- 1
- 2
- 3
- Następna »
Dariusz
Dąbrowski
BenefitMedia.pl
www.hr.com.pl
Temat: Tomasz Lis reaktywacja
Prawdopodobnie już jutro wieczorem będzie można zobaczyć w internecie nowy program publicystyczny Tomasza Lisa "Co z Polską"http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/3481898,85469.html
Witold
F.
Magazyn
"Kontrateksty",publi
systa,dziennikarz,cz
asem urzę...
Żeby się z tego nie zrobiła kampania wyborcza.
Katarzyna
M.
Dyrektor Operacyjny,
Project Leader,
Producent
Witold F.:
Żeby się z tego nie zrobiła kampania wyborcza.
tak czy inaczej zahaczył mocno o politykę...idę o zakład, że prędzej czy później wyląduje w jakimś ciekawym miejscu...
swoją drogą Pani Smoktunowicz byłabym całkiem niezłą prezydentową... może trochę za bardzo pyskatą...ale przynajmniej nie szarą myszką;-)
aż mnie korci żeby nawet wypowiedzieć nazwę tego miejsca, ale jeszcze zaczekam.
aaa Witek Ty się nie "odchudzaj" dobrze wyglądasz;-)
Dariusz
Dąbrowski
BenefitMedia.pl
www.hr.com.pl
8,4 proc. ankietowanych wskazało Tomasza Lisa jako najlepszego kandydata na premiera. Dziennikarz wyprzedził Zbigniewa Ziobrę (8 proc.) i Jana Rokitę (5 proc.)Sondaż PGB dla "Super Expressu" wygrał Marcinkiewicz przed Kwaśniewską :)
Do czego Lis wykorzysta tą popularność? Do wydania kolejnej książki? :)
Katarzyna
M.
Dyrektor Operacyjny,
Project Leader,
Producent
Dariusz D.:
8,4 proc. ankietowanych wskazało Tomasza Lisa jako najlepszego kandydata na premiera. Dziennikarz wyprzedził Zbigniewa Ziobrę (8 proc.) i Jana Rokitę (5 proc.)
Sondaż PGB dla "Super Expressu" wygrał Marcinkiewicz przed Kwaśniewską :)
Do czego Lis wykorzysta tą popularność? Do wydania kolejnej książki? :)
patrząc na to co się dzieje, to sama mam spory problem na kogo pójść głosować, ech...
Witold
F.
Magazyn
"Kontrateksty",publi
systa,dziennikarz,cz
asem urzę...
Katarzyna Michalewska-Strączyńska:
zdjęcia kłamią.....ja też:)
Witold F.:
nawet powiedziałabym że nieustannie:)
Katarzyna
M.
Dyrektor Operacyjny,
Project Leader,
Producent
Witold F.:
Katarzyna Michalewska-Strączyńska:
bla bla bla...not mine;-)Katarzyna Michalewska-Strączyńska edytował(a) ten post dnia 28.09.07 o godzinie 23:44
Michał
Mrzygłocki
project manager,
ARAM Multimedia -
techniczna obsługa
imprez
Link w 1 poście nie działa. Trafiłem na nowy program Lisa co prawda już kilka dni temu i z innego źródła. Jakby ktoś nie widział jeszcze to: http://www1.cozpolska.pl/index.htmTrochę drażni to pocięcie na kawałki całej dyskusji. Co prawda podział tematyczny dobrze wskazuje o czym kiedy będzie mowa i czego można się spodziewać w programie, czy też wysłuchanie tylko tego co nas interesuje. Jednak oglądanie od początku do końca staje się przez te przerwy nieco męczące.
Strasznie jestem ciekaw czy taka forma będzie cieszyć się popularnością. Powiem, wam, że sam się wziąłem na to, że jednak zwracamy jako ludzie strasznie uwagę na całą otoczkę, a wydawałoby się, że istotą takich programów jest wyłącznie treść, czyli o czym Ci ludzie dyskutują i jak prowadzona jest rozmowa (też przez kogo). Ale kiedy wyczesane studio z różniastymi technologiami multimedialnymi, oświetleniowymi zastępują czarne fotele i czarny background to jakoś jest "inaczej", żeby nie powiedzieć nie tak.
Dariusz
Dąbrowski
BenefitMedia.pl
www.hr.com.pl
Tymczasem T. Lis zaangażował sie w kampanię wyborczą:"Gdybym mieszkał w Zielonej Górze, to przez ułamek sekundy nie zastanawiałbym się, na kogo oddać swój głos" - poleca posła (ex-PO) Fiedorowicza, niezależnego kandydata na senatora.
Koleżeńska przysługa?
Tysiące spekulacji.. Dajmy człowiekowi spokój.Poradzi sobie, ale na pewno wszystkich nie zadowoli :>
Dariusz
Dąbrowski
BenefitMedia.pl
www.hr.com.pl
a jednak książka: 15 października ukaże się najnowsza książka Tomasza Lisa zatytułowana "PiS-neyland". Będzie to zbiór felietonów o polskiej polityce ...
Dariusz
Dąbrowski
BenefitMedia.pl
www.hr.com.pl
Kierownictwo koncernu Axel Springer rozważa zmianę na stanowisku redaktora naczelnego polskiego "Dziennika" - informuje "Press". Roberta Krasowskiego miałby zastąpić Tomasz Lis, który przez centralę Springera jest bardzo dobrze oceniany.Pasuje?
Witold
F.
Magazyn
"Kontrateksty",publi
systa,dziennikarz,cz
asem urzę...
Justyna Mroczkowska:
Tysiące spekulacji.. Dajmy człowiekowi spokój.
Poradzi sobie, ale na pewno wszystkich nie zadowoli :>
nie po to się żenił z Hanką, żeby wszystkich, no nie:P
Witold
F.
Magazyn
"Kontrateksty",publi
systa,dziennikarz,cz
asem urzę...
Dariusz D.:
Kierownictwo koncernu Axel Springer rozważa zmianę na stanowisku redaktora naczelnego polskiego "Dziennika" - informuje "Press". Roberta Krasowskiego miałby zastąpić Tomasz Lis, który przez centralę Springera jest bardzo dobrze oceniany.
Pasuje?
Nie.
Piotr W. M&M&SMB
Dariusz D.:
Kierownictwo koncernu Axel Springer rozważa zmianę na stanowisku redaktora naczelnego polskiego "Dziennika" - informuje "Press". Roberta Krasowskiego miałby zastąpić Tomasz Lis, który przez centralę Springera jest bardzo dobrze oceniany.
Pasuje?
Zdecydowanie NIE.
Elżbieta
Musiał
Koordynator ds.
Sprzedaży, Biuro
Reklamy Wnętrza;
Murator...
Dajcie Chłopakowi szansę:)Czas i "pozycja" Dziennika zweryfikuje czy był to dobry ruch.
Ktoś tu mądrze napisał, że nigdy nie bedzie tak, zeby wszyscy byli zadowoleni...
Piotr W. M&M&SMB
Elżbieta Musiał:
Dajcie Chłopakowi szansę:)
Czasu się nie da zatrzymać ;PPP
Dariusz
Dąbrowski
BenefitMedia.pl
www.hr.com.pl
Piotr W. M&M&SMB