Jolanta I. poszukująca
Temat: Inne metody>>Podziel się..
Rozumiem, że czytałeś, tak?
Tomasz Olszewski EFT- Dziękuję..
Nie musze czytać,aby ocenić.Widać po opisach co oferują.
Darek
Luka
Praktyka,
Handys-Mobile
nie rozumiem dlaczego taka negatywna odpowiedz. Przecież to jest z opisu bardzo podobne do nauk o funkcjach podświadomości. Chodzi o silę naszych myśli itp.Co do tej stronki to raczej nie potrzeba kupywać kilku książek na ten temat. Wystarczy jedna o podświadomości :)
Piotr Kmieć:
http://www.eioba.pl/a87399/byron_katie_i_jej_spraca_cz...
odnośnie byron katie. świetna technika.
Nic innego jak metoda Sedony.
Małgorzata
P.
pokochaj świat w
sobie ,a świat
zakocha się w tobie
:)
Darek Luka:Z moich doświadczeń życiowych ,najlepsza jest taka metoda która godzi się z naszym wnętrzem i poczuciem że właśnie to jest to (tak z serca )Szukałam i szukałam, ale zawsze gdzieś w głębi serca wiedziałam ze znajde coś co bedzie zgodne ze mną .Nie ma co szkalować różnych metod ,każdy pisze ze swoim zrozumieniem ,i jak komuś to pomogło to pisze to jako prawde i sposób na fajne zycie .Moim skromnym zdaniem kazda technika jest dora jak sie ją stosuje .Myśl ,,,działaj ,,,a wtedy zaczna sie dziać małe i wieksze cuda ,,zależy kto na co liczy i co chce ,,,ale tak z głębi serca z wnetrza siebie .EFT jest świetną metodą już zaczełam czuć na sobie te cuda.....pozdrawiam
nie rozumiem dlaczego taka negatywna odpowiedz. Przecież to jest z opisu bardzo podobne do nauk o funkcjach podświadomości. Chodzi o silę naszych myśli itp.
Co do tej stronki to raczej nie potrzeba kupywać kilku książek na ten temat. Wystarczy jedna o podświadomości :)
Lesława Natalia J. pasjonatka życia :)
Tomasz Olszewski:
Mylisz się.Lesława (Lesia) J. edytował(a) ten post dnia 19.03.10 o godzinie 18:32
Jolanta I. poszukująca
Lesława (Lesia) J.:
Tomasz Olszewski:
Mylisz się.Lesława (Lesia) J. edytował(a) ten post dnia 19.03.10 o godzinie 18:32
Ech! ledwom rozprawiła się z zapoznaniem z Ho'oponopono, radykalnym wybaczaniem,transferingiem a już kolejne hasło, które muszę przerobić: metoda Sedony. Ale narzucacie tempo:)
Spokojnie Jolu,nie musisz znać wszystkich metod.Ja je poznawałem po kolei,ale i tak EFT uważam za najlepszą.Jeśli pomyliłem z metodą Sedony to przepraszam,nie zaglębiałem się w to,ale wydawało się z wierzchu takie samo.
Małgosiu,ważna jest równiez kwestia naszego wyznania,nie wszystkie metody są zgodne z daną religią.
Małgorzata
P.
pokochaj świat w
sobie ,a świat
zakocha się w tobie
Tomasz Olszewski:dlatego tez napisałam że stosując metodę ,stosujemy ja z głębi serca ,,a to chyba jest najlepszy wyznacznik tego co jest nam najbardziej potrzebne .A może z głebi duszy ?
Spokojnie Jolu,nie musisz znać wszystkich metod.Ja je poznawałem po kolei,ale i tak EFT uważam za najlepszą.
Jeśli pomyliłem z metodą Sedony to przepraszam,nie zaglębiałem się w to,ale wydawało się z wierzchu takie samo.
Małgosiu,ważna jest równiez kwestia naszego wyznania,nie wszystkie metody są zgodne z daną religią.
Małgorzata
P.
pokochaj świat w
sobie ,a świat
zakocha się w tobie
Jolanta I.:Jolu czy Ty naprawde poznałaś ho'oponopono ,czy uczestniczyłaś w warsztatach ? Bardzo jestem ciekawa jak je odebrałaś .?
Lesława (Lesia) J.:
Tomasz Olszewski:
Ech! ledwom rozprawiła się z zapoznaniem z Ho'oponopono, radykalnym wybaczaniem,transferingiem a już kolejne hasło, które muszę przerobić: metoda Sedony. Ale narzucacie tempo:)
Jolanta I. poszukująca
Małgorzata Patraszewska:Małgorzata, nie...Nie byłam na warsztatach. Tylko zapoznałam się z ogólną charakterystyką, po rzuceniu hasłem o tej metodzie na forum. Ale śmiga tu pewna Pani, która na takich warsztatach była w Pradze. Z tego co czytam, tu i tam, i tak się nie dzieli zdobytą wiedzą.
Jolanta I.:Jolu czy Ty naprawde poznałaś ho'oponopono ,czy uczestniczyłaś w warsztatach ? Bardzo jestem ciekawa jak je odebrałaś .?
Lesława (Lesia) J.:
Tomasz Olszewski:
Tylko dlaczego ma się dzielić, skoro, sporo zapłaciła za warsztaty,zainwestowała w dojazd itp.itd
Ho'oponopono w roku 2010 / z tego co zobaczyłam na planie/ nie ma w moim regionie /na razie/. A warsztaty kosztują chyba 600 zł
Lesława Natalia J. pasjonatka życia :)
Małgorzata Patraszewska:Ech! ledwom rozprawiła się z zapoznaniem z Ho'oponopono, radykalnym wybaczaniem,transferingiem a już kolejne hasło, które muszę przerobić: metoda Sedony. Ale narzucacie tempo:)Jolu czy Ty naprawde poznałaś ho'oponopono ,czy uczestniczyłaś w warsztatach ? Bardzo jestem ciekawa jak je odebrałaś .?
http://www.goldenline.pl/forum/ezoteryka/1117658/s/1#2...Lesława (Lesia) J. edytował(a) ten post dnia 20.03.10 o godzinie 10:13
Daniel Z. Gnothi seauton
polecam transerfingw sumie jedyna skuteczna metoda jaką dotychczas poznałem
istnieje 9 tomów autorstwa Vadima Zelanda nt. transerfingu,dotychczas przetłumaczono 5
Witold
Dobrzański
Właściciel,
NOVATOR WITOLD
DOBRZAŃSKI
www.novator.co
Wróciłem do czytania przerwanej przeze mnie trzeciej części.Jednak,chyba Zeland wie co mówi.
Bardziej skłaniam się do jego wersji Wszechświata i sił w nim działających, niż np.opisują to "Sekretowcy".
Iwona
S.
EFT, AOL, Ayurveda,
zabieg Marma....
Daniel Zienkiewicz:
polecam transerfing
w sumie jedyna skuteczna metoda jaką dotychczas poznałem
istnieje 9 tomów autorstwa Vadima Zelanda nt. transerfingu,dotychczas przetłumaczono 5
Podzielam Twoje zdanie Danielu, spotkałam się z podobnympoglądem który zaobserwował pewien b.mądry człowiek i coś w tym jest. Warto przeczytać.Iwona S. edytował(a) ten post dnia 15.09.10 o godzinie 13:25
Iwona
S.
EFT, AOL, Ayurveda,
zabieg Marma....
Interesujące jest holistyczne podejście do człowieka przez ajurwedę. Wiedza obszerna ale wspomagająca poszukujących świadomości ciała, umysłu i ducha. Wiedza która ma wiele wspólnego ze zdrowym rozsądkiem i dzisiejszymi czasami, chociaż ma ponad 5 tyś. lat i stanowi podwalinę do filozofii chińskiej, bliska natury, prosta i logiczna. To co zachód musi sobie udowodnić badaniami i lata im to zabiera tak ajurweda wie to od dawna i stosuje z powodzeniem.I jeszcze dodam, że ajurweda ładnie komponuje się z EFT w wielu wymiarach :) mam pewne spostrzeżenia dot. toksyn w organizmie i nie działaniu EFT oraz zabiegów i masaży proponowanych przez ajurwedę.Iwona S. edytował(a) ten post dnia 15.09.10 o godzinie 13:45
Piotr Kowalski student
- Samoleczenie metodą B.S.M. Piotra Lewandowskiego (wpiszcie w google B.S.M. aries)- metoda Su Dżok
- medytacja kolorami(usuwanie blokad energetycznych)
Grażyna
T.
specjalista d/s
bhp,trener zdrowego
stylu życia -
mieszka...
Piotr Kowalski student
Piotr Kowalski:- Matryca Energetyczna innowacyjne uzdrawianie
- Samoleczenie metodą B.S.M. Piotra Lewandowskiego (wpiszcie w google B.S.M. aries)
- metoda Su Dżok
- medytacja kolorami(usuwanie blokad energetycznych)
- Meta EFT
- Reiki
Tyle mi przychodzi na myśl jak cos sobie przypomne to dam znac.