens Bay lub innych uroczych i bardziej kameralnych plażach, a wieczorem, co było mi dane tylko w dzień, zobaczysz wyspę z Paradise View Pioint.
Jeśli być zatęskniła za towarzystwem rodaków to na pewno spotkasz załogantów ze statkach cumujących w porcie... kiedyś byłem jednym z nich :)
Kilka fotek z British & US VI:
http://mariusz1212.fotosik.pl/albumy/51950.html
Podziel się swoimi jak wrócisz
Pomyślności
MJ
Dzięki za info, może jeszcze te Polish Pyerogis nadal tam są ;)A co do Magens Bay to właśnie przy tej zatoczce stoi hotel, w który będę pracować ;)
A gdzie jest Paradise View Point? Domyślam się, że na jakimś wzniesieniu?
Piękne zdjęcia, napewno wrzucę swoje :)
Monika
Krusiewicz
Event Managers Club,
Primavera PR&Events
WitajcieJeśli macie jakies ciekawe doświadczenia jesli chodzi o mieszkanie na Karaibach lub podróżowanie zapraszamy do dzielenia się tym na naszym egzotycznym i niebieskim jak Morze Karaibskie portalu http://mojekaraiby.eu.
Zapraszam do kontaktu
monika@mojekraiby.eu