Advertisement

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Agata Chani S. Kung över folken av
troll!

Temat: Poszukuję

Poszukuję książki, informacji o książce itp.
Proponuję, żeby edytować posty - uzupełniając informacją - aktualne / nieaktualne.Agata 'Chani' S. edytował(a) ten post dnia 14.05.11 o godzinie 17:46
15.07.2010, 19:32

Tomasz Walkiewicz Student, Uniwersytet
Szczeciński

jeżeli ma ktoś niepotrzebne książki w dobrym stanie i chce się ich pozbyć :) z chęcią je przyjmę i opłacę koszty wysyłki
PW
1.08.2011, 16:51

Roger Weichert Póki walczysz -
jesteś zwycięzcą.

Poszukuję książki Ivana Ćolovicia - Polityka symboli. Chętnie odkupię. Z góry dziękuję za wszelkie informacje.
15.08.2011, 13:48

Anna C. nauczyciel języka
polskiego,
doktorantka WNH
Katolickiego...

Kto pożyczy/odsprzeda książkę "Najlepsze, co może przydarzyć się rogalikowi" Pablo Tusseta?
18.08.2011, 11:16

Magdalena M. aktualnie: korektor
i redaktor, od czasu
do czasu: PR-owiec

Jeśli ktoś byłby szczęśliwym posiadaczem poniższych pozycji, a mimo to chciałby się ich pozbyć - zapłacę każdą cenę:

Formy i normy, czyli poprawna polszczyzna w praktyce, pod red. K. Kłosińskiej, wyd. Felberg SJA, Warszawa(?) 2004,
Poprawna polszczyzna. Ćwiczenia z kluczem, pr. zb., wyd. PWN, Warszawa 2006.
25.08.2011, 12:18

Sylwia G. nauczyciel mianowany
języka polskiego,
teacher of Polish
...

A może ktoś chętnie pozbyłby się książki "Australia, moja miłość. Dziennik podróży" Kasi i Marka Tomalików? Poszukuję rozpaczliwie... ;)
4.09.2011, 21:39

Emilia M. Kierownik Działu
Marketingu DCB S.A.

Szukam mądrej ksiązki dla Faceta w dołku, bo zakochal się na amen a Ona (zraniona w przeszłości) ma wzloty - raz za nim szaleje i chce z Nim być, raz go odtrąca i unika... sprawdziłam, nie jest psychopatką, nie jest kokietką... boi się, że On ją zrani, zostawi gdy Ona się zaangażuje i da mu całą siebie...
Nie mogę patrzeć jak On usycha, zamyka się i pogrąża w rozpaczy...
Chiałam Mu Kupić "Wielką księgę związków podrywu i sexu" Krzyśka Króla, ale... On to wszystko wie, nie ma problemu z podrywem, budowaniem relacji, samooceną... ma problem bo sie zakochał, tak na serio serio....

co mądrego mozecie polecić?....takiego, żeby postawiło Go na nogi i dało powera i siłę, bo póki co ta miłość Go zabija...:(

hilfe
6.09.2011, 09:30

Ewa Juszczak TESCO - Kierownik
ds. komunikacji

Poszukuje uzywanej ksiazki do odkupienia:)

Petera Fiska "Geniusz Marketingu".
ktokolwiek widzial ktokolwiek wie prosze o kontakt.
12.09.2011, 21:13

Krystian Jakub D. " Kto ma w sobie
wielki płomień,
ten rozgrzeje
Świat. "

Witam,

poszukuje książek Helge Ingstad.
13.09.2011, 22:08

Joanna Kempka Główny Księgowy,
Belvedere-Cafe
Łazienki
Królewskie sp. z...

Witam,poszukuję ; Roskin, Michael, Robert Cord, Jamek Medeiros, Walter Jonem. 2001. Wprowadzenie do nauk politycznych. Poznań: Zysk i S-ka.
1.10.2011, 16:19

Agata Chani S. Kung över folken av
troll!

Post przeniesiony z innego tematu.
Andrzej B.:
Kupię lub wypożyczę za opłatą książkę Mieczysława Orłowicza z 1923 r. pt. "Ilustrowany przewodnik po Mazurach Pruskich i Warmii".
Pilne.
Oferty proszę na priv.
5.10.2011, 20:52

Marcin P. Marcin Pyżyński

Witam. Od jakiegoś czasu poszukuję książki "Organizacja i sterowanie produkcją" Marka Brzezińskiego. Niestety nie jest ona dostępna w żadnej księgarni w internecie, także nie ma jej na aukcjach.
Prosiłbym o pomoc w jej odnalezieniu. Mogę nawet odkupić używaną jeśli ktoś posiada i chciałby się pozbyć
Pozdrawiam.
8.10.2011, 11:37

Szukam opublikowanej w 1997 roku przez wydawnictwo "Czytelnik" korespondencji Jerzego Giedroycia i Andrzeja Bobkowskiego ("Jerzy Giedroyc Andrzej Bobkowski Listy 1946-1961").
11.10.2011, 10:06

Tomasz Walkiewicz:
jeżeli ma ktoś niepotrzebne książki w dobrym stanie i chce się ich pozbyć :) z chęcią je przyjmę i opłacę koszty wysyłki
PW

Czy wszelkie książki, bez względu na rodzaj i temat? Muszę od dawna uporządkować swoją bibliotekę (po przeprowadzce część książek jeszcze w kartonach) i przy tej okazji chętnie pozbędę się niektórych rzeczy.
Pozdr. SN
14.10.2011, 21:06

Agnieszka Szymczyk walczę z Wiatrakami

Emilia M.:
Szukam mądrej ksiązki dla Faceta w dołku, bo zakochal się na amen a Ona (zraniona w przeszłości) ma wzloty - raz za nim szaleje i chce z Nim być, raz go odtrąca i unika... sprawdziłam, nie jest psychopatką, nie jest kokietką... boi się, że On ją zrani, zostawi gdy Ona się zaangażuje i da mu całą siebie...
Nie mogę patrzeć jak On usycha, zamyka się i pogrąża w rozpaczy...
Chiałam Mu Kupić "Wielką księgę związków podrywu i sexu" Krzyśka Króla, ale... On to wszystko wie, nie ma problemu z podrywem, budowaniem relacji, samooceną... ma problem bo sie zakochał, tak na serio serio....

co mądrego mozecie polecić?....takiego, żeby postawiło Go na nogi i dało powera i siłę, bo póki co ta miłość Go zabija...:(

hilfe

a może to Onej coś by się przydało żeby się nia bała, wtedy On przestanie usychać?
14.10.2011, 21:33

Emilia M. Kierownik Działu
Marketingu DCB S.A.

a może to Onej coś by się przydało żeby się nia bała, wtedy On przestanie usychać?

:) myślę, że już po wszystkim, tzn - nic z tego nie będzie, On przechodzi do fazy nienawiści i wyparcia przez negację, z Oną nie chce mieć nic wspólnego, tym bardziej że zarzekała się żaba mułu, a spotyka się z "dresem" o IQ sugerującym Żuławy Wiślane... (przepraszam, nie jestem obiektywna)
Kupiłam Mu motywującą książkę Joe Vitale
Obrazek
ale wódka chyba skuteczniejsza;)
16.10.2011, 08:39

Agnieszka Szymczyk walczę z Wiatrakami

Eh, no własnie... zanim doszłam do ostatniej linijki Twojego posta pomślałam o tym samym - że książka fajna rzecz, ale przekaz jednostronny - ksiązki niestety nie potrafią słuchać... I że tu potrzebna jakaś druga dusza z "balsamem" dla tej skrzywdzonej: w zależności od upodobań mniej lub bardziej procentowym, jakaś pyszna kolacja i dobry film po którym można się wygadać...
16.10.2011, 09:54

Olga Remisiewicz Sprzedaż mebli
fryzjerskich :)

Chcialabym kupic ksiazke uzywana "Posłaniec" M. Zusaka - czy ktos tanio mi ja sprzeda?? :)
20.10.2011, 16:31

Gosia Misiurek na sportowo... AZS

Ja od jakiegoś czasu bezskutecznie poszukuję A. Czechowa: "Sachalin. Notatki z podróży".
Ktoś może ma i chce sprzedać?
4.11.2011, 12:55

Karolina Przybylska Student, Uniwersytet
im. Adama
Mickiewicza w
Poznaniu

Poszukuję artykułu "Pakt autobiograficzny" z książki "Wariacje Na Temat Pewnego Paktu. O Autobiografii" autorstwa Philippe Lejeune. Tekst dostępny jet też w " Teksty 1975/5. Gdyby ktoś posiadał ten artykuł np. w wersji elektronicznej albo znalazł go gdzieś w internecie, to bardzo prosiłabym o kontakt. Dziękuję i pozdrawiam ;)
14.11.2011, 18:00

Wyślij zaproszenie do