Era Logo, jak nowe
- 1
- 2
- 3
- 4
- Następna »
Jurek B.bibliasmakow.pl
Temat: Era Logo, jak nowe
http://www.era.pl/pl/strona_korporacyjna/sponsoring/ko...
Konkurs dla studentów, absolwentów i wykładowców ASP na modyfikację logotypu sieci Era został rozstrzygnięty.
Polska Telefonia Cyfrowa Sp. z o.o., właściciel marki Era, miała zaszczyt zaprosić wszystkich studentów, absolwentów oraz wykładowców ASP do udziału w konkursie „Logo, jak nowe”, który miał na celu wyłonienie najlepszego projektu na modyfikację logotypu sieci Era.
Na konkurs wpłynęło 149 zgłoszeń. Zgodnie z regulaminem konkursu, każde ze zgłoszeń mogło zawierać maksymalnie trzy prace.
Serdecznie dziękujemy wszystkim uczestnikom za udział w konkursie!
Komisja konkursowa oceniła i dokonała wyboru spośród 387 wyjątkowych i różnorodnych projektów. Jury brało pod uwagę pomysłowość twórcy i dobór formy oraz analizowało możliwość adaptowania stworzonego znaku słowno-graficznego do potrzeb wykorzystywania logotypu w wielu obszarach komunikacji.
Werdyktem komisji konkursowej z 13 maja 2010,
I miejsce i nagrodę pieniężną w wysokości 16.666 zł
zdobył Pan Kazimierz Pelczar z Warszawy, absolwent Akademii Sztuk Pięknych w Warszawie.
Tomasz GórskiNew Media Designer
Jacek DolińskiFlex Studio,
Właściciel
Edyta G.menedżer -
diagnozuję i leczę
Rafał HostyńskiTen od
pozycjonowania
Jakub Michalskiinteractive web
designer
Edyta G.menedżer -
diagnozuję i leczę
ładny pieniądz za te logo, widać pieniążki też straciły na wartości:),ale nie takie cuda opuszczały mury ASP Warszawa i pewnie jeszcze niejedno cudo powali na łopatki.
Osobiście wolę "n telewizja nowej generacji", bo o wiele ciekawszy zestaw kulek:), no i w ogóle , no i w szczególe:)
Piotr L.Chcesz mnie? Bierz
mnie!
Patryk R.copywriter, Słowa
trafiają w cel
Raphaël PudlowskiFreelance Senior
Art&Creative
Director
www.pudlowski.net
Rafał J.Key Account Manager
Edyta G.menedżer -
diagnozuję i leczę
Seweryn J.Wolny człowiek
Piotr L.Chcesz mnie? Bierz
mnie!
Seweryn J.Wolny człowiek
Piotr L.:
doc Seweryn J.:
Tak mi naszło...
Mi to raczej brakiem pomysłu lub zbytnim "artyzmem" zalatuje niż wzorowaniem się na czymś :P
Też nie sądzie, by się ktoś wzorował.
No w każdym razie słabe to logo jak na operatora komórkowego. Powiedział bym nawet: LGBT :)
Daniel G.elastyczność
przede wszystkim :-)
Jolanta I.Organizacja
Projektów + Zakupy
to mój żywioł :-)
Jurek B.:
http://www.era.pl/pl/strona_korporacyjna/sponsoring/ko...
No "piękne" ęą im wyszło :D.
- 1
- 2
- 3
- 4
- Następna »
Reklama:
Szklarz Wrocław