Przemysław
Duchniewicz
"Poznaj siebie,
zrozum innych...."
Temat: Zmiana Logo
Cześć,zmieniłem logo na oficjalne logo MBTI, plus dodałem tekst prawny dotyczący MBTI i przekierowanie na polski opis MBTI. Jeżeli chcecie wrócić do poprzedniego logo - proszę o komentarz na forum,
Serdecznie pozdrawiam
Przemek
czy to znaczy, ze od tego momentu jak bede chcial skorzystac z informacji znalezionych na forum i je upublicznic bede musial zapytac o zgode?? ;-)
Przemysław
Duchniewicz
"Poznaj siebie,
zrozum innych...."
:)chodzi o zachowanie pewnych zasad i pewnie warto napisać regulamin naszego forum. Zajmę się tym.
Moim zdaniem, dobrze aby to forum było miejscem gdzie wymieniamy się informacjami i z nich korzystamy zachowując normy cywilizowanego świata ( tak się działo do tej pory - więc pewnie bez zmian).
Dlatego, publikując nasze opinie i przemyślenia zgadzamy się na korzystanie z nich, chyba, że to zastrzegamy i np: prosimy o podanie źródła ( tak to robię rozdając 'samoliczącą tabelę typów' - proszę o zachowanie informacji o twórcy)
Jeżeli jednak podajemy informacje innych autorów - będę prosił o podawanie źródła i zachowywanie praw autorskich.
Mam nadzieje, że to nam pomoże i rozwinie nasz warsztat.
zmiana dotyczy strony w j.polskim:
Model MBTI (patrz: http://pl.wikipedia.org/wiki/MBTI
oraz dodania informacji:
MBTI ® jest zarejestrowanym znakiem handlowym firmy Myers-Briggs Type Indicator Trust.
jak sądzicie, że to zamordyzm => proszę o opinię ;))Przemysław Duchniewicz edytował(a) ten post dnia 11.03.10 o godzinie 20:05