Advertisement

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Mateusz W. Możesz sobie być
synem kogo tam
chcesz, ale dopóki
ja tu ...

Temat: Co to jest?

Miał być chodnik w wyglądający jak klawiatura, a co jest? Czyli promocja w najbogatszym mieście Polski

Obrazek
18.02.2010, 10:38

Mateusz Kurleto Analizuję biznesowo
i zarządzam
projektami.
Wdrażasz syst...

Chodnik wyglądający jak klawiatura? Tylko fortepianu/pianina?
18.02.2010, 11:52

konto usunięte

Mamy rok Chopinowski - zapewne ambient z tym związany :)Teresa Szabłowska edytował(a) ten post dnia 18.02.10 o godzinie 12:02
18.02.2010, 12:02

synem kogo tam
chcesz, ale dopóki
ja tu ...

wybitnie udany:)
18.02.2010, 12:03

Kuba Nowak copywriter

Chodzi chyba o to, że ta realizacja wygląda, jak klawiatura, tylko pod warunkiem, że wiemy, że to ma wyglądać, jak klawiatura.
18.02.2010, 12:04

Kuba Jarzębowski Neverending
Stories:)

Kuba Nowak:
Chodzi chyba o to, że ta realizacja wygląda, jak klawiatura, tylko pod warunkiem, że wiemy, że to ma wyglądać, jak klawiatura.
nawet, jeżeli już wiemy co te chodnik ma przypominać, to wygląda raczej jak wybrakowana klawiatura albo klawiatura z odzysku albo nawet cymbałkowa klawiatura dziecka z ADHD...
takie realizacje rzeczywiście pobudzają wyobraźnię...
18.02.2010, 12:11

konto usunięte

Jak dla mnie to normalny chodnik. Nie miałabym rozkminy żadnej na jego temat gdybym sobie zwyczajnie po nim szła. Chyba, że zaliczyłabym glebę.

Jeśli to faktycznie miała być klawiatura, to wystarczyło to co jest szare zrobić śnieżno białe. A to co ciemne zrobić kruczo czarne i krótsze. Wielkiej filozofii nie ma:)
18.02.2010, 12:18

konto usunięte

Jak tak się przyglądam to jeszcze przychodzi mi do głowy, że płyty chodnikowe powinny być z dłuższych, niepodzielonych prostokątów i te, które miałyby być kruczo czarne, powinny być gęściej rozłożone.

Faktycznie, ciężko zrobić klawiaturę z chodnika:)Karolina B. edytował(a) ten post dnia 18.02.10 o godzinie 12:21
18.02.2010, 12:21

Jacek Pilarski Automatyk, VW
Poznań/
welovehousemusic.pl

jak stopnieje śnieg przy krawężniku, to czarne będą krótsze :D wystarczyłoby tylko, gdyby były krótsze o jedną kostkę i byłoby OK
18.02.2010, 12:25

Andrzej Pieniazek Prezes, Purcon
Poland - Doradztwo
Personalne

Karolina B.:
Jeśli to faktycznie miała być klawiatura, to wystarczyło to co jest szare zrobić śnieżno białe. A to co ciemne zrobić kruczo czarne i krótsze. Wielkiej filozofii nie ma:)
http://www.mmwarszawa.pl/7309/2010/1/31/tamka-buduja-c...
18.02.2010, 12:27

konto usunięte

Jeśli już próbujemy do kawałka chodnika w pasy dorobić niezłą filozofie z cyklu : ,,co autor miał na mysli” to powiem ze dzięki finezji projektanta i kunsztownej sztuce kładzenia płytek kamieniarza uzyskano ciekawy efekt optyczny budzący rózne skojarzenia i komentarze ( rózne )
Mniejsza jednak o kunszt i finezję , mnie ciekawi co innego , a mianowicie jak autor posta powiązał go z tematem grupy ???
To budzi u nie większe emocje i szacun.
Nijak mi się to z reklamą nie łączy , no może z reklama hurtowni artykułów budowlanych
18.02.2010, 12:41

konto usunięte

Ten chodnik miał być elementem strategii promocyjnej miasta, więc sądzę, że powiązanie tematyczne z grupą istnieje:)

Ostatnio jedna użytkowniczek wrzuciła żenujący filmik, który miał promować Kraków:)
A Mateusz wrzucił żenujący chodnik:)Karolina B. edytował(a) ten post dnia 18.02.10 o godzinie 12:46
18.02.2010, 12:45

konto usunięte

Karolina B.:
Ten chodnik miał być elementem strategii promocyjnej miasta, więc sądzę, że powiązanie tematyczne z grupą istnieje:)

Ostatnio jedna użytkowniczek wrzuciła żenujący filmik, który miał promować Kraków:)
A Mateusz wrzucił żenujący chodnik:)

hehe
Nie przeginaj Karolino :-)
Połaczenie tak dalekie, jak połaczenie z marketingiem i reklamą gościa rozklejającego xero ulotek na przystankach tramwajowych.
Straż miejska nie traqktuje tego jako promocji marki a jako zaśmiecanie ulicy .Wojciech Szymańczak edytował(a) ten post dnia 18.02.10 o godzinie 12:52
18.02.2010, 12:50

synem kogo tam
chcesz, ale dopóki
ja tu ...

Wojtek ten chodnik miał być klawiaturą prowadzącą z Ordynackiej (Traktu Królewskiego) do muzeum f.ch
18.02.2010, 12:51

a pamiętacie bajki z kojotem i strusiem? Cczasami temu pierwszemu przez przypadek spadało na głowę pianino, a zęby układały się w klawiaturę. No, to ciekawe co spadło na głowę temu, kto to zaprojektował, bo że nie był to fortepian to jestem pewny ;]
18.02.2010, 12:53

Wojciech Szymańczak:
Jeśli już próbujemy do kawałka chodnika w pasy dorobić niezłą filozofie z cyklu : ,,co autor miał na mysli” to powiem ze dzięki finezji projektanta i kunsztownej sztuce kładzenia płytek kamieniarza uzyskano ciekawy efekt optyczny budzący rózne skojarzenia i komentarze ( rózne )

Andrzej wrzucił linka, przeczytaj, warto.
Mniejsza jednak o kunszt i finezję , mnie ciekawi co innego , a mianowicie jak autor posta powiązał go z tematem grupy ???

Bo można to wpakować w kategorię ambientu, poza tym niektórzy tutaj lubią takie niestandardowe reklamy. Najlepiej, jeśli są dobre.
To budzi u nie większe emocje i szacun.
Nijak mi się to z reklamą nie łączy , no może z reklama hurtowni artykułów budowlanych

Aha.
18.02.2010, 12:56

konto usunięte

Połaczenie zrozumiałem
Jakby z okazji 600 lecia Grunwaldu wyremontowali ulice na Pradze ( jedna ulica , niedaleko mnie , pamięta czasy Ulryka ) to zamiast narzekac to bym sie cieszył .
18.02.2010, 12:58

Bartosz M. Właściciel,
Gzoom.pl

A w Katowicach potrafią ułożyć:

http://wiadomosci.gazeta.pl/kraj/1,34309,3005443.html

:)
18.02.2010, 12:59

Dorota Zmarzlak Prezes Zarządu,
Twenty Four Seven PR

W Mediolanie jest fajniejsze:)

http://www.youtube.com/livemi#p/u/1/qIUZH6372Yk
18.02.2010, 13:03

konto usunięte

Dorota Zmarzlak:
W Mediolanie jest fajniejsze:)

http://www.youtube.com/livemi#p/u/1/qIUZH6372Yk

No , własnie - zrobili i teraz ludzie łaża w ,,te i nazad "
a ja się pytam po co ?
W Warszawie przynajmniej nikt nie łazi i się nie niszczy.
18.02.2010, 13:09

Reklama: Szklarz Wrocław

Wyślij zaproszenie do