Małgorzata
Urbańska
Natural Mind: Dbamy
o Twój naturalny
rozwój!
Temat: Dobry laktator - jaki
Magdalena N.:
Monika Wąs:Jestem ZA!!! Avent ręczny jest rewelacyjny i skuteczny;-)
Ja również polecam Avent ręczny. Daje radę już przy drugim synku :o)
Kurna, a u mnie w ogóle się ostatnio nie sprawdza... Jak synek ssie, to aż z drugiej piersi mleko idzie, a jak chcę odciągnąć Aventem, to nie ma ciśnienia w ogóle... Czy te małe białe zaworki szybko się psują? Użyłam laktatorka ze dwa razy w nawale, a tu trzeci raz niewykonalny, a mam w planie wizyte u lekarza... i co, dziecia ze soba będę brać? :/
Magda
S.
doradca lakt.,
doula, masażystka,
właścicielka
Centrum dl...
Proszę spróbować bez tej nakładki masującej, zwykle dziewczyny twierdzą, że lepiej wtedy leci. No i na wszelki wypadek dokładnie przejrzeć instrukcję obsługi :) Już kilka razy spotkałam się z nieprawidłowo zmontowanym sprzętem, no i wtedy oczywiście nie ma prawa odciągać. W niektórych Aventach jest taki płaski zaworek, który montuje się wkładając od dołu a część osób wkłada go od góry. Może w tym problem? Po dwóch użyciach to raczej zaworek jest w porządku.
Małgorzata
Urbańska
Natural Mind: Dbamy
o Twój naturalny
rozwój!
Dwóch moich użyciach -sprzęt kupiłam z tzw drugiej ręki.Zaworek wkładam "gwiazdką do góry" jak w instrukcji, od dołu pojemniczka i starannie wszystko dokręcam. Problem albo w nakładce, albo w lejku, może być ciut za duży (poprzednio miałam bardziej obrzmiałe brodawki... teraz są rozmiaru "domyślnego" "P)
Monika B. Tester aplikacji