Reklama: Jesteś webmasterem ? Zacznij zarabiać KLIKNIJ

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Jakub Łoginow Nie ma kangurów w
Austrii

Temat: Jak zostać współpracownikiem Tygodnika?

Witam, chciałbym się dowiedzieć, jak można zostać współpracownikiem Tygodnika Powszechnego. Jak można dowiedzieć się z mojego profilu, jestem polskim dziennikarzem, pracującym dla ukraińskiego tygodnika "Dzerkało Tyżnia" jako korespondent w Europie Środkowej. Aktualnie mieszkam na Słowacji, w Bratysławie.

Jestem zainteresowany publikowaniem w TP felietonów i artykułów analitycznych na temat Ukrainy, Białorusi i Słowacji, ale nie tylko. Prowadzę autorski portal tematyczny http://porteuropa.eu, na którym można zorientować się w tematyce moich tekstów (przy czym część z nich to artykuły komercyjne promujące Bratysławę), ale są tam też "normalne" artykuły prasowe.

Jakiś czas temu wysłałem maila z propozycją współpracy do dwóch redaktorów TP, ale niestety nie otrzymałem żadnej odpowiedzi, nawet odmownej. Stąd zakładam, że maile po prostu nie dotarły lub gdzieś się zawieruszyły.
31.03.2010, 16:31

Agnieszka K. specjalista ds. PR,
Tygodnik Powszechny

Temat: Jak zostać współpracownikiem Tygodnika?

Proszę przesłać mail jeszcze raz na adres redakcja@tygodnik.com.pl oraz pieciak@tygodnik.com.pl - do kierownika działu Świat, Wojtka Pięciaka.
1.04.2010, 15:07

Wyślij zaproszenie do