Advertisement

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Agnieszka T. Today I saw music in
the sky...

Temat: Meble na wymiar

Czy moglibyście mi poledzić jakieś kontakty?

Pozdrawiam.
19.03.2010, 18:38

konto usunięte

Agnieszka T.:

Pozdrawiam.
Ja polecam http://www.szafysenator.pl/oferta.html mają ladne meble.Karolina B. edytował(a) ten post dnia 19.03.10 o godzinie 18:45
19.03.2010, 18:42

the sky...

Karolina B.:
Agnieszka T.:

Pozdrawiam.
Ja polecam http://www.szafysenator.pl/oferta.html mają ladne meble.Karolina B. edytował(a) ten post dnia 19.03.10 o godzinie 18:45

Wrocław, Wrocław, Wrocław mnie interesuje:)
19.03.2010, 18:48

Anna W. Kierownik Działu w
Departamencie
Rachunkowości

Mogę polecić firmę MiKs- Meble. mają stoisko w DH Astra. Zamawiałam szafę. Jestem bardzo zadowolona:)
19.03.2010, 23:21

Marek Łukaszun Zarząd, Grupa KDP

Taki wątek już był !

Pozdrowienia.
20.03.2010, 20:02

zależy jakie meble, niektóre firmy specjaliują się w kuchniach, neiktóre w meblach pokojowych i kanapach.
Na dworcu świebodzkim jest cała aleja firm meblarkich, można oglądac ich projekty ale też robią na zamowienie. Ci sami ludzie na ogół robią dla firm typu Senator i Komandor.
21.03.2010, 20:26

Rafał Teleszyński Marketing &
Sprzedaż, SC
Johnson

tomasz zawierucha - kuchnie, szafy, itp.
baaardzo solidnie, szybko, duży wybór wzorów, materiałów - praktycznie wszystko w zasięgu!
facet jest gdzieś spod sycowa, ale przyjedzie gdzie chcesz.
ma wszystkie elementy jak sobie wymarzysz (blaty, fronty szafek, mat, niemat, mleczne szkło, oświetlenie szafek, uchwyty).
na zyczenie zrobił najpierw projekt w 3D, a później: ogromną szafę wnekową wg. mojego pomysłu, jeszcze jedną, mniejszą zabudowującą lukę pod schodami + kuchnię na wymiar w 100% według mojej zachcianki.
to wszystko - pełen montaz oraz podłączenie zlewu, pralki, kuchenki i okapu wyspowego zajeło mu praktycznie 3 dni!
można go wygooglować, jak bedzie kłopot to służę pomocą...
pozdrawiam
21.03.2010, 21:33

the sky...

Rafał Teleszyński:
tomasz zawierucha - kuchnie, szafy, itp.
baaardzo solidnie, szybko, duży wybór wzorów, materiałów - praktycznie wszystko w zasięgu!
facet jest gdzieś spod sycowa, ale przyjedzie gdzie chcesz.
ma wszystkie elementy jak sobie wymarzysz (blaty, fronty szafek, mat, niemat, mleczne szkło, oświetlenie szafek, uchwyty).
na zyczenie zrobił najpierw projekt w 3D, a później: ogromną szafę wnekową wg. mojego pomysłu, jeszcze jedną, mniejszą zabudowującą lukę pod schodami + kuchnię na wymiar w 100% według mojej zachcianki.
to wszystko - pełen montaz oraz podłączenie zlewu, pralki, kuchenki i okapu wyspowego zajeło mu praktycznie 3 dni!
można go wygooglować, jak bedzie kłopot to służę pomocą...

z tej pomocy chętnie skorzystam:)
pozdrawiam

ja również
22.03.2010, 07:47

Jakub D. architekt

Agnieszka T.:

Pozdrawiam.

Agnieszko, jak jeszcze nie załatwiłaś mebli, to mogę Ci wszystko zaprojektować, co sobie tylko życzysz. Współpracuję z dwoma stolarzami, którzy moje projekty realizują - z drewna, różnych płyt drewnopochodnych, OSB, fornir, lakier, etc...co dusza zapragnie.
Ceny są na pewno bardziej przystępne niż w salonach projektowych.
6.05.2011, 14:43

Polecam pana z firmy Lider 2 ( ul.Jerzmanowska albo Jerzmanów- z tym mam zawsze kłopot, ale mebelki do kuchni zrobił mi rewelacyjne i miło zaskoczył ceną ) . Wcześniej próbowałam kalkulować w Black Red White - mój zestaw wycenili na 14 tys. , później w firmie Meblux na Strzegomskiej - 10 tys., następnie w firmie Cera-gres z ul. Szwedzkiej 8 tys. + koszty podłączenia każdego punktu np. kuchenki, okapu , zmywarki itp. Ostatecznie pan z firmy LIDER 2 zrobił mi calość za 6 tys. złotych . Bardzo dobre wykonawstwo . Znalazłam tę firmę na forum Gazeta.pl . Poleciłam potem rownież koledze z pracy. Ostatnio skorzystał i choć kuchnia na mniejszą skalę , ale rownież zadowolony. Trzeba jednak mieć jakiś wstępny własny pomysł i firma go realizuje, właściciel ( chyba pan Andrzej ) doradza, proponuje jakieś modyfikacje, żeby dostosować nasz pomysł do zasobu naszej kieszeni i sprawia, że nasze pomysły stają się rownież bardziej funkcjonalne ( mój nie byl taki na początku ). Kontakt do firmy Lider 2 znajdziesz na googlach.
9.05.2011, 02:31

No i Lider 2 to jest oczywiście Wrocław. A tymczasem poszukuję firmy , ktora wg mojego projektu wykona mi całą sypialnię . Chodzi o sporą szafę na wymiar, łóżko ze skrzynią i jeszcze jakieś dodatkowe "zbieracze kurzu" . Aga, może jak poszukujesz wykonawcy kuchni , to masz już gotową sypialnię i sprzedasz mi w zamian jakiś namiar ?
9.05.2011, 02:43

Małgorzata Szmogoła -
Barszcz
Kierujący Filią,
Bank

Podbijam :)

Potrzebuję, żeby jakaś firma stolarska zrobiła mi łóżko z pojemnikiem na pościel (materac podnoszony od frontu - nie z boku)
16.02.2012, 13:45

Małgorzata Szmogoła - Barszcz:
Podbijam :)

Potrzebuję, żeby jakaś firma stolarska zrobiła mi łóżko z pojemnikiem na pościel (materac podnoszony od frontu - nie z boku)
no ciężko rzeczywiście znaleźć takie gotowe, natomiast mają takie w Bodziu :)Jolanta D. edytował(a) ten post dnia 16.02.12 o godzinie 16:28
16.02.2012, 16:24

a aj podbijam z pytaniem o firmę która robi meble drewniane ale do łazienek (musi być specjalnie impregnowane drewno z tego co się orientuję)
17.02.2012, 11:56

Emilia N. planuje, planuje

Ja tez zainteresowana jestem meblami łazienkowi na wymiar. Czy któraś z firm polecanych robi również takie?
18.02.2012, 14:42

Wyślij zaproszenie do