Reklama: Najlepszy program partnerski w sieci , KLIKNIJ

Stwórz profil

Musisz wpisać swoje imię
Musisz wpisać swoje nazwisko
Musisz wpisać poprawny e-mail
Musisz wpisać hasło (min. 8 znaków)
Musisz zaakceptować regulamin

Kinga Motyka specjalista do spraw
promocji

Temat: Jungle Aqua Park w Egipcie – jak oceniają go nasi turyści

Poniżej zamieszczamy przykładowe komentarze (źródło http://oceniacz.pl ) Jeżeli miałeś/aś okazje odpoczywać w tym hotelu, przeczytaj, przemyśl, dopisz coś od siebie!

Pozytywne:,,Był to nasz pierwszy wyjazd za granice. Strzał w dziesiątkę! Córka (3latka) bawiła się tam wyśmienicie (Aquapark).Jedzenie wyśmienite, każdy powinien znaleźć coś dla siebie. Wszędzie i zawsze krząta się obsługa, czyściutko!”
,,Hotel fantastyczny, mnóstwo basenów no i oczywiście świetny aqua park. Obsługa miła i uprzejma. Pokoje obszerne, czyste i dobrze wyposażone (lodówka, sejf, telewizor LCD, suszarka i klimatyzacja). Z każdego domku jest dostęp do basenu. Cztery restauracje do wyboru, jedzenie smaczne, nie ma kolejek i można zawsze znaleźć coś dla siebie. Do plaży jest ok. 1 km ale co chwila kursuje darmowy bus. W barze na plaży obowiązuje pełny all.
Według mnie naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Gorąco polecam.''

Negatywne:,,Może być, byłem tam 2 tygodnie, jak to w Egipcie. Hotel nowy, prawie całość otwarta,obsługa troszeczkę kuleje - są nastawieni na Niemców.” (to najbardziej krytyczna ocena naszych turystów, na temat tego hotelu).

Obrazek

Jungle Aqua Park, Egipt, foto: fajna25xKinga Motyka edytował(a) ten post dnia 22.01.10 o godzinie 10:25
22.01.2010, 09:46

Katarzyna K. KEY ACCOUNT, DREAM
TOUR

Nie słyszałam jeszcze zlej opinii od klientów o tym hotelu. Nowy, na wysokim poziomie. Sama bym się wybrała do tego hotelu ze względu na bardzo duży aquapark (ponad 35 zjeżdżalni)
27.01.2010, 20:22

Anna G. referent ds
turystyki

ja również jak narazie słyszałam same pozytywy. Nowy hotel, super aquapark, duże pokoje, dobre jedzenie itd... miejsca sprzedawały się ekspresowo :)
25.06.2010, 21:37

Byłem na tydzień w marcu - było fantastycznie... Bardzo dobrze wydane pieniążki - a ośrodek bardzo zadbany, park wodny świetny :)
9.11.2010, 20:38

Sylwester Gadomski OstatnieMiejsca.pl
S.A. _Oddział
Łódź_

Wysyłam do tego hotelu masę klientów i wracają bardzo zadowoleni :)
Rodziny z dziećmi są wręcz zachwycone.

Klienci mają jeden problem!!!
- czy jest jakiś inny hotel w Egipcie, który będzie tak fajny :)

Często kończy się tak, że na kolejne wyjazdy do Egiptu ponownie wybierają Jungla :D
21.01.2012, 15:23

Wyślij zaproszenie do