Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Radosław Mazowiecki Key Account Manager

A co myślicie o wyjeździe z Reprezentacją Polski na zgrupowanie?? Bo jak dla mnie to bardzo ciekawy kąsek do zgarnięcia i chętnie bym wygrał:))Poza tym mógłbym założyć "siatę" na treningu paru naszym piłkarzom,a to już bezcenne:))))Radosław Mazowiecki edytował(a) ten post dnia 19.02.10 o godzinie 13:47
19.02.2010, 13:29

Tomasz Szatański FootballBlog.pl;
NEXT.pl (Gotujmy.pl,
RynekMedyczny.pl)

Weź udział w konkursie i wygraj. A założenie siaty naszym to żadna frajda.
22.02.2010, 12:45

Przemysław Suszek Analityk IT, Wasko
S.A

Mi by się nawet nie chciało wychodzić z domu ;-)
23.02.2010, 15:01
dokladnie tak samo mysle ,załozyc oko paru reprezentantom to cos pieknego.dlatego wyslalem chyba z 50 propozycji :)
23.02.2010, 22:13

Sebastian Matyszczak PZFA, NFL Poland,
Futbolweek

Radku, dla mnie też! Wyjazd z Reprezentacją może być bardzo ciekawym przeżyciem. Szczególnie, jeśli płaci PZPN ;)
23.02.2010, 22:22

Radosław Mazowiecki Key Account Manager

Sebastian Matyszczak:
Radku, dla mnie też! Wyjazd z Reprezentacją może być bardzo ciekawym przeżyciem. Szczególnie, jeśli płaci PZPN ;)

Dokładnie:) Poza tym, myślę że może być ciekawy meczyk bo z tego co wiem to nie będziemy mieli kiepskich rywali na wyjazdach w najbliższym czasie.
24.02.2010, 09:44

Dominik Zaręba Sales & Account
Manager

Z pewnoscia nagroda bardzo atrakcyjna, bo nie chodzi tu o pieniadze. Okazja bardzo ciekawa. Nic tylko wygrac!
24.02.2010, 11:04

Marcin Dworucha managing director /
producer @ f25

ja nie jadę, nie piję...
26.02.2010, 22:04

Mateusz Balcerowicz Główny specjalista
ds. komunikacji

W tym roku zapowiada się jak na razie jedno zgrupowanie Polaków zagranicą. Na początku czerwca czekają nas mecze z Serbią i Hiszpanią. Oba spotkania są na wyjeździe. Ciekawe więc czy PZPN wyśle na jeden czy na oba meczyki i gdzie będzie to zgrupowanie, bo znając życie zacznie się w Warszawie (ew. Wronki) później czarter do Belgradu i mecz, a później czarter do Madrytu i mecz...
27.02.2010, 19:29

Piotr D. specjalista, Bank

Na jakiej podstawie stwierdzacie, że na zgrupowaniu Polacy będą grać mecz kontrolny z "wielką drużyną" i że wygrana osoba go obejrzy na żywo? Przecież zgrupowanie to wspólne treningi, przygotowanie się do ważnego meczu, a jakby mieli z kimś na nim grać to np. z amatorami z Niemiec.
28.02.2010, 09:25

konto usunięte

A po co jechać na zgrupowanie? Wiadomo, że grają na poziomie 3 ligi angielskiej.
28.02.2010, 10:48

Bartosz Jarosik stay hungry stay
foolish

Janusz S.:
A po co jechać na zgrupowanie? Wiadomo, że grają na poziomie 3 ligi angielskiej.
a byłeś na zgrupowaniu 3 ligi angielskiej :D - ja nie :)
2.03.2010, 17:04

konto usunięte

Bartosz Jarosik:
Janusz S.:
a byłeś na zgrupowaniu 3 ligi angielskiej :D - ja nie :)

Nie, nie byłem, ale byłem na zgrupowaniu narodowej drużyny USA. Oni też lepsi od naszej reprezentacji.
2.03.2010, 18:05

Bartosz Jarosik stay hungry stay
foolish

Janusz S.:
Nie, nie byłem, ale byłem na zgrupowaniu narodowej drużyny USA. Oni też lepsi od naszej reprezentacji.

aa tam od razu lepsi :) Mają po prostu inne doświadczenia.
2.03.2010, 18:12

Wyślij zaproszenie do