Advertisement

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Temat: 7 dni w Toskani, 4-6 osób, szukam ekonomicznego noclegu...

Wybieram się na ok 7 dni do Toskanii w 4-6 osób.
Czy możecie polecić jakiś dobry nocleg? Nie ukrywam, że najistotniejsza jest cena, bliskość ciekawych miejsc (będziemy zmotoryzowani więc nie ma problemu z dojazdem). Nastawiamy się raczej na zwiedzanie a nie na siedzenie w pokoju. A propos, namioty odpadają ;)
PS.
Wiem, że w innych tematach pojawiały się wskazówki ale niestety albo były poza naszymi możliwościami finansowymi albo wskazywały ogólnikowo rejony lub miejscowości. Liczę na konkretne namiary, najlepiej link do oferty ;)
12.05.2010, 08:33

Aga B. Informatyk
(Administrator
aplikacji)

...Aga B. edytował(a) ten post dnia 17.05.11 o godzinie 19:28
12.05.2010, 13:05

Agnieszka Irlik-Antosyk Senior Accountant,
Accounting Plaza
Central Europe Sp. z
...

Agnieszka B.:
Nie wiem na ile "ekonomiczne" są ale może tu coś znajdziecie:

http://www.toscana-avventure.pl/

Z doświadczenia zdecydowane tak! Apartamenty są przyjemne no i cena... Myślę że nie znajdziesz korzystniejszej oferty. Tym bardziej że jedziecie większą grupą. Nie wiem, kiedy się wybieracie, ale polecam z końcem sierpnia, lub początkiem września. Zarówno ze względu na cenę jak i na mniejszą liczbę turystów

Pani Ola z Toscana Avventure ma w ofercie parę fajnych apartamentów. Głównie okolice Mazzanta, Cecina, ale chyba też coś w głębi kraju <wyślij jej na maila to co Cię interesuje, ile osób, kiedy, jaka odległość od morza, a dostaniesz kilka propozycji> Z tego co pamietam to nie wszystkie apartamenty są uwazględnione a ich stronie. W sezonie Ola jest tam na miejscu i chętnie służy pomocą.
24.05.2010, 22:19

Anna Przybylska Kierownik Kadr i
Płac, Tubes

Polecam w cichej okolicy http://www.ilquercetodipomarance.it/ blisko Volterra i San Giminiano oraz okoliczne miasteczka i wioski, w których można posłuchać różnych opowieści. Polecam również pyszne obiady w Libbiano.
31.03.2011, 12:19

Marta P. Interhome
www.interhome.pl
www.tumieszkajawakac
je.pl

Na liście propozycji, które nasze biuro ma w swojej ofercie, Toskania to jedna z topowych destynacji.

Mniejsze apartamenty, duże domy, baseny, kamienne domy, typowo toskańskie klimaty.. Propozycji jest bardzo dużo, a niesłabnąca popularność Toskanii w ostatnich latach tylko to potwierdza.

Wyszukiwarka pozwala wybrać własne kryteria, a lista wyników wyszukiwania to aktualne, dostępne propozycje. Większość propozycji jest również oznaczona na mapie google, dzięki czemu można dokładnie sprawdzić lokalizację, sąsiedztwo, otoczenie.
Zachęcam do własnych poszukiwań.
8.04.2011, 12:10

Gabriela Domeracka Kierownik Salonu LA
VANTIL Gdańsk, JS
Sp. z o.o

Myślałam o polu namiotowym, ale teraz zmieniłam zdanie: wolę apartament, agroturystykę itp, czyli tanio ale równocześnie uroczo :-)))
Wyjazd już 29 kwietnia...a cięzko znaleźć coś atrakcyjnego.
Z Panią Olą z Toscana- Avventure popisałam- ma dużo fajnych propozycji ale w okolicach Livorno i w dół. Ja jestem zainteresowana pasem nadmorskim od Pietrasanty do Marina di Pisa. Cena do 500 Euro za tydzień (od 30 kw.)
Proszę, pomóżcie...
9.04.2011, 20:36

Kamila T. Logopeda

Ja przyłączam się do prośby o namiary na jakieś noclegi. Również będzie nas 6 osób, tyle że w Toskanii będziemy jedynie przez dwa dni (dwa noclegi), więc apartamenty odpadają. Interesuje nas południe Toskanii.
Ekonomicznie, to dla mnie maksymalnie! 25 euro od osoby za nocleg.
5.05.2011, 19:49

Wyślij zaproszenie do