Reklama: Wysokie zyski z Twojej strony www , DOŁĄCZ DO NAS

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Piotr Guz młodszy kierownik
projektu, TP S.A.

Temat: zasady wspolzycia na grupie

w zwiazku z tym ze ostatnio niektorzy poczuli sie tutaj jak na onecie. chcialem przypomniec:
1. za chamstwo wylatujemy z grupy
2. dyskusja powinna byc na jakims poziomie
3. odmienne zdanie to nie policzek ani obraza
4. watki zawsze maja temat- prosba o trzymanie sie go. wypowiedzi nie na temat kasuję
5. szczególnie rażące przypadki zachowania zgłoszę do ojca przełożonego Arvinda z sugestia usuniecia z GL.
6. wszelkie wypowiedzi zwiazane z historia i polityka prosze ważyć w swoim sumieniu. pyskowki nie na poziomie beda usuwane.
7. to jest forum biznesowe przedewszystkim.
8. jezeli kogos raza wypowiedzi innych to prosba o zgloszenie do mnie (funkcja "Zglos do moderatora" pod wypowiedzia).
9. zwazcie to ze to jedno z wiekszych forow na GL (ponad 1000 userow) i wasze wpisy czyta nie tylko mod, Jarek czy Nataliya.
10. kazdy komu ww nie pasuja moze zalozyc wlasne forum

prosze wezcie to do serca bo niefajnie sie czuje jak mam kogos wyrzucac z grupy. nie zdarzylo mi sie to wczesniej. a w ten weekend odeszlo od nas dwoch panow. jeden za - krotko mowiac - chamstwo w stosunku do innego grupowicza, a drugi za chamstwo w stosunku do mnie (dziekuje koledze dziennikarzowi za soczystego PW).

pozdrawiam i zapraszamPiotr Guz edytował(a) ten post dnia 14.02.10 o godzinie 15:16
14.02.2010, 13:28

projektu, TP S.A.

aha
i zostawie ten watek otwarty przez kilka dni
jak macie jakies uwagi to zapraszam
pozdr
14.02.2010, 13:29

projektu, TP S.A.

Jurka odwiesilem
zapraszam ponownie

panie i panowie. apeluje o wazenie slow. niektorzy moga czuc sie obrazani (empatia wskazana).
15.02.2010, 12:20

Jurek P. Ekspert od Rynków
Wschodnich

W innych grupach jest tak, ze watek/temat z najnowszym komentarzem wskakuje na najwyzsze miejsce na liscie. A tu po dodaniu komentarza pozycja tematu nie szczegolnie sie odswieza...:(
Za to w pierszej dziesiatce jest temat "zasady wspolzycia w grupie"... Przypomina mi to menu w niektorych ukrainskich knajpach gdzie po otwarciu karty na pierwszej stronie jest cennik stluczonych naczyn..:))
11.03.2011, 10:31

Wyślij zaproszenie do