Advertisement

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Romuald K. szef, K-mex

Temat: Tragedia w Duisburg w Zagłębiu Ruhry zwiazana z...

To miasto walczyło jak setki innych w Europie o finansowe korzysci wypływające z tytułu eropejskiej stolicy kultury 2016.
Tegoroczna Love Parade odbywa się pod auspicjami Europejskiej Stolicy Kultury, którą w roku 2010 jest całe Zagłębie Ruhry.

Obrazek

http://wyborcza.pl/1,91446,8183635,Niemcy_W_sobote_uro...
Idea i pieniądze zaślepiły władze miasta i organizatorów.

Mam nadzieje że wszyscy uczestnicy wycofaja sie wreszcie z tej głupiej akcji - wyscigu do miana europejskiej stolicy kultury.Romuald K. edytował(a) ten post dnia 27.07.10 o godzinie 20:56
27.07.2010, 20:54

Hubert B. wybitny specjalista
od wszechstronności
www.lodz.abc.pl

Bardziej wiązanie jednego z drugim jest głupie.
30.07.2010, 13:36

Adam B. Jestem mocno
nieprofesjonalny.

Romuald K.:
Tegoroczna Love Parade odbywa się pod auspicjami Europejskiej Stolicy Kultury, którą w roku 2010 jest całe Zagłębie Ruhry.
Mam nadzieje że wszyscy uczestnicy wycofaja sie wreszcie z tej głupiej akcji - wyscigu do miana europejskiej stolicy kultury.[/edited]

W tym tygodniu na drogach na świecie zginęło kilkaset osób próbujących dostać się do pracy, domu, na wakacje.
Mam nadzieje że wszyscy podróżujący wycofaja sie wreszcie z tej głupiej akcji - dojeżdżania codziennie do pracy, domu, na wakacje

I to tyle mojego komentarza co do logiki myślenia (a raczej jego braku) autora tego wątku.
30.07.2010, 14:07

Wyślij zaproszenie do