- 1
- 2
- Następna »
Piotr
Guz
młodszy kierownik
projektu, TP S.A.
Temat: Ogłoszenia
wrzucajcie tutaj wszelkie ogloszenia typu wyjazd na Ukraine na narty itp
Piotr
Guz
młodszy kierownik
projektu, TP S.A.
Witam,Zwracam się do WAS z wielką prośbą o pomoc w oddaniu krwi dla Piotrusia Sokoła chłopiec ma 3 lata. W poniedziałek trafił do szpitala z dziwnymi objawami medycznymi po serii badań okazało się, że Piotruś ma białaczkę w zaawansowanym stadium potrzebna jest krew na nazwisko: Piotruś Sokół.
Zwracam się z tym do WAS bo wiem, że możecie pomóc i przekazać ta informacje dalej lub samemu udać się do punkty krwiodawstwa i oddać krew.
Proszę WAS o pomoc, to może przytrafić się każdemu.
Krew w Warszawie można oddać:
1. Regionalnym Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa w Warszawie przy ul. Saskiej 63/75
od poniedziałku do piątku w godzinach od 7:00 do 17:00,
w soboty od 7:00 do 14:00
2. Szpital Bielański,
01-809 Warszawa,
ul. Cegłowska 80
Oddział Terenowy Nr 16 RCKiK
Poniedziałek, środa, czwartek, piątek w godzinach 7:00 - 13:00
Wtorki 11:00 - 16:00
Krew dla: Piotr Sokół
Dziecko leży w Szpitalu Dziecięcy na ul. Litewskiej 11
Data urodzenia: 25.12.2006
Potrzebna krew AB Rh+ lub każda inna
Inflacje dla krwiodawców:
http://www.rckik-warszawa.com.pl/dlakrwio.html
Dziękuje bardzo w imieniu rodziców dziecka Arkadiusza i Małgorzaty Sokół.
od siebie dodam ze prawdopodobnie krew mozna oddac w kazdej filli RCKiK (ja np oddaje na Nowogrodzkiej)
Michal W. Finance Manager
Robicie smietnik!!!Ogloszenia tak, ale tylko i wylacznie zwiazane z UA, typu
"jade w czwartek do Kijowa mam 2 wolne miejsca w samolocie - moge zabrac za wspolfinansowanie paliwa albo mile towarzystwo
albo szukam ukrainki jako pomoc domowa w DC.
:)
Grzegorz
Krawczyk
Dyrektor
Zarzadzajacy,
Ridgefield Capital
Asset Managment
jade we wtorek do Kijowa z Wwy (pod warunkiem ze snieg nie zasypie) Zapraszam - wspolnie razniej. Oczywiscie bez zadnych zobowiazan $$$
Grzegorz
Krawczyk
Dyrektor
Zarzadzajacy,
Ridgefield Capital
Asset Managment
zmiana programu - jade w SrodeGrzegorz Krawczyk:
jade we wtorek do Kijowa z Wwy (pod warunkiem ze snieg nie zasypie) Zapraszam - wspolnie razniej. Oczywiscie bez zadnych zobowiazan $$$
Marina
S.
Abolicja, zezwolenia
na pracę w RP,
karty pobytu,
legaliz...
Czy ktos zna jakies hurtownie na Ukrainie, ktore sprzedaja materialy do salonow kosmetycznych? bylabym wdzieczna za informacje.
Mateusz
Kapcia
КОМПАС-Г
dyrektor sprzedaży
Jakis czas temu otworzylem szrot na Ukrainie(miasto Zbaraz) i w zwiazku z tym szukam chetnych do wozenia aut z Polski,wczesniej robilem to sam,ale w zwiazku z rozszerzeniem dzialalnosci nie nadazam.W razie zainteresowania szczegoly na maila irninka@wp.pl,lub +380634953371
Mateusz
Asia S. HR, rekrutacja
Witam,Poszukuję osób z branży żywienia drobiu, które chciałby podjąć pracę na Ukrainie. Szczegóły na priv.
Pozdrawiam:-)
Sławomir K. Katowice|wTatry.net
Mało coś tych ogłoszeń na razie :)A może ktoś szuka towarzystwa do wyjazdu na Ukrainę? Mnie interesują wyjazdy jak najtańsze czyli noclegi w plackarcie, tanich kwaterach, "kimnatach widpoczynku", może pod namiotem, raczej poza Krymem i Odessą gdzie już byłem, może być Lwów i okolice na weekend, Chocim i Kamieniec, Kijów...
Piotr
Jędral
Logistics Process
Engineer, Student PW
witam,Ja bym pojechał z jakąś ekipą...
W razie czego piszcie.
pzdr
Sebastian
Podstawka
właściciel,
Star-Travel Usługi
Transportowe
Sebastian Pod...
Zapraszam wszystkie osoby spędzające aktywnie czas, podróżujące, wyjeżdżające na wakacje, wypady na narty itp. do skorzystania z usług profesjonalnej firmy STAR-TRAVEL zajmującej się przewozem osób.Oferujemy bardzo miłą obsługę, a przede wszystkim komfortową podróż w nowych, dynamicznych i klimatyzowanych pojazdach.
Dla grup zorganizowanych możliwość negocjacji cen.
Wyjazdy krajowe oraz zagraniczne ze wszystkich miast dolnegośląska, a także po wcześniejszym ustaleniu z pozostałych regionów.
http://star-travel.pl
Olga
Przewłocka
marketing, Biuro
Podróży Abdar
Witam, zbliża się SYLWESTROWE SZALEŃSTWO, WIEC ZAPRASZAM WSZYSTKICH CHĘTNYCHNA SYLWESTRA WE LWOWIE - NAPRAWDĘ ŚWIETNA RELACJA PRODUKT-CENA.
ZA NIEWIELKIE PIENIĄDZE WYJAZD I SYLWESTER NA UKRAINIE
SYLWESTER PENSJONAT, wyżywienie, impreza, 2 noclegi, przejazd 475 zł
SYLWESTER HOTEL *** OK.LWOWA wyżywienie, bal, 2 noclegi 580 zł
SYLWESTER HOTEL**** LWÓW, wyżywienie, bal, impreza, 2 noclegi 690 zł
Z Krakowa i Katowic raz w miesiącu wyruszają nasze jednodniówki, koszt wyjazdu 120 zł. Info na stronie http://abdar.pl
Janek
Szabłowski
właściciel,
j.s.construction
Piotr Guz:No własnie,dokąd na narty?
Piotr
Guz
młodszy kierownik
projektu, TP S.A.
Janek Szabłowski:w góry chyba
Piotr Guz:No własnie,dokąd na narty?
;)
Janusz Mikiewicz Mi-Tech właściciel
Szukam linku, żeby znaleśc/ściągnąc rosyjskojęzyczne filmy.Chyba coś takiego było już na forum.
Grzegorz
Bajster
projektant
technolog, biuro
projektowe
Janusz Mikiewicz:witam proponuje tu zajżeć
Szukam linku, żeby znaleśc/ściągnąc rosyjskojęzyczne filmy.Chyba coś takiego było już na forum.
http://www.lostfilm.tv/
Na co trafię 4 grudnia we lwowskiej operze
Marta
Vaselina
profesjonalnie
bezrobotna
Janusz Mikiewicz:
Na co trafię 4 grudnia we lwowskiej operze
na nic.
http://www.opera.lviv.ua/index.php?id=20&tx_opera_pi1[month]=12&tx_opera_pi1[year]=2010&cHash=7c82354ea1
Nie tylko dla żeglarzy.Dotyczy ubezpieczonych w PZU.[url http://biznes.interia.pl/news/pzu-chce-zatopic-chopina... [/url]
PZU wywiązując się z umowy miało szansę na wartościową reklamę.A teraz ja deklaruję po 30 latach zmianę ubezpieczyciela.Janusz Mikiewicz edytował(a) ten post dnia 01.12.10 o godzinie 14:06
Sylwia
Wilk
Psychoterapeuta,
psycholog, trener
W dniach 22-29.01 wybieram się z Wytwórnią Wypraw na Ukrainę na narty.Może ktoś chętny dołączyć?