Anna
Olejarnik
Tłumaczka języka
czeskiego
Temat: Szukam pracy z jęz. czeskim we Wrocławiu
Witam,Obecnie poszukuję pracy z językiem czeskim na terenie Wrocławia. Niedawno ukończyłam studia magisterskie w Ostrawie (w Rep. Czeskiej) i uzyskałam dyplom magistra języka czeskiego. Pracę podjęłabym najchętniej od sierpnia/września tego roku w charakterze tłumaczki lub lektorki w szkole językowej. W razie zainteresowania, proszę o kontakt - aniaolejarnik@wp.pl.
Jolanta K. Doradca Personalny
Witam,jeśli nadal poszukuje Pani pracy z możliwością wykorzystania języka czskiego zapraszam do współpracy.
Aktualnie dla naszego Klienta poszukuję osób z biegłą znajomością tego języka do pracy przy telefonicznej obsłudze. Pracownicy oferują obywatelom Republiki Czeskiej przesłanie bezpłatnego folderu. Praca popołudniami od pon. do pt. w godz. 15.00-20.00.
Jeśli jest Pani zainteresowana poznaniem szczegółów proszę o kontakt: praca.wroclaw@impel.pl, tel.: 071/7847412
Anna
P.
Supervisor,
Teleperformance
Deutschland
Szanowa Pani Jolanto,zwaracam sie do Pani odnosnie profilu użytkownika na portalu goldenline.pl.
na rynek polski, czeski, niemiecki i rosyjski.
Aktualnie poszukujemy nowych pracownikow ze znajomoscia jezyka czeskiego i rosyjskiego. Nasza siedziba firmy znajduje sie w Görlitz w Niemczech, na granicy polsko-niemieckiej - Zgorzelec- Görlitz. My, czyli grupa Teleperformance jest leaderem na rynku uslug outsourcingu w zakresie zarzadzania relacjami z klientem i telefonicznych centrow obslugi klienta w ponad 66 językach.
Nasza siedziba w Görlitz zatrudnia obecnie ponad 500 pracowników. Chcesz byc czescia nas i
- znasz jezyk czeski lub rosyjski,
- chetnie rozmawiasz przez telefon,
- latwo nawiazujesz kontakt,
skontaktuj się ze mną. Chetnie pomoge w pisaniu podania i odpowiem na wszelkie pytania.
Aby uzyskac wiecej informacji na temat firmy Teleperformance wejdz na strone: http://www.teleperformance.com/
W razie checi wyslania podania, napisz do mnie na adres : Anna.Pucinska@teleperformance.de
Dziekuje i pozdrawiam
Anna Pucinska