Anna
L.
Redakcja/PR/Social
Media
Temat: Ćwiczenia dla mam z dziećmi - Warszawa
Dziewczyny jak to jest?Młode mamy, często aktywne zawodowo są zazwyczaj zabiegane między pracą a domem, zarabiają pieniądze i jednocześnie wychowują dzieci, albo zupełnie poświęcają się rodzinie rezygnując z kariery, swoich pasji, zainteresowań, czasem tracą kontakt ze znajomymi... Robią wszystko z myślą o innych, chcą być jak najlepszymi matkami...
Czy znajdują jeszcze czas, aby zadbać o siebie - swoją figurę,
zgrabne ciało, a tym samym poczucie pewności siebie oraz
atrakcyjności w oczach swojego mężczyzny?
Z obserwacji innych mam, tych, dla których praca i obowiązki
domowe to (na szczęście) nie całe życie - wiem, że gdy się tego naprawdę chce, można ZROBIĆ COŚ DLA SIEBIE nie zaniedbując swojego maleństwa...
Zobaczcie, oto moja inicjatywa, co o tym sądzicie??
Z góry dziękuję za Wasze
sugestie!http://aktywni.pl/firmy/pokaz/mama-fit/
Małgosia G. bella mmmamma :)
Jak dla mnie super :) Teraz sama bym się zdecydowała ale mieszkam w Piastowie więc dojazd z małym za długi. Jest to rewelacyjny sposób na wyjście z domu. Gratuluj pomysłu i mam nadzieję że u mnie też powstaną takie zajęcia. Bo tak... pozostaje siedzenie w domu i...brzuszek :(
Anna
L.
Redakcja/PR/Social
Media
Dziękuję, cieszę się, że pomysł Ci się podoba :) to miód na moje serce bo poświęciłam temu projektowi bardzo wiele, mam nadzieje, że mamy z Warszawy spróbują swoich sił na zajęciach i stworzymy fajną grupkę aktywnych mam. Wtedy będą szanse na zajęcia w innych miastach. Jeśli mamy mają jakieś pytania odnośnie tematu, jestem do dyspozycji :)
Małgorzata Kowalska Manager, Nie powiem
a ja polecam zajęcia w saska dance studio w warszawie. Moja córeczka uwielbia tam spędzać wolny czas :) osobiście chodzę na zajęcia z Jogi i jestem bardzo zadowolona :)
Katarzyna
Nowińska
Współwłaścicielk
a CATENA Training
Centre