Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Błażej Abel Projekty internetowe
B2B

Witajcie,

Chciałem zapodać luźne hasło pt. spotkanie Zacznij.biz.
Sporo osób w końcu nawiązało ze sobą kontakty i szkoda, żeby poszło to wszystko w diabły. Myślę, że wiele osób jest ciekawych jak toczą się dalsze losy kolegów.

Może skoczymy (kto chętny) na jakiś weekend w góry? Może ktoś ma lepszą propozycję.

Czekam na feedback.

Pozdrawiam wszystkich,
Błażej

PS. Może ktoś z PIFu albo Lewiatan podchwyci też ten temat, może jakaś mini prezentacja ?
25.07.2010, 23:23

Mateusz Hoppe Programista,
Informatyk,
Elektronik,
właściciel firmy
NOVATI

Oj Błażej cwaniaku, chciałbyś mieć blisko:P. A może weekend nad morzem:P? Ja jestem za:)
26.07.2010, 14:22

B2B

Nie ma sprawy do gdańska można zalecieć taniej i szybciej niż PKP, tylko musisz mnie zgarnąć z lotniska ;)
26.07.2010, 19:44

Informatyk,
Elektronik,
właściciel firmy
NOVATI

Do lotniska z domu jestem w stanie dojechać w 15 minut, masz to jak w banku:D:D
29.07.2010, 11:19

Sławek W. www.swgroup.pl

Jak będziecie umawiali spotkanie w Gdańsku, dajcie znać :)
30.07.2010, 00:41

Anna Walkowska
(Rożek)
Przedsiębiorca,
projektant systemów
IT

To sie chyba nie umówiliście ? :P Skoro większość jest za Gdańskiem to może najbliższa niedziela ? :) będę w okolicach, mogę nawet przejeżdzać obok lotniska, więc Błażej pakuj się.
3.08.2010, 17:33

Informatyk,
Elektronik,
właściciel firmy
NOVATI

Możemy nawet rozpocząć tą ideę od spotkań kameralnych, w kilka, kilkanaście osób, nie sądzę, żeby od razu udało się większą ekipę zgromadzić. Tylko chyba musimy jakiś mailing zrobić, bo na GL to już tylko garstka zagląda chyba...
4.08.2010, 14:46

Sławek W. www.swgroup.pl

Anna Walkowska (Rożek):
To sie chyba nie umówiliście ? :P Skoro większość jest za Gdańskiem to może najbliższa niedziela ? :) będę w okolicach, mogę nawet przejeżdzać obok lotniska, więc Błażej pakuj się.

Kurcze, byłem out of 3city :-)
10.08.2010, 23:00

Informatyk,
Elektronik,
właściciel firmy
NOVATI

No to sobie poszaleliśmy na spotkaniu:). Mam nadzieję, że może następnym razem wyjdzie. Ale może to wymaga jakiegoś konkretniejszego podejścia:). Może ustalmy jakiś termin, np. za miesiąc, dwa, żeby każdy miał czas zaplanować? Tylko widzę, że chyba bardzo mało osób już tutaj zagląda. Jak będzie 5 osób, to będzie sukces:).
17.08.2010, 20:07

B2B

Liczy się jakość a nie ilość ;)
18.08.2010, 11:55

Wyślij zaproszenie do