- 1
- 2
- 3
- Następna »
Autor Wypowiedź
Krzysztof KiblerWłaściciel
Klimateo Osuszanie
Budynków i
Ozonowanie www.k...
Witam,
Chciałbym zaprosić zainteresowanych tematem linii tramwajowej w Radomiu na spotkanie w dniu 2 kwietnia (piątek) do UM pok. 100 na godz. 14.00.
Mam nadzieję, że termin jest do przyjęcia. Proszę o informację zwrotną, czy ktoś się pojawi.
Z poważaniem
Krzysztof Kibler
.konto usunięte
N/w osoby prosiły mnie, abym umieścił tutaj inforamcję, że będą na 101% na spotkaniu:
- Łukasz Zaborowski
- Bartłomiej Drąg
- Wojciech Mędrzycki
Jeśli można, prosilibyśmy o przygotowanie laptopa z rzutnikiem, będziemy mieć ciekawą prezentację.
Pozdrawiam!
Maciej GrosiakBiedak szukający
pracy...
Mam nadzieje, że kto będzie ten pochwali się o czym były dyskusje?
Karol Wieczorekstudent, specjalista
ds. energetyki
Tramwaje w Grenoble, mieście o wielkości ok. 160.000 osób u podnóża francuskich Alp, więcej zdjęć tutaj.
Tramwaje na Alexander Platz w Berlinie, więcej zdjęć tutaj
Moim zdaniem oprócz znaczących korzyści komunikacyjnych Radom zyskałby również wizerunkowo dzięki tak nowoczesnej infrastrukturze :)Karol Wieczorek edytował(a) ten post dnia 02.04.10 o godzinie 23:23
Damian Maciągradny, student, NGO
Mam nadzieję, że owocem tych spotkań będą konkretne decyzje, które polepszą życie radomian. Po pierwszym spotkaniu jestem pozytywnie nastawiony.Damian Maciąg edytował(a) ten post dnia 02.04.10 o godzinie 23:31
Maciej GrosiakBiedak szukający
pracy...
Andrzej KosztowniakPrezydent, Urząd
Miejski w Radomiu
Klimateo Osuszanie
Budynków i
Ozonowanie www.k...
.konto usunięte
http://www.inwestycje.radom.pl/forum/viewtopic.php?p=1...
Miejski w Radomiu
Nie spodziewałem się takiej frekwencji na pierwszym spotkaniu. Pamiętam jak na początku kadencji zprosiłem na otwarte spotkanie "niezadowolonych" generalnie ze wszystkiego internautów. Przyszło chyba ze 3 osoby. Problem polega chyba na tym, że tam mieli być "forumowicze" głównie znanej gazety. Anonimowość ośmiela. Brak takowej paraliżuje. W przypadku GoldenLine jest na szczęście trochę inaczej. Jak ktoś ma coś do powiedzenia, to wypowie się pod imieniem i nazwiskiem. Oczywiście nie oznacza to, że anonimowi internauci nie potrafią wypowiedzieć się merytorycznie. Niestety są oni nieliczni. W przypadku tego kanału głos w dyskusji zabierają ludzie, którzy naprawdę mają coś sensownego do powiedzenia.
Romuald WojdaSprzedaż, Trade
Marketing, HR
Andrzej Kosztowniak:
Zbliża się kolejne spotkanie ws linii tramwajowej. Tym razem spotkamy sie w ciut większej sali. Zapraszam więc 5 maja o godz.17.00 do sali nr 114. Pierwsze piętro w UM od ul. Kilińskiego 30. Sala przy windzie.
Nie spodziewałem się takiej frekwencji na pierwszym spotkaniu. Pamiętam jak na początku kadencji zprosiłem na otwarte spotkanie "niezadowolonych" generalnie ze wszystkiego internautów. Przyszło chyba ze 3 osoby. Problem polega chyba na tym, że tam mieli być "forumowicze" głównie znanej gazety. Anonimowość ośmiela. Brak takowej paraliżuje. W przypadku GoldenLine jest na szczęście trochę inaczej. Jak ktoś ma coś do powiedzenia, to wypowie się pod imieniem i nazwiskiem. Oczywiście nie oznacza to, że anonimowi internauci nie potrafią wypowiedzieć się merytorycznie. Niestety są oni nieliczni. W przypadku tego kanału głos w dyskusji zabierają ludzie, którzy naprawdę mają coś sensownego do powiedzenia.
Zgadza się - anonimowość nie tylko ośmiela, ale niektóym pozwala się po prostu wyżyć... bez baczenia, że dla innych może to być krzywdzące:(
Ale wracając do spotkania - znów niestety taki termin, w którym jestem poza Radomiem:( A szkoda, gdzyż chętnie bym przsyszedł wziąć CZYNNY udział - nie tylko w temacie tramwajów, ale ogólnie rozwoju naszego miasta. Może następnym razem...
Piotr PochylskiStudent, UKSW,
Politechnika
Lubelska
Klimateo Osuszanie
Budynków i
Ozonowanie www.k...
P.S. Tak jak Piotr pisze, może jakaś relacja ze spotkania.
Miejski w Radomiu
Jakub Kwintalmuzyk organista,
wykładowca,
Akademia Muzyczna w
Bydgoszczy
Sebastian P.Biuro Planowania
Regionalnego