Advertisement

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Anna G. digital for social
change

Temat: Intro - na dobry początek :)

Tutaj dołączający do grupy mogą się krótko przedstawić - milej i łatwiej będzie się dyskutowało, wiedząc z kim mamy do czynienia ;)

Jedno/dwa zdania - napiszcie coś o sobie i o tym, dlaczego zainteresowała Was ta grupa właśnie.

Zapraszam!
20.04.2010, 12:29

change

1. Mam na imię Ania, jestem z Wrocławia, mieszkam w Paryżu, pracuję międzynarodowo, a w swojej pracy łączę dwie pasje: marketing i NGOs.

2. Grupę założyłam dlatego, że nie znalazłam na GL 'gotowej' już grupy na temat marketingu w organizacjach nonprofit. Mam nadzieję, że się przyda ;)
20.04.2010, 12:36

Karol K. Albo odnajdziemy
drogę, albo ją
zbudujemy

Witam,
mam na imię Karol, jestem studentem Uniwersytetu w Kielcach.

Obecnie jestem w trakcie tworzenia (wraz z grupą świetnych osób) Fundacji - czekamy na decyzję o zarejestrowaniu.

W obszarze moich zainteresowań leżą: marketing, sprzedaż, employer branding, budowanie wizerunku organizacji...

mam nadzieję, że dzięki tej 'grupie' będę miał okazję na te tematy porozmawiać, oraz nauczyć się wielu nowych rzeczy.
13.06.2010, 16:57

Witam,
Mam na imię Agnieszka, jestem prezeską niedawno powstałej Fundacji (pierwsze projekty jeszcze przed nami), interesuje mnie przede wszystkim marketing, komunikacja i budowanie wizerunku w internecie.
14.06.2010, 19:24

Jestem dodo :)

Niedawno dołączyłem do jednego ngo - Klubu Suterena http://suterena.org

Na początek zająłem się nową stroną internetową, do której bezczelnie właśnie linka podałem :P

Będę tam realizował dwa projekty na początek. Jeden to projekcja(e) na ścianie opolskiej Galerii Sztuki Współczesnej, a drugi do projekt związany z reklamą społeczną.

Interesuje mnie marketing tej organizacji i "sprzedanie" realizowanych projektów mieszkańcom miasta, mediom i sponsorom.

Chciałbym ją wypromować, bo uważam, że są tam realizowane fajne projekty. Kręci mnie trochę marketing i sprawy promocyjno - reklamowe.

:]
14.06.2010, 23:24

change

Witam nowych grupowiczów ;) Dzięki za wpisy - cieszę się, że dołączają ludzie bezpośrednio zaangażowani w pracę w organizacjach... no i czekamy na więcej :)
15.06.2010, 08:53

Bogumił Siewruk http://www.hipixel.p
l

Jestem Boguś
Jeszcze nie mam dość reklamy i działalności społecznej.
A przecież pracuje i w organizacjach i w reklamie.
Pozdrawiam tych którym się chce i tych którym się jeszcze chce :)
15.06.2010, 12:47

Malina Wąsowska malina.net.pl
copywriting branding
smiling :-)

Dominik Szewior:
>

cześć Dominik, fantastyczny sajt, gratulacje
15.06.2010, 13:13

jakby nie było o czym pisać, to by nie był taki fantastyczny. Fajne projekty są u nas po prostu :P

thx anyway.
15.06.2010, 14:21

Magdalena Horszczaruk Specjalista ds.
Public Relations

Witam wszytskich,

Jestem Magda toruńsko-bydgoska promotorka, animatorka czasem z racji funkcji informatorka, obecnie głownie w temacie ekonomii społecznej.

Ogólnie marketingowo-ngosowy mikser :D:D

Cieszę się ze wreszcie powstała Taka grupa :)
16.06.2010, 11:35

Agnieszka G. Menedżerka Programu
Partnerstwa, Forum
Odpowiedzialnego
B...

Witam,

jestem PR Managerem w Stowarzyszeniu SOS Wioski Dziecięce w Polsce, zajmujemy się pomocą dzieciom osieroconym i opuszczonym. Jako wolontariuszka wspieram też działania Fundacji Inna Przestrzeń, która w ramach Programu Tybetańskiego prowadzi działania na rzecz praw człowieka w Tybecie.

pozdrawiam,
Agnieszka
19.06.2010, 10:14

Aneta Nowak AKTYWIZACJA +
DZIAŁANIE = ROZWÓJ

Witajcie!

Mam na imię Aneta i reprezentuję stowarzyszenie Cztery Pory Roku w Knurowie, które w tym roku powstało i jest zarejestrowane od maja.
Dołączyłam do tej grupy, ponieważ interesuje mnie tematyka marketingu, budowania wizerunku , m.in. dla organizacji pozarządowych.
Stowarzyszenie CPR promuje też knurowskie środowisko organizacji pozarządowych. :)

Pozdrawiam:)
22.06.2010, 21:03

Przemysław Komorowski książka+społeczno
ść=nakanapie.pl
:-)

Witajcie,

Jestem Przemek. Pod koniec marca wspólnie ze znajomym wystartowaliśmy z akcją:
http://CzytaszPomagasz.pl
Która sobie całkiem dobrze radzi ;-)
Pragniemy ją dalej rozwijać a wiedzy nigdy za mało :-)

Zajmuję się społecznościami, social mediami itp.

pozdrawiam
10.07.2010, 09:31

Ewa Klaudia Pietkiewicz kreatorka i
eksploratorka
możliwości:
projekty,
komunikow...

Cześć,

1. jestem Ewa, z Wrocławia.
2. postanowiłam się przyłączyć, bo co jakiś czas angażuję się w jakiś projekt społeczny (na ogół, jakoś tak wychodzi, że trafiam na projekty na rzecz budowy społeczeństwa obywatelskiego :)) i zupełnym przypadkiem, ale na ogół robię wokół tego przynajmniej niewielkie zamieszanie, przynajmniej medialne :)

Liczę na to, że grupa podpowie mi jak to robić skuteczniej :).
4.11.2010, 19:27

Bartosz P. Student/Politolog

Witam wszystkich! :)

Jestem Bartek z Zielonej Góry. Studiuje na Uniwerystecie Zielonogórskim politologię. Nie przez przypadek wybrałem ten kierunek studiów, ponieważ polityka to moja pasja. Interesuje się również marketingiem, sportem, muzyką :)

Wszedlem tutaj ze względu na wymiane doświadczeń z ludzmi, którzy dzialają w organizacjach non-profit. Sam działam w oragnizacji pozarządowej (http://pars.org.pl). Mam nadzieje, że ta grupa przyniesie wymierne korzyści ;)
15.12.2010, 12:14

Paulina T. menedżer & trener

Witam Wszystkich,

1. jestem Paulina, kiedyś w branżą reklamowej, obecnie od 8 lat w międzynarodowym koncernie odpowiadam za marketing i komunikację.
Moje zainteresowania to csr i zachowania organizacyjne.

2. dołączyłam do grupy bo interesuje mnie podjęcie wolontariatu, chciałabym wspierać organizacje non-profit we współpracy ze środowiskiem biznesowym

zapraszam do kontaktu :)
24.01.2011, 20:54

change

Witam nowych członków ;-)

Z Nowym Rokiem będzie trzeba przywrócić trochę życia w grupie :-)
27.01.2011, 22:12

Mariusz Zawłocki Podinsp. d.s
współpracy z
organizacjami
pozarządowymi i
m...

Witam!
Pracuję w urzędzie gminy. Zajmuję się współpracą z organizacjami pozarządowymi. Moim głównym i ulubionym zajęciem jest marketing miejsca, public relations w tym współpraca z mediami. Znam problemy działalności stowarzyszeń. Dołączyłem do grupy, bo chcę się dowiedzieć nowych rzeczy.
25.02.2011, 18:52

Wyślij zaproszenie do