Reklama
Szukaj zleceń na Getak.pl

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Andrzej Tonderski Ochrona środowiska
może być
sensowna.....
POMCERT

Temat: Granty na Granty

Projekt INNOPOMERANIA umożliwi uzyskanie dotacji na napisanie wniosku naukowo-badawczego. Do tej pory tego typu wsparcie stosowane było przez Ministerstwo. W ramach naszego projektu sami jesteśmy w stanie wspierać powstawanie nowych projektów, gdzie naukowcy pomorscy występują jako liderzy i koordynatorzy. Mam nadzieję, że przyczyni się do powstania kilku ciekawych projektów międzynarodowych zarządzanych przez naszych naukowców.
Więcej szczegółów na stronie projektu http://innopomerania.plAndrzej Tonderski edytował(a) ten post dnia 15.04.10 o godzinie 19:45
15.04.2010, 19:45

Mariusz Wojcik Specjalista ds.
projektów UE

Bardzo interesujący pomysł ale mam pytanie.

Jakiego rodzaju projekty naukowe mogą być finansowane? Zajmuję się rozprzestrzenianiem się zanieczyszczeń w glebie na UG, czy tego rodzaju tematyka również ma szanse na dofinansowanie na napisanie wniosku?
16.04.2010, 10:32

Ksawery Kuligowski Koordynator
projektów UE,
menedżer badań,
specjalista ds....

Witam
Dzięki za link i interesujące info. Ja byłbym zainteresowany studiami podyplomowymi, czy one są płatne? Poza tym mam pytanie do staży zagranicznych, gdyż chciałbym zorganizować je dla kilku studentów/doktorantów ale nie wiem jakie są kryteria ich przyznawania.
Pozdrawiam
Ksawery
16.04.2010, 10:36

Andrzej Tonderski Ochrona środowiska
może być
sensowna.....
POMCERT

Studia podyplomowe są bezpłatne w tej edycji. Dofinansowanie pochodzi ze środków programu Kreator Innowacyjności, MNiSzW.

Warunki przyznawania staży będą ogłoszone w trakcie konferencji otwierających. Na PG będzie to już w poniedziałek 19 kwietnia.
16.04.2010, 16:07

Wyślij zaproszenie do