- 1
- 2
- Następna »
Dominik
Myślak
Kampanie Google
AdWords,
Pozycjonowanie stron
Temat: Kupon adwords 200 zł - jak go wykorzystasz?
Zamów już teraz kampanie linków sponsorowanych i odbierz swój kupon na kwotę 200 zł.
Ilość kuponów ograniczona, więc nie czekaj tylko uzupełnij formularz kontaktowy i zapytaj o swój kupon Google AdWords.
www.internetowe-pogotowie-reklamowe.pl
Ostry dyżur
tel.: 506 879 631Dominik Myślak edytował(a) ten post dnia 15.07.10 o godzinie 13:40
Magdalena Dominik New Business Manager
zamów już teraz kampanie linków sponsorowanych i odbierz swój kupon na kwotę 300zł:PMagdalena Dominik edytował(a) ten post dnia 09.08.10 o godzinie 22:42
Wykorzystaj swoje kupony z firmą Benhauer.300zł na start. Każdy nowy Klient otrzyma kupon startowy.

Zapraszamy
http://www.benhauer.pl/Paweł R. edytował(a) ten post dnia 16.07.10 o godzinie 09:17
Krzysztof Cichocki SEM Manager
To teraz Wam siary narobię :POddam kupon za darmo!
Adam
Jankowiak
Kierownik Działu
E-commerce
Krzysztof Cichocki:Jeśli to nie żart to przyjmę kupon ;)
To teraz Wam siary narobię :P
Oddam kupon za darmo!
Panowie- czyżbym była tu jedyną kobietą (z wiedzą) ?Dawajcie co chcecie za darmo- na co komuś mercedes jak nie potrafi jeździć samochodem? :-)Magdalena Dominik edytował(a) ten post dnia 09.08.10 o godzinie 22:43
Firmy z Krakowa na hasło: Goldenline dostaną dodatkową formę reklamy gratis. Jaką? Zapytaj... :-)Magdalena Dominik edytował(a) ten post dnia 15.07.10 o godzinie 21:55
To prawie jak RMF fm
"Czekaj na nasz telefon. Gdy do Ciebie zadzwonimy, odbierz słowami RMF FM MUZYKA NAJLEPSZA POD SŁOŃCEM. Nie martw się jeżeli nie wykonasz tego zadania, nie wszystko stracone - na pocieszenie otrzymasz 1.000 złotych! "
Paweł R.:
"Czekaj na nasz telefon. Gdy do Ciebie zadzwonimy, odbierz słowami RMF FM MUZYKA NAJLEPSZA POD SŁOŃCEM. Nie martw się jeżeli nie wykonasz tego zadania, nie wszystko stracone - na pocieszenie otrzymasz 1.000 złotych! "
z tą różnicą, że do mnie nie trzeba wysyłać miliona smsów :]
Rafał
Hostyński
Ten od
pozycjonowania
Magdalena Dominik:Ale w końcu ktoś zrobi kampanię - wyślij SMSa za 10,98 a możliwe, że wygrasz kampanię linków sponsorowanych za 1000zł*.
*zwycięzcę poinformujemy telefonicznie ;)
Rafał Hostyński:
Magdalena Dominik:Ale w końcu ktoś zrobi kampanię - wyślij SMSa za 10,98 a możliwe, że wygrasz kampanię linków sponsorowanych za 1000zł*.
*zwycięzcę poinformujemy telefonicznie ;)
szowinizm uświęcony...?
u nas niczego się nie wygrywa- nie jest to loteria ani konkurs (ale widać panowie widzą co chcą, a nie to co jest de facto).
Nie zapomnijcie panowie obdarować się wzajemnie "plusikiem" za wartościową odpowiedź. Jakże to urocze. Fuj!Magdalena Dominik edytował(a) ten post dnia 15.07.10 o godzinie 23:39
Maciej
Filipiak
właściciel,
VizMedia
Magdalena Dominik:
Ze mną trzeba ponegocjować, żeby dostać bonik, pośmiać się, spędzić trochę wspólnego czasu i co miesiąc wypić wspólną kawę- u mnie,
31 kampanii i mam zarezerwowane wszystkie wieczory z Tobą :)
Maćku nie masz w zwyczaju organizować ze swoimi klientami biznesowych kawek i lunchyków w godzinach pracy...? To smutne! Jeśli chodzi o wspólne wieczory - zły adres. Ja pracuje w agencji, ale interaktywnej...
Rafał
Hostyński
Ten od
pozycjonowania
Magdalena Dominik:
u nas niczego się nie wygrywa- nie jest to loteria ani konkurs (ale widać panowie widzą co chcą, a nie to co jest de facto).
Magdaleno, nie wiem dlaczego odebrałaś to personalnie? Odniosłem się do Twojej wypowiedzi, a że temat stał się bardziej rozrywkowy, to go bardziej podkręciłem ;)
Nie napisałem, ze to wy zorganizujecie konkurs SMSowy, tylko że ktoś kiedyś wpadnie na taki pomysł, skoro każdy może wygrać BMW / Volvo czy innego Mercedesa w konkursach reklamowanych w TV ;) ;)
Jaśniej już nie mogę ;)
Rafał
Hostyński
Ten od
pozycjonowania
Magdalena Dominik:Co do plusików to mam, za złośliwą odpowiedź, plusika zarówno od kobiety jak i mężczyzny ;) ;)
Nie zapomnijcie panowie obdarować się wzajemnie "plusikiem" za wartościową odpowiedź. Jakże to urocze. Fuj!
Rafał K. Stworzony do handlu
A powiedzcie ile takich kuponów można wykorzystać na jedną stronę?
Karol F. SEM
Rafał K.:
Jeden kupon można wykorzystać na jedną domenę.
Koledze chyba nie chodziło ile domen można promować jednym kuponem, a ile można kuponów wykorzystać na 1 domenę.Odpowiedź brzmi: tyle ile chcesz zanim Google zorientuje się, że kupujesz na aukcjach czy gdziekolwiek bony za śmieszne pieniądze i wykorzystujesz je jako normalne środki do prowadzenia kampanii. Efekt- Google może zablokować Ci konto adwords.
Rekomenduje się aby nie przeginać i jak się już dostanie bon 200, 250 czy 300 zł to aby wykorzystać jeden i się cieszyć, że się go dostało :-)
PS: w piątek dostałam kolejne 20 kodów (kuponów ) na Google AdWords o nominale 300 zł. Z chęcią się nimi podzielę z Nowymi Klientami :-)Magdalena Dominik edytował(a) ten post dnia 18.07.10 o godzinie 10:41
Karol F. SEM
Odpowiedź brzmi: tyle ile chcesz zanim Google zorientuje się, że kupujesz na aukcjach czy gdziekolwiek bony za śmieszne pieniądze i wykorzystujesz je jako normalne środki do prowadzenia kampanii. Efekt- Google może zablokować Ci konto adwords.
Z doświadczenie nie proponuje takich praktyk .
Dominik
Myślak
Kampanie Google
AdWords,
Pozycjonowanie stron
Magdalena Dominik:
Odpowiedź brzmi: tyle ile chcesz zanim Google zorientuje się, że kupujesz na aukcjach czy gdziekolwiek bony za śmieszne pieniądze i wykorzystujesz je jako normalne środki do prowadzenia kampanii. Efekt- Google może zablokować Ci konto adwords.
Rekomenduje się aby nie przeginać i jak się już dostanie bon 200, 250 czy 300 zł to aby wykorzystać jeden i się cieszyć, że się go dostało :-)
Magda co ty piszesz!!?? Jeśli to był żart to radzę zredagować tą odpowiedź.
Rafał K.:
Tylko jeden kupon możesz wykorzystać dla jednej domeny. Jeśli będziesz zakładał kolejne konta i wykorzystywał kupon dla tej samej domeny skończy się to zablokowaniem wszystkich kont. Próba utworzenia kolejnego konta - usiłowanie otrzymania rozgrzeszenia od google za złamanie zasad nic nie pomoże. Każde nowe konto będzie blokowane.
Zasady korzystania z kuponów
Zwróć uwagę, że kupony przeznaczone są tylko dla nowych klientów Google AdWords, których konta w momencie wprowadzenia kuponu są nie starsze niż 14 dni oraz, że każdy klient może skorzystać tylko z jednego kuponu promocyjnego. Szczegółowe informacje o warunkach korzystania z kuponów promocyjnych znajdziesz tutaj w Panelu Google dla agencji, w sekcji Kupony AdWords.
Pamiętaj też, że jeśli chcesz wykorzystywać kupony na kontach AdWords w obrębie Mojego Centrum Klientów, każdy kupon może być wykorzystany tylko na nowym koncie AdWords, zawierającym inne dane rozliczeniowe niż pozostałe konta z tego Mojego Centrum Klientów.
Więcej na:
http://www.google.com/intl/pl/adwords/coupons/terms.html
Mariusz Labudda własna działka