Jakub
Dirska
Grafik, Webmaster,
Ekonomista,
Bloger...
Temat: Oferty, proopozycje, współpraca
Temat związany z ofertami, propozycjami i szeroko pojętą współpracą.Założony, ponieważ jest na tym forum coraz więcej tego rodzaju krótkich dyskusji.
Teraz będzie jeden temat, ale przyklejony i mam nadzieję, że żywy.
Szymon
Skulimowski
WordPress to moje
Kung-Fu
Jeśli posiadasz gotowy layout lub pocięty kod i chciałbyś podczepić go pod WordPressa jako stronę firmową, blog czy większy serwis - jestem do usług.Wystawiam F-VAT.
Kontakt: szymon.skulimowski@wpninja.plSzymon Skulimowski edytował(a) ten post dnia 28.04.12 o godzinie 16:25
Marcin
Biegun
OptArt.pl - Twój
Sukces W Sieci!
Zajmujemy się:- Cięciem layoutów
- Podpinaniem WordPress
- Tworzeniem lub dostosowywaniem modułów WordPress
- Optymalizacją stron opartych o WordPress
Stworzymy stronę opartą na Wordpress od zera lub z Twojego layoutu. Przeniesiemy istniejącą stronę na silnik WordPress. Dostosujemy stronę opartą na WordPress do Twoich potrzeb. Pomożemy wynieść Twoją stronę na pierwsze pozycje w wynikach wyszukiwania Google.
Zapraszamy do współpracy.
http://OptArt.PL - Twój Sukces W Sieci!
Konrad
Karpieszuk
tradematik.pl -
wtyczka wordpress
sklep internetowy
- tnę grafikę do gotowego tematu Wordpress- tworzę pluginy do wordpressa dokładnie według wytycznych zamawiającego
- tworzę całe serwisy (w tym serwisy społecznościowe, wortale, strony firmowe) w oparciu o Wordpress
Współpracuję z grafikami, specjalistami od usability, SEO, zatem można śmiało zlecić mi całe stworzenie biznesu opartego na WWW, a ja już dobiorę odpowiednich podwykonawców :)
W drugą stronę też szukam ofert: jeśli ktoś jest grafikiem, menedzerem projektów www itp i szuka kogoś do zakodowania pomysłu do gotowej, działającej strony WWW, polecam sięKonrad Karpieszuk edytował(a) ten post dnia 05.03.10 o godzinie 09:13
Daniel G. interactive :)
Poszukuję wymiataczy Wordpressowych. Proszę o kontakt na PW.
Agnieszka
Smoleńska
Rekrutacja do
projektów UE
Witam,pilnie poszukuję osoby, która stworzyłaby wtyczkę do WordPressa. Osoby zainteresowane proszę o kontakt pod adresem mailowym: careers@planetsoft.pl
Pozdrawiam!Agnieszka Smoleńska edytował(a) ten post dnia 07.06.10 o godzinie 10:30
Ania
Witowska
Kobiecy Punkt
Widzenia
potrzebuję zrobic cos w wordpressie 'na wczoraj', prosze o kontakt :)
Karina
Radecka-Mikulicz
webmasterka,
programistka
Chętnie wykonam:- grafikę do Wordpress
- pocięcie projektów szablonów do css,
- podpięcie szablonów w html'u do WordPress
Zapraszam do współpracy.
Pozdrawiam
Karina RM
Portfolio:
http://www.artemida.pl
Mαrek S. lektor-dyrektor ;)
Chętnie poznam Wasze warunki dot. dopasowania skóry WP do moich wymagań i/lub doradzenia, którą skórę wybrać (głównie chodzi o poprawność kodu i stabilność całości), oferty proszę słać na PW.Jeżeli to ogłoszenie jest zbyt lakoniczne, więcej informacji prześlę również na PW. Generalnie nie chodzi o nic skomplikowanego, ale po przejrzeniu ok. 200-300 szablonów nadal nie znalazłem "tego jedynego" - mam paru faworytów, ale porzeźbiłbym w nich jeszcze nieco, co nie idzie mi najlepiej ;)
Wojciech
U.
Autor książek,
nauczyciel Reiki
A to i ja się ogłoszę z ofertą wykonywania szablonów XHTML dla WordPressa, lub też cięcia i podpinania designów pod tenże mechanizm. Blogi, strony "tylko-trochę-dynamiczne" czy strony firmowe, choć moją specjalizacją są właśnie layouty pod blogi.Zapytania, zlecenia, oferty itp. zgłaszać prosze na: wojciech.usarzewicz [at] gmail.com
Szymon Hulisz www.soccertrening.pl
Witam,Szukam osoby, która przeniesie mojego bloga na nowy serwer.
Zlece:Przetlumaczenie szablonu + instalacja + dolozenie kilka wtyczek.
Chetnych zapraszam na priv.
Pozdrawiam,
Qba
Michał
Stanowski
magik od php i
wordpress
Jeśli potrzebujesz naprawdę rzetelnego fachowca w WordPress, który nie wie, że czegoś nie można zrobić, a którego niespełnionym jeszcze marzeniem jest postawienie na WP systemu transakcyjnego dla banku - napisz do mnie :)Zapraszam wszystkich którzy potrzebują rozwiązań niebanalnych, przy których innym "wdrażaczom szablonów" przechodzą dreszcze :)
Odpowiednie portfolio przedstawię zainteresowanym.
Jeśli twój budżet nie przekracza chociaż 1000zł - nie traćmy naszego czasu.
Zbyszek Z. myśliciel ;)
Poszukuję wymiatacza WordPressowego z terenu Kielc który pokazał by mi w nim choćby odpłatnie "parę sztuczek" ;)Proszę zainteresowanych o kontakt na priva.
pzdr.
ZZ
Zlecę zrobienie prostej skórki do wordpressa.Proszę o wysyłanie ofert wraz z wyceną na priv.
Darek J. Lecę bo chcę..
WitamPoszukuje "kozaka" co mi odmuli Wordpresa:)
info na pw: ew mail: jarodbartenders@gmail.com
Piotr
Trawinski
Centrum Medyczne
VIMED
Witam serdecznie,Poszukujemy firmy/developerów do stałej współpracy. Posiadamy dość rozbudowany serwis oparty na WP który chcielibyśmy modyfikować i rozwijać dalej.
Zakres działań:
- modyfikacja istniejącego szablonu, bądź też nowego z themeforest.net
- aktualizacje treści
- taktowna do tematyki kreacja graficzna
Idealny partner to zespół istniejący dłużej niż rok, chwaląca się swoim udanym portfolio, posiadająca doświadczenie (tu uwaga nie chodzi wyłącznie o instalacje WP - sam umiem to zrobić a nawet dużo więcej) w pracy i kreacji opartej na WP, realnie i rozsądnie ceniący się.
Lokalizacja geograficzna jest bez znaczenia. Firmom i developerom z ADHD dziękujemy. Zainteresowanych proszę o przesłanie lub wklejenie w temacie linku do portfolio.
Pozdrawiam,
Piotr Trawinski
Dariusz
Grochocki
expert w dziedzinie
krzyżowania
interesów :)
Witam! Poszukuję chętnych do prowadzenia akcji non-profit "Absolwenci w sieci". Moje stowarzyszenie tworzy za free strony na wordpresie dla NGO i osób rozpoczynających działalność gospodarczą.Jeśli chcesz rozbudować swoje portfolio, to może to jest dla Ciebie :)
Jeśli chcesz przy okazji zaliczyć praktyki studenckie, to też może być dla Ciebie :)
więcej: http://www.absolwencinawalizkach.pl/absolwenci-w-sieci
Tomasz Mazur grafik
To i ja się zareklamuję :)wykonam szablony do bloga, portfolio i inne, mogę wykonać całość tzn layout + podpięcie lub samo cięcie dostarczonych layoutów.
Wszelkie zapytania proszę kierować na priv.