Advertisement

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Jacek Synowiec zainteresowania:
e-commerce,
e-biznes, marketing
internetowy

Temat: Moduł płatności Przelewy24.pl

Czy spotkaliście się może z gotowym modułem płatności Przelewy24.pl do eZPublish.

Wiem, że jest dostępny do E-Card, jednak przydałby się też do Przelewy24.pl

Gdzie tego szukać?
15.10.2007, 13:46

Bartek Modzelewski programista, Baobaz
Polska

Witam,

Niestety eZ Publish w Polsce jest nadal praktycznie nieznany poza wąską grupą ludzi. Jedyne rozszerzenia dla polskiego rynku jakie znam przygotował 'nasz' człowiek w eZ Systems - Łukasz Serwatka (pozdrowienia :) oraz dwie firmy będące oficjalnymi partnerami eZ Systems: Webstyle Systems oraz mediaSELF. Jeśli te firmy nie miały takiej potrzeby i nie stworzyły modułu płatności dla Przelewsy24.pl to trudno oczekiwać by taki moduł istniał.

Oczywiście jest w Polsce też sporo cichych entuzjastów eZ Publisha, oraz programistów pracujących dla zagranicznych firm stosujących ten wspaniały CMS (to ja :) ale to wciąż mało. Być może jednak znajdzie się ktoś, kto miałby czas by stworzyć taki moduł. Dokumentacja dostępna na platnosci24.pl jest dość przystępna więc nie powinno być większych problemów.

Pozdrawiam
Bartek Modzelewski
20.10.2007, 20:56

Jacek Synowiec zainteresowania:
e-commerce,
e-biznes, marketing
internetowy

A jakie inne moduły sprzedaży są gotowe?

E-Card - napewno!
Co jeszcze?
27.11.2007, 21:58

Mariusz Bułkowski W tajnej służbie
Jej Królewskiej
Mości

Niestety mało hostingów na których działał by EZ.
Jak ktoś ma dedyka to wtedy nie ma problemu jak nie ma to musi walczyć z obsługą aby dostosowała hosting. Więc popularność ciężko zdobyć. Inna sprawa że dla osoby która zaczyna przygodę z różnymi systemami CMS może wydawać się na tyle skomplikowany że zalety nie zostaną dostrzeżone.

Co do modułu Przelewy24.pl to swego czasu ktoś mnie o to prosił i też nie znalazłem, a do napisania nie doszło bo klient zrezygnował :(
(może cena była za wysoka :D )
11.01.2008, 10:11

Dariusz Żbikowski Prezes Zarządu,
Krokus Sp. z o.o.

Zbudowaliśmy i użytkujemy od dłuższego czasu moduł dla "platnosci.pl" - dla wersji 3 (patrz np. http://zbik.fishing.pl). Obecnie zaczyna być testowany dla eZ w wersji 4.
28.02.2008, 17:26

Wyślij zaproszenie do