Temat: Kupon AdWords
Witam, mam problem z kuponem który dostałem od Google'a.Zarejestrowałem się w AdWords, ale nigdzie nie mam opcji wpisania kodu.
Jak mogę doładować konto tym kuponem?
Pozdrawiam i dziękuję za wszelkie odpowiedzi.
Michał K. Product Manager
witam.po zalogowaniu się do systemu adwords:
informacja o płatności / preferencje płatności
na samym dole jest "Kody promocyjne - opcjonalnie"
pozdrawiam
Dominik
Myślak
Kampanie Google
AdWords,
Pozycjonowanie stron
Janusz Pyzio:
Witam, mam problem z kuponem który dostałem od Google'a.
Zarejestrowałem się w AdWords, ale nigdzie nie mam opcji wpisania kodu.
Pamiętaj również o tym, że wybierając formę płatności przedpłata będziesz musiał uiścić 40 zł wpłaty własnej aby kampania zadziałała. Sam kupon nie zadziała. Jeśli wybierzesz przelew to trzeba się liczyć z tym, że zaksięgowanie nastąpi 3-5 dni roboczych (czasem nawet do 7 dni roboczych)
Karol F. SEM
Dominik Myślak:
Janusz Pyzio:
Pamiętaj również o tym, że wybierając formę płatności przedpłata będziesz musiał uiścić 40 zł wpłaty własnej aby kampania zadziałała. Sam kupon nie zadziała. Jeśli wybierzesz przelew to trzeba się liczyć z tym, że zaksięgowanie nastąpi 3-5 dni roboczych (czasem nawet do 7 dni roboczych)
Mi księguje po 2-3 dniach .
Dominik
Myślak
Kampanie Google
AdWords,
Pozycjonowanie stron
wielu osobom nie księguje w ogóle:) są problemy z tym czasem więc od razu informuje, żeby się nie przejmował za bardzo tym
Krzysztof Cichocki SEM Manager
Dokładnie, zgadzam się z Dominikiem - często występują problemy z księgowaniem.
Michał
J.
IT Manager, TPV
Displays Polska
Dominik Myślak:
Janusz Pyzio:
Nie do końca - ja posiadam kupony które startują bez zadnej wpłaty :)
http://kupony24.net
Dominik
Myślak
Kampanie Google
AdWords,
Pozycjonowanie stron
Michał J.:
Dominik Myślak:
Janusz Pyzio:
Nie do końca - ja posiadam kupony które startują bez zadnej wpłaty :)
http://kupony24.net
Michale ośmieszasz się tylko. poczytaj sobie http://www.google.com/support/forum/p/AdWords/thread?t...
Kupony adwords nie są na sprzedaż. Wchodząc w posiadanie kuponów zatwierdziłeś regulamin, z którego jasno wynika, że kupony adwords nie są na sprzedaż. Psujesz tylko rynek takimi akcjami.
Tobiasz
Horodko
Zarząd - EURO
STUDIO Sp. z o.o.
Kuponów Adwords nie wolno (zgodnie z regulaminem usługi) sprzedawać. Można je przekazywać za darmo (zapewne będzie to robiło niewielu dobroczyńców), ale można też sprzedawać usługę stworzenia i obsługi konta Adwords z zaaplikowanym kuponem. Osoby które dziś i jutro wejdą na stronę http://makroprint.pl, zarejestrują się tam jako klienci (naturalnie nie trzeba nic kupować) i napiszą co warto poprawić na stronie, otrzymają kupon Adwords na 250 zł. Kontakt: sklep@makroprint.plMam nadzieję że moja wypowiedź nie zostanie uznana za spam, ponieważ zgodnie z życzeniem zakładającego temat, podaje informację jak można zdobyć kupon:)Tobiasz Horodko edytował(a) ten post dnia 09.12.11 o godzinie 12:31
Marcin
W.
Systems Engineer,
Google Ireland