- 1
- 2
- 3
- Następna »
Temat: Aborcja- nie za mocno?
Jeszcze nie tak dawno dyskutowaliśmy na temat plakatu o tematyce aborcyjnej, który stworzyły polskie feministki. Nie mija miesiąc, a bilbordy prezentujące zupełnie inny pogląd na ten temat, pojawiają się przed kościołami.

Aborcja jest w Polsce legalna tylko w niektórych przypadkach.

Czy tych przypadków jest aż tak dużo, że osoby, które chcą całkowitego zakazu aborcji, muszą stosować aż takie drastyczne chwyty?
Sklep monopolowy nie może znajdować się w jakiejś tam odległości od kościoła. Plakaty naruszające dobre obyczaje i krzywiące psychikę małoletnich, mogą:)
Ewa Pokrywa realizuję marzenia
Karolina B.:
Sklep monopolowy nie może znajdować się w jakiejś tam odległości od kościoła. Plakaty naruszające dobre obyczaje i krzywiące psychikę małoletnich, mogą:)
Karolina dawno chyba nie oglądałaś kreskówek i nie grałaś w gry komputerowe dla dzieci, skoro uważasz, że takie obrazy mogą jeszcze krzywdzić ich psychikę...
Ewa Pokrywa:
Karolina dawno chyba nie oglądałaś kreskówek i nie grałaś w gry komputerowe dla dzieci, skoro uważasz, że takie obrazy mogą jeszcze krzywdzić ich psychikę...
Mam nadzieję, że są jeszcze dzieci, które boją się takich obrazków.
Robert
Malinowski
Social Media
Intelligence - City
Interactive
Ewa Pokrywa:
Karolina B.:
Mogę prosić o przykłady tych "gier komputerowych dla dzieci"?
Tatiana
Dudek
Zawodowa
masażystka,
socjolog, człowiek
od zadań
specjalnych
Robert Malinowski:no przeciez ostatnio Ci kupiłam cod'a 2 :P z innych to np: Wolfenstein, GTA, Assassin's Creed, Bioshock wszystko dla dzieci :D
Ewa Pokrywa:
Karolina B.:
Mogę prosić o przykłady tych "gier komputerowych dla dzieci"?
Robert
Malinowski
Social Media
Intelligence - City
Interactive
Kupiłaś CoD'a 6 ;). I nie prowokuj mnie ;>.Temat: Aborcja- nie za mocno?
Ja nie gram, więc się nie znam, dlatego zapytam, czy te gry nie są przypadkiem od 18tego roku życia?
Tatiana
Dudek
Zawodowa
masażystka,
socjolog, człowiek
od zadań
specjalnych
Robert Malinowski:
Kupiłaś CoD'a 6 ;). I nie prowokuj mnie ;>.
no tak zapomniałam dodać modernwarfare :P
Tatiana
Dudek
Zawodowa
masażystka,
socjolog, człowiek
od zadań
specjalnych
Karolina B.:jak wszystkie w dzisiejszych czasach? ;)
Ja nie gram, więc się nie znam, dlatego zapytam, czy te gry nie są przypadkiem od 18tego roku życia?
Robert
Malinowski
Social Media
Intelligence - City
Interactive
Karolina B.:
Większość z nich - owszem.
W Polsce już od jakiegoś czasu z powodzeniem funkcjonuje PEGI.
Osobiście zaś, mam straszną alergię na powtarzanie bzdur pokroju "gry dla dzieci".Robert Malinowski edytował(a) ten post dnia 04.04.10 o godzinie 17:44
A w którym mieście maja takich wesołych włodarzy, którzy na to pozwalają?Temat: Aborcja- nie za mocno?
No właśnie. Skoro te gry są zakazane dla małoletnich, to reklama tymbardziej nie powinna znajdować się w takim miejscu. Jeśli rodzice pozwalają dzieciakom w to grać, to nie znaczy, że kościół powinien narażać je na takie widoki.
Robert
Malinowski
Social Media
Intelligence - City
Interactive
Ale kościół raczej nigdy nie miał problemu z marketingiem shock and awe. Ma z nim problem jedynie wtedy, kiedy sam go nie stosuje. Wtedy to jest moralnie niewłaściwe i głęboko niepojące.Do tego, nie mam zielonego pojęcia co do aborcji mają Bolszewicy i głód na Ukrainie. Owszem, wiem do kogo to się mówi i dlaczego, ale to chyba tylko oNI są w stanie podążać tym tokiem rozumowania, jako "poprawnym".Robert Malinowski edytował(a) ten post dnia 04.04.10 o godzinie 18:30
Dominik Szewior:Katovitze
A w którym mieście maja takich wesołych włodarzy, którzy na to pozwalają?
Robert Malinowski:
Ale kościół raczej nigdy nie miał problemu z marketingiem shock and awe. Ma z nim problem jedynie wtedy, kiedy sam go nie stosuje. Wtedy to jest moralnie niewłaściwe i głęboko niepojące.
Do tego, nie mam zielonego pojęcia co do aborcji mają Bolszewicy i głód na Ukrainie. Owszem, wiem do kogo to się mówi i dlaczego, ale to chyba tylko oNI są w stanie podążać tym tokiem rozumowania, jako "poprawnym".
No niestety, ale pomimo tego, że jestem wierząca i praktykująca, z bólem serca muszę przyznać rację.

Ta reklama im przeszkadzała.

Karolina B. edytował(a) ten post dnia 04.04.10 o godzinie 18:33
Robert
Malinowski
Social Media
Intelligence - City
Interactive
Karolina B.:
No niestety, ale pomimo tego, że jestem wierząca i praktykująca, z bólem serca muszę przyznać rację.
Przede wszystkim, szacunek. Mało jest takich katolików.
Wiara ma w gruncie rzeczy mało wspólnego z Kościołem *puszcza oko*.
Dagmara
D.
operacyjny na
wypowiedzeniu :):)
Karolina B.:
Aborcja jest w Polsce legalna tylko w niektórych przypadkach.
Czy tych przypadków jest aż tak dużo, że osoby, które chcą całkowitego zakazu aborcji, muszą stosować aż takie drastyczne chwyty?
Brakuje trzeciej częsci :
KOŚCIÓŁ
za mało wiernych do płacenia daniny.Dagmara D. edytował(a) ten post dnia 04.04.10 o godzinie 21:01
Dagmara D.:Twoje zdrowie :)
Brakuje trzeciej częsci :
KOŚCIÓŁ
za mało wiernych do płacenia daniny.Dagmara D. edytował(a) ten post dnia 04.04.10 o godzinie 21:01
Malina
Wąsowska
malina.net.pl
copywriting branding
smiling :-)
według przeciwników aborcji usunięcie dziecka to morderstwoczy zatem fajne jest pokazywanie małym dzieciakom na ulicy scen morderstwa?
w kinie i tv jest to zabronione przed pełnoletnością i przed godziną chyba 20.00
żeby nie było wątpliwości:
jestem PRZECIWKO aborcji
ale
jestem również BARDZO PRZECIW tego typu reklamom
Kuba
Nagórski
współwłaściciel
agencji kreatywnej,
project manager,
trener