Reklama: Wysokie zyski z Twojej strony www , DOŁĄCZ DO NAS

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Arkadiusz G. szukam nowych
wyzwań :)

Temat: PRACA - szukam

Witam

szukam pracy w branży środowiskowej lub pokrewnych - teren śląska/kraków/wrocław. Zainteresowanym mogę wysłać CV na priv.

Pozdrawiam
2.09.2011, 17:38

Piotr Pawlik mgr inż. Energetyki
/ Technik Elektronik

Cześć
Szukam pracy w branży energetycznej, jestem absolwentem Wydziału Energetyki i Paliw na AGH w Krakowie, spec. Systemy Sterowania i Zarządzania w Elektroenergetyce. CV oraz inne dane znaleźć można w moim profilu

Pozdrawiam
14.09.2011, 20:01

Przemysław Buchta Student,
Politechnika
Śląska w Gliwicach

Witam!
Jestem absolwentem Politechniki Śląskiej w Gliwicach (oddział Rybnik) wydział Elektryczny. Poszukuję pracy !!!!. Osoby zainteresowane zapraszam na moj profil.
Pozdrawiam
21.12.2011, 00:23

Maciej N. specjalista
uzdatniania wody w
energetyce + NEBOSH
(ICC+IGC)

Przemysław Buchta:
Witam!
Jestem absolwentem Politechniki Śląskiej w Gliwicach (oddział Rybnik) wydział Elektryczny. Poszukuję pracy !!!!. Osoby zainteresowane zapraszam na moj profil.
Pozdrawiam

Eeeeee.... tak się tylko zastanawiam.... wiesz, ludzie których zapraszasz na swój profil, którzy mogliby zaoferować Ci pracę, będą patrzeć na Twoje zdjęcie... i tak mi się wydaje, że prędzej dostaniesz ją w jakim zespole Chippendales, niż w energetyce...
Taka mała rada: zastanów się czego szukasz na goldenline, i... jeśli pracy, to się trochę odziej przed robieniem profilowego zdjęcia ;)

Sorry za offtop.
23.12.2011, 06:59

Witam,

Szukam zajęcia najchętniej na terenie trójmiasta i okolic w energetyce/elektroenergetyce (projektowanie, instalacje, budowy, modelowanie i analizy sieciowe SEE, inżynieria rozruchu, programowanie sterowników PLC na użytek EAZ - słowem wszystko, co zahacza o branżę energetyczną/elektroenergetyczną).

więcej na moim profilu,

pozdrawiam
MZ
5.01.2012, 00:59

Anita Jatczak Research Consultant
EnergyJobsCEE
/NewGasContracting

Witam,
szukam osoby do pracy w firmie z branży oil&gas na stanowisku sprzedażowym.
Praca w Warszawie.
Osoby zainteresowane prosze o kontakt na priv.
6.02.2012, 16:25

Kasper Rybak Absolwent kierunku
Energetyka na AGH

Witam,

Jestem absolwentem Wydziału Energetyki i Paliw AGH w Krakowie i poszukuję pracy w branży energetycznej na terenie Polski bądź za granicą. Biegle posługuję się językiem angielskim.

Pozdrawiam serdecznie
KR
12.04.2012, 14:59

Kacper Ziarkowski Student,
Politechnika
Warszawska

Jestem studentem PW kierunku mechanicznego. Nie martwię się o pracę po studiach, bo mam coś ciekawgo i na długie, długie lata. Zaproponuję Wam współpracę biznesową, w wielkej wspólnocie, którą podstawą są zwykłe codzienne czynności, czyli zakupy. Każdy je robi. A kto chce mieć z nich korzyści ? ;)
Korzyści, a z korzyści coraz większe dochody, już niedługo dochody pasywne i nowe możliwości inwestycji .

Polecam.

Napisz, warto się dowiedzieć.
12.04.2012, 23:10

Krzysztof W. profesjonalne
cięcie kosztów -
zarabiamy dla Ciebie

Kacper Ziarkowski:
Jestem studentem PW kierunku mechanicznego. Nie martwię się o pracę po studiach, bo mam coś ciekawgo i na długie, długie lata. Zaproponuję Wam współpracę biznesową
Cholera, za moich czasów na Mechanicznym jeszcze wymagano czytania ze zrozumieniem. A teraz widocznie już można... bez pojęcia zarówno tematyki grupy, jak i tematu wątku, wyjeżdżać z jakimś MLMem...
13.04.2012, 05:03

Piotr Szewczak R&D Engineer

Kacper Ziarkowski:
Jestem studentem PW kierunku mechanicznego. Nie martwię się o pracę po studiach, bo mam coś ciekawgo i na długie, długie lata. Zaproponuję Wam współpracę biznesową, w wielkej wspólnocie, którą podstawą są zwykłe codzienne czynności, czyli zakupy. Każdy je robi. A kto chce mieć z nich korzyści ? ;)
Korzyści, a z korzyści coraz większe dochody, już niedługo dochody pasywne i nowe możliwości inwestycji .

Polecam.

Napisz, warto się dowiedzieć.

Jak tak wspaniale jest Ci w tej sekcie to "olej" studia, przecież to strata czasu która wynika prosto z twojej wypowiedzi !
13.04.2012, 08:10

Politechnika
Warszawska

Panowie. Skoro to wątek o szukaniu pracy, więc ja tutaj taką proponuję. Nie wiem czemu maja służyc tutaj Wasze komentarze, skoro nic z nich konstruktywnego nie wypływa, a na pewno nic jeśli chodzi o znalezienie przez kogoś pracy.

Studiów nie rzucę, bo mnie one interesują, w przyszłości chce aby moja praca była związana z nimi, a skoro do tego pracę w firmie mogę z nimi połączyć to dodatkowy plus.

Natomiast jeśli Panowi szukaja pracy, to raczej powinni się Panowi interesować możliwościami dorobienia, lub zarobienia, a nie w wolnym czasie wypisywać subiektywne opinie o tym, że jak ktoś czegoś próbuje to już jest źle.
13.04.2012, 15:21

Piotr Szewczak R&D Engineer

Kacper Ziarkowski:
Panowie. Skoro to wątek o szukaniu pracy, więc ja tutaj taką proponuję. Nie wiem czemu maja służyc tutaj Wasze komentarze, skoro nic z nich konstruktywnego nie wypływa, a na pewno nic jeśli chodzi o znalezienie przez kogoś pracy.

"Konstruktywnie" prosze zauważyć :

Forum : Energetyka.
Temat : Praca.

Chyba, że pisze Pan o jakieś " Braci Energetycznej", a to przepraszam i prosze kontynuować.

A zachęca Pan do systemu MLM - konkretnie do http://www.lyoness.net.
I nie ma to nic wspólnego z pracą, a tanie kawałki w stylu : "Nie martwię się o pracę po studiach, bo mam coś ciekawgo i na długie, długie lata" napawają mnie śmiechem i nie moge odbierać kontrozmówcy za poważną osobę.

Prosze nie wciskać tu kitu i zacząć tournee po Polsce z tym wspaniałm systemem zakupów z korzyścią. Radzę zacząć od wiejskich świetlic, tam dużo osób da się naciągnąć, jak na wspaniały sok z jagód amazońskich co leczy wszystko.

Apropos - dorobić ?
Jako sponsor czy naciągacz ?

P.S.
Jeśli jest to tak wspaniały system, dlaczego nikt nie mówi nigdy w systemie MLM wprost "o co kaman". Nawet w Pana profilu : "międzynarodowa firma zajmująca się pośrednictwem zakupowym na dużą skalę"

Czy "...to nowy punk rock, nowa anarchia,
Nowy sposób, by dać radę z absurdem państwa..." ? Piotr Szewczak edytował(a) ten post dnia 13.04.12 o godzinie 15:56
13.04.2012, 15:45

Politechnika
Warszawska

" Konstruktywnie " dziękuję, ale widzę nazwe forum i jego temat.

Ale. Proszę po pierwsze nie mylić owej Firmy z MLMem, ponieważ do takiego mu daleko, choćby ze względu na to że na dole nie ma jakiegoś konkretnego produktu, który jest rozprowadzany a w CAŁEJ strukturze podstawą są ZAKUPY i to daję konkretne pieniądze DLA KAŻDEGO w tym biznesie.

A jeśli Pan nie odbiera współpracy z innymi, wspólnym rozwoju i przekazywania wiedzy dalej, szkoleń itp jako pracy, to wnioskuję, że dlatego pojawił się Pan w tym temacie, tj. : "PRACA - szukam".

Natomiast jeśli chodzi o ten post to myślę, że jeśli ktoś naprawdę szuka pracy, naprawdę chce zarobić i tworzyć swój biznes to dla niego "przekwalifikowanie" się z energetyki na moją ofertę nie przyniesie żadnych trudności.

Nie piszę wprost, ponieważ zgodnie z umową nie możemy używać nazw i znaków, póki nie wejdziemy już na dobre na Polski rynek. Wiele osób mogłoby w złym świetle przedstawiać myśl wiądącą Firmy.

Więc tak jak napisałem wcześniej, jeśli Pan akurat nie jest zainteresowany tym ogłoszeniem, a ma Pan dużo wolnego czasu na komentowanie innych postów itp, to proszę założyć sobie blog, co jest ostatnio tak popularne wśród ludzi lubiącyh dużo pisać i mówić, etc., etc. ......
A ja postaram się następnym razem nie offtopować.

Żegnam i pozdrawiam.
13.04.2012, 17:09

Arkadiusz G. Inżynier mechanik
energetyk

Witam, poszukuję pracy w branży energetyki. Interesuje mnie zatrudnienie w elektrowni/elektrociepłowni lub w biurze projektowym - pracownia cieplna, dział kotłów, turbin, rozwoju, remontów, pomiarów cieplnych - woj. śląskie oraz ewentualnie opolskie.

Jestem absolwentem mechaniki i budowy maszyn na Wydziale Inżynierii Środowiska i Energetyki - Politechnika Śląska w Gliwicach. Obecnie pracuję jako konstruktor (dokumentacja 2d i 3d) i studiuję zaocznie energetykę zawodową i przemysłową na ww. wydziale i uczelni. Biegle posługuję się językiem angielskim, j. niemiecki - podstawy. Obsługa programów AutoCAD oraz ProEngineer stoi u mnie na wysokim poziomie z racji codziennego ich użytkowania. Do symulacji i modelowania procesów energetycznych posługuję się programami: Engineering Equation Solver (wykorzystany do obliczeń na potrzeby projektu inżynierskiego), Ansys Fluent oraz Aspen Plus. Znajomość rysunku technicznego oraz procesów wytwarzania energii elektrycznej i ciepła - rzecz oczywista.

Szczegółowe CV oraz dane kontaktowe znajdą Państwo na moim profilu, pozdrawiam!Arkadiusz G. edytował(a) ten post dnia 15.05.12 o godzinie 19:00
15.05.2012, 16:32

Wyślij zaproszenie do