Temat: Spełnienia zupełnego dla Kobiecej częstotliwości tego forum
Bądźcie absolutnie i nienaruszalnie szczęśliwe..
Oleg P. edytował(a) ten post dnia 08.03.10 o godzinie 09:47
Nikt nie dołączył do życzeń..?:(Temat: Spełnienia zupełnego dla Kobiecej częstotliwości tego forum
Bo nikt na tym forum nie życzy sobie kontaktu z prawdziwą kobiecością, oprócz ciebie, oczywiście:) Niektórzy mają sztywny obraz tego, jak powinna się zachowywać kobieta (nie wspominając o wyglądzie), a wszystko, co odbiega od tych sztywnych norm jest traktowane, jak chore czy niewłaściwe. Takie podejście myślę nie ma wiele wspólnego z taoizmem jako filozofią. A już na pewno jest dysfunkcjonalne społecznie:)A kobiecość to nie ciuszki, miziu, miziu, tipsy, perfumy, kilogramy ozdób i makijaż:)
Nie demonizujmy mężczyzn z tego forum:)Może po prostu nikt nie oczekiwał offtopa okolicznościowego na specjalistycznym forum, albo zbyt udziwniłem tytuł..?:)
Michał
Lattari
Programista /
Administrator
systemów Unix-Linux
/ Projekt...
Jagoda Kunikowska:
Bo nikt na tym forum nie życzy sobie kontaktu z prawdziwą kobiecością, oprócz ciebie, oczywiście:) Niektórzy mają sztywny obraz tego, jak powinna się zachowywać kobieta (nie wspominając o wyglądzie), a wszystko, co odbiega od tych sztywnych norm jest traktowane, jak chore czy niewłaściwe. Takie podejście myślę nie ma wiele wspólnego z taoizmem jako filozofią. A już na pewno jest dysfunkcjonalne społecznie:)
A kobiecość to nie ciuszki, miziu, miziu, tipsy, perfumy, kilogramy ozdób i makijaż:)
O jakich sztywnych normach tu mowa?
Pozdrawiam
Michał Lattari
Monika O. analityk akt
Oleg P.:
Bądźcie absolutnie i nienaruszalnie szczęśliwe..
Przepiękne życzenia
Dziękuję:)
mam nadzieję, że się spełnią, że już się spełniają