Temat: S P O T K A N I E
Majac na uwadze posty na GL, proponuje, bysmy w koncu spotkali sie w realu, w Ciechanowie, w Ciechanie...Proponuje date, jest to piatek 12 pazdziernika, albo sobota 13 pazdziernika... Dacie rade?
Anna Małgorzata
Nowakowska
freelancer -
tłumaczka języka
angielskiego
Alicja Szkoda:
Majac na uwadze posty na GL, proponuje, bysmy w koncu spotkali sie w realu, w Ciechanowie, w Ciechanie...Proponuje date, jest to
piatek 12 pazdziernika, albo sobota 13 pazdziernika... Dacie rade?
Się zobaczy, ale raczej wątpię - mam wtedy siostrę w domu, jako gościa.
Anna Małgorzata Nowakowska:Siostre zawsze mozna wziac ze soba!
Alicja Szkoda:
Majac na uwadze posty na GL, proponuje, bysmy w koncu spotkali sie w realu, w Ciechanowie, w Ciechanie...Proponuje date, jest to
piatek 12 pazdziernika, albo sobota 13 pazdziernika... Dacie rade?
Się zobaczy, ale raczej wątpię - mam wtedy siostrę w domu, jako gościa.
Anna Małgorzata
Nowakowska
freelancer -
tłumaczka języka
angielskiego
Hehe, nie da się - studia zaoczne. Ale siostra ma klucze do mojego domku, a więc może uda mi się przyjechać do Ciechanowa. W sumie miłoby było poznać kogoś w rodzinnym mieście, bo moje znajomości gdzieś się rozpełzły i poza siostrą i mamą nie znam już nikogo w Ciechanowie.A więc wpisuję do kajecika, żeby pojawić się. :)
Agnieszka
T.
specjalista ds.
zakupów,
Wydawnictwo Bauer
12.10? O której?Tylko uprzedzam - w Ciechanie trzeba zrobić rezerwacje na kilka dni naprzód, inaczej miejsca w piątkowy wieczór nie będzie. Ja też się chyba piszę, mam kartę klubowicza w razie czego :)))
Przemysław K. Voxcommerce - prezes
A może jednak spotkanie w dzień/przeddzień wyborów? Wtedy na pewno będzie na więcej? Ogólnie może wpisujmy terminy jakie nam odpowiadają - wtedy termin sam się obroni? Ja głosuję na przeddzień wyborów :)Temat: S P O T K A N I E
skoro w naszej ciechanowskiej spolecznosci GL jest szef browaru, nie widze problemu z miejscami. ta urocza odrebna salka nm chyba wystarczy. Przemek, jestes w Ciechanowie, wiec sie dostosuj, ja i inni musimy dojechac! popieram 12.10 o 20.00 :)Temat: S P O T K A N I E
Alicja Szkoda:zreszta, w przeddzien wyborow tez mozna sie za zdrowy rozsadek wyborcow napic... :)
skoro w naszej ciechanowskiej spolecznosci GL jest szef browaru, nie widze problemu z miejscami. ta urocza odrebna salka nm chyba wystarczy. Przemek, jestes w Ciechanowie, wiec sie dostosuj, ja i inni musimy dojechac! popieram 12.10 o 20.00 :)
Anna Małgorzata
Nowakowska
freelancer -
tłumaczka języka
angielskiego
Alicja Szkoda:
zreszta, w przeddzien wyborow tez mozna sie za zdrowy rozsadek
wyborcow napic... :)
Niestety, w przeddzień wyborów mam festiwal, który ogarnia moje stowarzyszenie, a więc pić będę w Mińsku Mazowieckim :)
Agnieszka
T.
specjalista ds.
zakupów,
Wydawnictwo Bauer
Jeśli o mnie chodzi, 12.10, g. 20.00 jak najabrdziej odpowiada. Czy można przyprowadzic kogoś spoza GL? Potencjalnych kandydatów na członków?
Anna Małgorzata
Nowakowska
freelancer -
tłumaczka języka
angielskiego
Ja nie widzę przeciwwskazań. :)
Krzysztof
Fałdowski
prezes, Browar
Ciechan
Witamw przeddzień wyborów może być prohibicja. Nie jestem pewien bo takie zarządzenia wychodzą w ostatniej chwili
OK, ja oczywiście się dostosuję, widzę, że narazie 12.10, 20:00 prowadzi :)Im nas więcej, tym weselej - tylko pewnie trzeba będzie niedługo "z grubsza" określić ile osób się zbierze, by nie było problemu z miejscem.
Anna K. PAP Foto
Chyba będę w rzeczony weekend na urodzinach teściowej, więc może w przedbiegach bym wpadła... Trzeba pomyślećTemat: S P O T K A N I E
Krzysztof Fałdowski:Jak prohibicja, to nie idziemy! Krzysztof, rezerwuj dla nas miejsce na 12.10 na 20.00. I do zobaczenia! Ja bede, mozna wziac potencjalnych kandydatow na czlonkow spolecznosci GL!
Witam
w przeddzień wyborów może być prohibicja. Nie jestem pewien bo takie zarządzenia wychodzą w ostatniej chwili
Krzysztof
Fałdowski
prezes, Browar
Ciechan
ok Zaraezerwuję salkę jutro. Jak do tej pory naliczyłem chyba 6 osóbDo zobaczenia
Też niedawno wróciłem do Ciechanowa. Jeśli daloby się zarezerwować jeszcze 2 miejsca to bardzo proszę. Z chęcią poznam Ciechanowskich GL forumowiczów. Moje znajomości w Ciechanowie w miarę upływu czasu trochę się rozwiały :)
Agnieszka
T.
specjalista ds.
zakupów,
Wydawnictwo Bauer
Krzysztof Fałdowski:... a tak, żeby było weselej, to może ja bym przyprowadziła jeszcze z 6-8 osób? To są potencjalni kandydaci do społecznośi GL, więc chyba można, w ramach reklamy portalu?
ok Zaraezerwuję salkę jutro. Jak do tej pory naliczyłem chyba 6 osób
Do zobaczenia
Bo ja się zgłaszam, oczywiście, podtrzymuję swój akces.
Krzysztof
Fałdowski
prezes, Browar
Ciechan
Zarezerwowałem 10-12 osób, ale jak będzie więcej to chyba nie będzie problemu. Najwyżej trzeba będzie siedzieć sobie na kolanach