- 1
- 2
- Następna »
Łukasz
S.
ojciec internet,
matka reklama,
dziecko social media
Witam na grupie Kosz w Warszawie
Na początek kilka cennych informacji abyśmy wiedzieli więcej na swój temat...
jak często grasz?
gdzie? dzielnica/ sala / outdoor
jaki poziom?
czego oczekujesz od tej grupy?
zacznę od siebie jako założyciel - gram co najmniej 2 razy w tygodniu, na sali ale ze względu na pogodę coraz częściej na zewnątrz na Bielanach.
Chciałbym nawiązać kontakty aby pograć z innymi chętnymi, mile widziane zespoły firmowe...:)
Pozdrawiam
ŁukaszŁukasz Piotr S. edytował(a) ten post dnia 31.03.10 o godzinie 14:27
Marcin Czajka BDM
ja jako pierwszy, po Tobie drugi zapisuję się i przedstawiam na grupie.
Jestem Marcin, gram, a raczej grałem regularnie. Jestem za niski na centra, za wolny na playmakera, więc większość swojej kariery poświęciłem na podawaniu ręczników innym zawodnikom ;)
A na poważnie, idzie wiosna, lato ustawiło się jako drugie w kolejce, więc czemu tego nie wykorzystać i nie pograć sobie na zewnątrz?
Zachęcamy! :)
Darek
Knyziak
HR Business Partner,
GoldenLine Sp. z
o.o.
Kiedyś jak Jason Williams, poźniej jak Vince Carter, ale po długiej przerwie - teraz - jak Carl Malone :)
Białołeckie boiska do koszy stoją odłogiem, więc zapraszam do kontaktu! :)
LET THE GAME BEGIN
Mariusz
Gralewski
GoldenLine.pl,
prezes
Gram raz w tygodniu, niedługo 2 razy. Musze przyznać, że w Warszawie na powietrzu grałem tylko kilka razy. Wcześniej robiłem to codziennie w Radomiu. Od grupy oczekuje informacji na temat dobrych miejscówek w Warszawie do gry (najlepiej z fotami;) ).
Poziom moich umiejętności w skali 1 do 10 oceniam na 6 ;)
Serce do gry mam na 10!
Pozdrawiam,
Mariusz.
Łukasz
Moga
Consumer Channel
Manager - AMD,
Central Eastern
Europe
Super! Może dzięki temu forum wrócę do grania :)
Aktualnie (i to będzie już z 2 lata) kompletnie zero grania. Kiedyś nawet pseudo-profesjonalnie, ale hobby nie przetrwało zderzenia z pracą. Obecny poziom? - pewnie kiepsko :)
Generalnie reprezentuję dolnośląską szkołę koszykówki. Od trzech lat w Warszawie i niestety nie udało się tutaj zmontować nowej rozsądnej ekipy do grania.
Stacjonuję na pradze południe. Chętnie porzucałbym co nieco z jakąś rozsądną paczką.
Pozdrawiam
Łukasz
Marcin Czajka BDM
Darek K.:mamy ładną, obrandowaną grupę, ale chęci chyba nie za wiele?;) Robimy coś w tygodniu? np. piątek tudzież weekend?
no to i ja dołącze! :)
Kiedyś jak Jason Williams, poźniej jak Vince Carter, ale po długiej przerwie - teraz - jak Carl Malone :)
Białołeckie boiska do koszy stoją odłogiem, więc zapraszam do kontaktu! :)
LET THE GAME BEGIN
Marcin
Fijałkowski
Zdjęcia ślubne i
wszelkie inne
nieco się zaniedbałem, ale chyba zamłócić nadal potrafię. Bardzo chętnie podepnę się pod jakieś granie na sali.
Łukasz
S.
ojciec internet,
matka reklama,
dziecko social media
jak pogoda pozwoli to moze zamiast na sali pykniemy tradycyjnie w streetballa.
Zawsze lubie grac latem pod palacem, wysoki poziom (warszawski harlem troche:)
w kontakcie
Marcin Czajka BDM
Marcin
Fijałkowski
Zdjęcia ślubne i
wszelkie inne
Wojciech
Perkowski
Project Manager,
Analityk Biznesowy
TUiR Warta S.A.
Grałem raz w tygodniu w Białymstoku. Od kwietnia pracuje w Warszawie i szukam ekipy do której mógłbym się przyłączyć
Jak macie info na temat dobrych miejscówek lub sali to się pisze.
W sakli podanej przez kolegę Mariusz poziom moich umiejętności oceniam na 5 jakbym zrzucił z 10 kg to by było 6 ;)
Pozdrawiam,
Wojtek
Jędrzej Mróz inżynier energetyk
Kiedyś grałem sporo we wspomnianym tu gdzieś Radomiu a teraz zagrałbym chętnie na dworze na wspomnianych tu gdzieś Bielanach (ostatnio od czasu do czasu w sali na Konwiktorskiej):) Jeżeli chodzi o poziom to mistrzem na pewno nie jestem, ale chyba mogę zagwarantować, że nie kaleczę jakoś żenująco tak żeby się grać odechciewało bo podstawowe koszykarskie wykształcenie otrzymałem. Podobnie jak Wojciechowi zgubiony kilogramik by mi nie zaszkodził. Chcę się poruszać trochę i pograć - bo lubię. To kiedy gramy?
Łukasz
S.
ojciec internet,
matka reklama,
dziecko social media
Graliśmy dzisiaj na boisko przy metrze Wilanowska, podobno tam nie mam z tym problemu o ile jest pogoda.
Także weekendowo możemy się jakoś umawiać np w niedziele 18.
Co wy na to?
Jędrzej Mróz inżynier energetyk
Dominika
T.
historyk,
dziennikarz
jeśli jesteście zainteresowani stałą grą na sali, polecam informację od mojej koleżanki:
"Zarezerwowaną mamy salę na 9 czerwca (środa) na godzinę 20-22. Hala AS Ul. Skarżyńskiego 6A Wynajem 100zł/h-to jest jednorazowa rezerwacja w celu sprawdzenia miejsca :) Rezerwacja dłuższa jest na czwartek czyli od 17 czerwca na godzinę 19.15-20.45 w środę musi zapaść decyzja czy chcemy tę salę bo w środę zostawiam wszystkie potrzebne dane do sporządzenia umowy:)".
Dotychczas graliśmy na Gruszczyńskiego. Niestety wraz ze zmianą miejsca, straciliśmy kilku zawodników.
Uprzedzając pytania, składy mieszane, poziom dobry.:)
Pozdrawiam
Łukasz
Sokołowski
Account Manager w
Spolecznosci.pl
Pytani pytanie , gdzie na Bielanach jest fajne miejsce go gry?
Chetnie umowił bym sie na gierke lub zasiegnąl jezyka gdzie graczy mozna spotkac ?
Pozdr,
Patryk
P.
"prawdziwa wiedza,
to znajomość
przyczyn" (c)
Arystoteles
Michał
Deptuła
Inżynier ds.
serwisu
razem z kilkoma innymi osobami organizujemy granie. Tymczasowo, do końca wakacji, tłuczemy na powietrzu, na jesień chcielibyśmy wynająć salę.
Poziom oceniam na dobry. Dotychczas graliśmy na Saskiej Kępie ale wszystko co ociera się o centrum jest akceptowalne.
Stworzyliśmy listę mailingową ( język angielski ze względu na obcokrajowca ) z której korzystamy od niedawna, a gdzie staramy się umówić na mecze.
Gdyby ktoś z Państwa reflektował, zapraszam do dołączenia do listy mailingowej, gdzie na sto procent uda się przedyskutować miejsce, czas i osiągnąć kompromis.
Adres, pod który należałoby pukać to: michalesq@yahoo.com
Pozdrawiam serdecznie,
Michał
Marcin
Różycki
właściciel,
mgtinvest
Andrzej G. student
Czy to jeszcze aktualne? Chętnie bym pograł, mam 26 lat, 196cm, 80kg wagi. Co prawda jestem totalnym amatorem i nie grałem w kosza od podstawówki ale jak komuś brakuje gracza to mogę wpaść na coś w rodzaju ''castingu''.