Przemysław
Fedyczkowski
quote: A badly
planned project will
take three times
long...
Temat: Szukamy tańią bramkę SMS do Promocji mobilnych
Witam,Szukam najtańszą bramkę SMS aby można było kupować hurtowo za 5gr do 7gr. Ciekawy jestem kto jest wstanie oferować serwis w podobnej cenie?
Widze ze firmy telekomunikacyjne oferują około 20gr/SMS ale to muśi byc jakaś oferta dla średnich/dużych firm aby wysyłać info pracownikom. Ale to nie jest komercyjne rozwiązanie.
Mamy mobilną platformę służącą do SMS promocji itd. dla naszych klientów i szukamy bramkę SMS przez która możemy wysyłać od 5000 tyś do 25 000 tyś SMS-ów miesięcznie do wszystkich sieci. Istotne jest też aby z pewnością przesyłała SMSy do odbiorców.
Z góry dziękuje za pomoc
Przemyław Fedyczkowski
Tomasz
Chojnacki
Business Development
Manager,
Silverstreet
Witam,Obecnie pracuję dla holenderskiej firmy Silverstreet, która specjalizuje sie w SMS. Oferujemy naszym klienta możliwość masowego wysyłania SMSów do ponad 700 sieci na świecie.
Jak chodzi o Polski rynek, to ceny się bardzo różnią w zależności od sieci.
Ponieważ prowadzimy sprzedaż hurtowa nasze ceny sa bardzo konkurencyjne.
Proszę dać znać czy byłby Pan zainteresowany zobaczyć ofertę?
Pozdrawiam,
Tomasz Chojnacki
Maciej
Wolski
Kierownik ds.
rozwoju, Norbsoft
Polecam kontakt z Ericsson IPX, dane kontaktowe do polskiego przedstawiciela wysłałem w prywatnej wiadomości.
Dariusz
Chorążewicz
MobiteX - sms
solutions
Witam,Jestem przedstawicielem firmy swiadczacej uslugi sms.
Jesli nadal poszukuje Pan pewnego rozwiazania prosze o kontakt.
Pozdrawiam
Dariusz Chorazewicz
Malina
Wąsowska
malina.net.pl
copywriting branding
smiling :-)
Przemysław Fedyczkowski:
Witam,
Szukam najtańszą bramkę SMS aby można było kupować hurtowo za 5gr do 7gr. Ciekawy jestem kto jest wstanie oferować serwis w podobnej cenie?
Widze ze firmy telekomunikacyjne oferują około 20gr/SMS ale to muśi byc jakaś oferta dla średnich/dużych firm aby wysyłać info pracownikom. Ale to nie jest komercyjne rozwiązanie.
Mamy mobilną platformę służącą do SMS promocji itd. dla naszych klientów i szukamy bramkę SMS przez która możemy wysyłać od 5000 tyś do 25 000 tyś SMS-ów miesięcznie do wszystkich sieci. Istotne jest też aby z pewnością przesyłała SMSy do odbiorców.
Z góry dziękuje za pomoc
Przemyław Fedyczkowski
smsy od pięciu groszy http://serwersms.pl
:)