Gosia W. ku nowemu
Temat: odpowiednio dobrane imie w reklamie
czy zauwazyliscie, ze w ostatnim czasie w reklamach telewizycjnych zaczelo sie pojawiac imie "Marta".wykorzystała to era - mloda dziewczyna oraz jeszcze jedna firma - wylecialo mi z glowy która to - jako imie matki dwojki dzieci,
Mam pytanie, czy to jest celowe czy moze przypadkowe, ze akurat teraz?
Wiadomo corka zmarlego prezydenta ma tak na imie, caly narod wspolczuje jej i to imie pozytywnie sie kojarzy - przynajmniej ja mam takie odczucie.
co wy na to?
Gosia W.:
czy zauwazyliscie, ze w ostatnim czasie w reklamach telewizycjnych zaczelo sie pojawiac imie "Marta".
wykorzystała to era - mloda dziewczyna oraz jeszcze jedna firma - wylecialo mi z glowy która to - jako imie matki dwojki dzieci,
Mam pytanie, czy to jest celowe czy moze przypadkowe, ze akurat teraz?
Wiadomo corka zmarlego prezydenta ma tak na imie, caly narod wspolczuje jej i to imie pozytywnie sie kojarzy - przynajmniej ja mam takie odczucie.
co wy na to?
Moim zdaniem nie ma żadnych powiązań. Dobór imienia na pewno nie
jest przypadkowy ale akurat te powody o których piszesz nie mają
najmniejszego znaczenia.
K.
Gosia W.:
caly narod wspolczuje jej i to imie pozytywnie sie kojarzy - przynajmniej ja mam takie odczucie.
no to ja jestem jakiś dziwny, bo nie mogę ogarnąć w tym czegoś pozytywnego, bo to niby narodowe współczucie (dajmy już spokój z tą zbiorową żałobą) jest spowodowane katastrofą - czyli czymś negatywnym.
Reklama:
Szklarz Wrocław