Anna
G.
digital for social
change
Temat: Intro - na dobry początek :)
Tutaj dołączający do grupy mogą się krótko przedstawić - milej i łatwiej będzie się dyskutowało, wiedząc z kim mamy do czynienia ;)Jedno/dwa zdania - napiszcie coś o sobie i o tym, dlaczego zainteresowała Was ta grupa właśnie.
Zapraszam!
Anna
G.
digital for social
change
1. Mam na imię Ania, jestem z Wrocławia, mieszkam w Paryżu, pracuję międzynarodowo, a w swojej pracy łączę dwie pasje: marketing i NGOs.2. Grupę założyłam dlatego, że nie znalazłam na GL 'gotowej' już grupy na temat marketingu w organizacjach nonprofit. Mam nadzieję, że się przyda ;)
Karol
K.
Albo odnajdziemy
drogę, albo ją
zbudujemy
Witam,mam na imię Karol, jestem studentem Uniwersytetu w Kielcach.
Obecnie jestem w trakcie tworzenia (wraz z grupą świetnych osób) Fundacji - czekamy na decyzję o zarejestrowaniu.
W obszarze moich zainteresowań leżą: marketing, sprzedaż, employer branding, budowanie wizerunku organizacji...
mam nadzieję, że dzięki tej 'grupie' będę miał okazję na te tematy porozmawiać, oraz nauczyć się wielu nowych rzeczy.
Agnieszka Świątecka edupunk
Witam,Mam na imię Agnieszka, jestem prezeską niedawno powstałej Fundacji (pierwsze projekty jeszcze przed nami), interesuje mnie przede wszystkim marketing, komunikacja i budowanie wizerunku w internecie.
Jestem dodo :)Niedawno dołączyłem do jednego ngo - Klubu Suterena http://suterena.org
Na początek zająłem się nową stroną internetową, do której bezczelnie właśnie linka podałem :P
Będę tam realizował dwa projekty na początek. Jeden to projekcja(e) na ścianie opolskiej Galerii Sztuki Współczesnej, a drugi do projekt związany z reklamą społeczną.
Interesuje mnie marketing tej organizacji i "sprzedanie" realizowanych projektów mieszkańcom miasta, mediom i sponsorom.
Chciałbym ją wypromować, bo uważam, że są tam realizowane fajne projekty. Kręci mnie trochę marketing i sprawy promocyjno - reklamowe.
:]
Anna
G.
digital for social
change
Witam nowych grupowiczów ;) Dzięki za wpisy - cieszę się, że dołączają ludzie bezpośrednio zaangażowani w pracę w organizacjach... no i czekamy na więcej :)
Bogumił
Siewruk
http://www.hipixel.p
l
Jestem BoguśJeszcze nie mam dość reklamy i działalności społecznej.
A przecież pracuje i w organizacjach i w reklamie.
Pozdrawiam tych którym się chce i tych którym się jeszcze chce :)
Malina
Wąsowska
malina.net.pl
copywriting branding
smiling :-)
Dominik Szewior:>
cześć Dominik, fantastyczny sajt, gratulacje
jakby nie było o czym pisać, to by nie był taki fantastyczny. Fajne projekty są u nas po prostu :Pthx anyway.
Magdalena
Horszczaruk
Specjalista ds.
Public Relations
Witam wszytskich,Jestem Magda toruńsko-bydgoska promotorka, animatorka czasem z racji funkcji informatorka, obecnie głownie w temacie ekonomii społecznej.
Ogólnie marketingowo-ngosowy mikser :D:D
Cieszę się ze wreszcie powstała Taka grupa :)
Agnieszka
G.
Menedżerka Programu
Partnerstwa, Forum
Odpowiedzialnego
B...
Witam,jestem PR Managerem w Stowarzyszeniu SOS Wioski Dziecięce w Polsce, zajmujemy się pomocą dzieciom osieroconym i opuszczonym. Jako wolontariuszka wspieram też działania Fundacji Inna Przestrzeń, która w ramach Programu Tybetańskiego prowadzi działania na rzecz praw człowieka w Tybecie.
pozdrawiam,
Agnieszka
Aneta
Nowak
AKTYWIZACJA +
DZIAŁANIE = ROZWÓJ
Witajcie!Mam na imię Aneta i reprezentuję stowarzyszenie Cztery Pory Roku w Knurowie, które w tym roku powstało i jest zarejestrowane od maja.
Dołączyłam do tej grupy, ponieważ interesuje mnie tematyka marketingu, budowania wizerunku , m.in. dla organizacji pozarządowych.
Stowarzyszenie CPR promuje też knurowskie środowisko organizacji pozarządowych. :)
Pozdrawiam:)
Przemysław
Komorowski
książka+społeczno
ść=nakanapie.pl
:-)
Witajcie,Jestem Przemek. Pod koniec marca wspólnie ze znajomym wystartowaliśmy z akcją:
http://CzytaszPomagasz.pl
Która sobie całkiem dobrze radzi ;-)
Pragniemy ją dalej rozwijać a wiedzy nigdy za mało :-)
Zajmuję się społecznościami, social mediami itp.
pozdrawiam
Ewa Klaudia
Pietkiewicz
kreatorka i
eksploratorka
możliwości:
projekty,
komunikow...
Cześć,1. jestem Ewa, z Wrocławia.
2. postanowiłam się przyłączyć, bo co jakiś czas angażuję się w jakiś projekt społeczny (na ogół, jakoś tak wychodzi, że trafiam na projekty na rzecz budowy społeczeństwa obywatelskiego :)) i zupełnym przypadkiem, ale na ogół robię wokół tego przynajmniej niewielkie zamieszanie, przynajmniej medialne :)
Liczę na to, że grupa podpowie mi jak to robić skuteczniej :).
Bartosz P. Student/Politolog
Witam wszystkich! :)Jestem Bartek z Zielonej Góry. Studiuje na Uniwerystecie Zielonogórskim politologię. Nie przez przypadek wybrałem ten kierunek studiów, ponieważ polityka to moja pasja. Interesuje się również marketingiem, sportem, muzyką :)
Wszedlem tutaj ze względu na wymiane doświadczeń z ludzmi, którzy dzialają w organizacjach non-profit. Sam działam w oragnizacji pozarządowej (http://pars.org.pl). Mam nadzieje, że ta grupa przyniesie wymierne korzyści ;)
Paulina T. menedżer & trener
Witam Wszystkich,1. jestem Paulina, kiedyś w branżą reklamowej, obecnie od 8 lat w międzynarodowym koncernie odpowiadam za marketing i komunikację.
Moje zainteresowania to csr i zachowania organizacyjne.
2. dołączyłam do grupy bo interesuje mnie podjęcie wolontariatu, chciałabym wspierać organizacje non-profit we współpracy ze środowiskiem biznesowym
zapraszam do kontaktu :)
Anna
G.
digital for social
change
Witam nowych członków ;-)Z Nowym Rokiem będzie trzeba przywrócić trochę życia w grupie :-)
Mariusz
Zawłocki
Podinsp. d.s
współpracy z
organizacjami
pozarządowymi i
m...
Witam!Pracuję w urzędzie gminy. Zajmuję się współpracą z organizacjami pozarządowymi. Moim głównym i ulubionym zajęciem jest marketing miejsca, public relations w tym współpraca z mediami. Znam problemy działalności stowarzyszeń. Dołączyłem do grupy, bo chcę się dowiedzieć nowych rzeczy.