Advertisement

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Wojciechowski M. Psycholog biznesu |
szkolenia &
consulting
sprzedaży

Temat: Kongres Sprzedaży | podziękowanie

Chciałbym serdecznie podziękować wszystkim uczestnikom warszawskiego Kongresu Sprzedaży, którzy wczoraj tak licznie wzięli udział w prowadzonym przeze mnie warsztacie - Myśl jak Twój Klient.

Choć czasu nie mieliśmy zbyt wiele, wierzę, że przedstawione wczoraj tezy stały się dla Was powodem wartościowych refleksji i nowego spojrzenia na efektywne kreowanie relacji biznesowych.

Jedno jest pewne i cieszę się, że wielu z moich wczorajszych gości zgodziło się z końcową konkluzją - rzecz nie w tym aby sprzedawać ale by Klienci kupowali.

http://www.kongressprzedaz.pl/program/wyklad/989
17.03.2010, 01:27

Maja Kominiak Brand Manager

a nie planuje Pan przypadkiem wybrać się do Trójmiasta aby przeprowadzić taki warsztat?
31.03.2010, 09:24

Lidia Wysocka Właściciel -
Clever Point

Możemy zorganizować :).
Wymagana odpowiednia ilość uczestników, ale z tym ... przy kompetencjach prowadzącego nie ma najmniejszego problemu :) !

Pozdrawiam!

Lidia
31.03.2010, 21:52

Maria Agnieszka S. Dyrektor | Jyske
Bank

Lidia Wysocka:
Możemy zorganizować :).

Jestem za. W Warszawie nie mogłam być a z chęcią wezmę udział w trójmiejskiej edycji warsztatu.
Wymagana odpowiednia ilość uczestników, ale z tym ... przy kompetencjach prowadzącego nie ma najmniejszego problemu :) !

Pani Lidio, proszę więc działać :))
1.04.2010, 06:01

szkolenia &
consulting
sprzedaży

Działamy już z Lidią :)
Jest szansa, że wkrótce Was zaprosimy na (mam nadzieję) ciekawe wydarzenia.
6.04.2010, 05:25

szkolenia &
consulting
sprzedaży

Zapraszam na autorski wykład - O emocjonalnej narracji w procesie sprzedaży..., który poprowadzę w ramach tegorocznej edycji największego wydarzenia w obszarze sprzedaży w Polsce – jesiennej odsłony Kongresu Sprzedaży!

http://kongressprzedaz.pl/program/wyklad2/1481/Wojciechowski M. edytował(a) ten post dnia 14.08.11 o godzinie 23:42
14.08.2011, 23:41

Wyślij zaproszenie do