Prot
Haładaj
projektuję i
tworzę.
www.polishd.pl
Temat: Jedźmy razem samochodem!
zapraszam Was do aktywnego udziału akcji :)Zasada jest prosta: jeśli masz wolne miejsce w aucie, zabierasz pasażerów jadących w tym samym kierunku i o tej samej porze.
Podróże, weekendowe wypady, a może nawet codzienne dojazdy do pracy. Oferty kierowców a także zapytania pasażerów. Oferty związane z wyjazdem/przyjazdem z/do Łodzi.
za zgodą autora wrocławskiego wątku.
tylko konkrety. komentarze i oftopy będę kasowałProt Haładaj edytował(a) ten post dnia 27.01.10 o godzinie 20:53
Katharina Katarzyna
Z.
....a wariatka
jeszcze tańczy ....
To może ktoś zabierze mnie w sobotę (30.01) około 12.00 z Okęcia do Łodzi? Obiecuję, że będę grzeczna i nie będę śpiewała :)
Marcin
Jarzyna
grafik
3d/wizualizator/wyk
adowca/trener/motoc
yklista
drogie Panie ;)Atrakcyjny szofer pokonuje z gracją i czarem trasę andrzejów-retkinia, regularnie-rzekłbym codziennie-w godzinach porannych, oraz trasę o jednakowym kierunku, ale przeciwnym zwrocie-w godzinach popołudniowych. Porusza się urokliwym pojazdem, o dźwięcznym imieniu-przydomku Lucyna, którym chętnie przewiezie każdą z Was ;)
Panom dziękuję :D
Zapraszam na priv ;)
Jacek
Ś.
Perfumy, kosmetyki,
Dior, Chanel, YSL
itd
Katharina Z.:jutro jadę na targi reklamy do WWA i jutro też wracam, więc raczej nie pomogę, ale może następnym razem ;)
To może ktoś zabierze mnie w sobotę (30.01) około 12.00 z Okęcia do Łodzi? Obiecuję, że będę grzeczna i nie będę śpiewała :)
Anna
Leśnikowska-Jar
os
trener, HR
konsultant, doradca
ds. rozwoju
zawodowego ora...
bardzo fajna idea! :)11 lutego rano jadę do Piaseczna (na 10:00) przez Widzew, Brzeziny i Rawę Mazowiecką; tego samego dnia robię trasę odwrotną
21 lutego jadę do Żywca (na wprost krajową jedynką) 23 powrót późnym wieczorem tą samą trasą - przez Bielko-Białą, Częstochowę
dopisek: jako kierowca oczywiście :D
kontakty na priv proszęAnna Leśnikowska-Jaros edytował(a) ten post dnia 31.01.10 o godzinie 19:17
Angelika
J.
Don't wait for THE
PERFECT MOMENT, take
the moment and ma...
Może ktoś wraca w niedziele z zakopca do Łodzi ?Temat: Jedźmy razem samochodem!
To ja zbieram ekipę na trasie Radogoszcz (Julianów) - centrum :)
Joanna
Z.
www.forum.filowepodr
oze.pl
W nd 31.01.2010 jadę z Łagiewnik (Rogi) na Olechów po południu.Temat: Jedźmy razem samochodem!
Dzień w dzień o 7:30 wyjezdzam z retkini i jade do srodmiescia
Paweł
Woźnicki
PTK Centertel -
Wydział Jakości
Oprogramowania
[PAIT]
co tydzień niedziela wieczór łódź -> Wawawracam różnie, przeważnie środy, czw, piątki - po 17
czekam na info
Lida
Voskalo
work wotk potem w
New Yourk
Lida Voskalo:17.02.2010 ktoś się wybiera do WAWY? Moge pośpiewać w drodze :)
Prot Haładaj:Ale jazda, fajny temat,ale coś się za tym czai :)
zapraszam Was do aktywnego udziału akcji :)
Zasada jest prosta: jeśli masz wolne miejsce w aucie, zabierasz pasażerów jadących w tym samym kierunku i o tej samej porze.
Podróże, weekendowe wypady, a może nawet codzienne dojazdy do pracy. Oferty kierowców a także zapytania pasażerów. Oferty związane z wyjazdem/przyjazdem z/do Łodzi.
za zgodą autora wrocławskiego wątku.
tylko konkrety. komentarze i oftopy będę kasowałProt Haładaj edytował(a) ten post dnia 27.01.10 o godzinie 20:53
Łukasz
Szefer
Student
Elektrotechniki,
Politechnika
Łódzka
Fajna inicjatywa, choć nie pierwsza:PJeśli w tym temacie nic się nie znajdzie można sprawdzić tu:
http://www.jedziemyrazem.pl/
http://www.wspolnedojazdy.pl/
Pozdrawiam!
Michał
Sitarek
Citigold Wealth
Manager
znam inicjatywę, ale mam jedno pytanie - może to będzie faux pas:), czy za takie kursy dzielimy się kosztami benzyny?
Bartosz
P.
Koordynator
projektów PR
może ktoś z łodzi do warszaway chce się zabrać w niedzielę poniedziałek lub wtorek?:)
Dorota
L.
Koordynator Działu
Eksportu LEGS SP. z
o. o.
a moze ktos jezdzi codziennie kierunek Marysin -> Piłsudskiego :D ok 6.30 lub 9.30?spiewac nie bede, ale sniadaniem sie podziele...
czy kogos zabieram czy nie i tak jade wiec no money - a pozatym nie jestem taxi :P
Bartosz
P.
Koordynator
projektów PR
Angelika Jędra:jednorazowo czy kilkurazowo? bo akurat jeżdżę od czsu doc zasu do zakopca i zpowrotem:)
Może ktoś wraca w niedziele z zakopca do Łodzi ?
Bartosz
P.
Koordynator
projektów PR
Rafał Włodarczyk:
czy kogos zabieram czy nie i tak jade wiec no money - a pozatym nie jestem taxi :P
taka idea że nie zawsze tak jest, że tak czy siak się jedzie
ja czy jako pasażer czy kierowca zakąłdam podział kosztów, w każdym razie to zawsze można dogadać
Kasia B. Sukam nowych wyzwań
Paweł Woźnicki:
co tydzień niedziela wieczór łódź -> Wawa
wracam różnie, przeważnie środy, czw, piątki - po 17
czekam na info
W tym tygodniu to raczej nie, ale w przyszłym zgłaszam się na pasażerkę :)
Agnieszka
Łapczyńska
dtp i nieco
projektowania
swietny pomysl, to nic ze juz istnieje idea... zawsze mozna cos od siebie dorzucic :)pn-pt 8-9 Zielona-Kosciuszki - Aleksandrowska-Traktorowa 16-17 powrot, 3 wolne miejsca :)
zapraszam