- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- Następna »
Agnieszka
Wiącek
entrepreneuress,
textmaker, scientist
Temat: Wielka OSZCZ w plusie - z czym wam się kojarzy?
mi się kojarzy z czymś ostrym, np. ostrą zimą
Joanna Małgorzata
W.
Kierownik Działu
Rekrutacji
Z sikaniem oszczepu na dachu.Temat: Wielka OSZCZ w plusie - z czym wam się kojarzy?
Joanna W.:
Z sikaniem oszczepu na dachu.
y?
Karolina
Ł.
Somewhere over the
rainbow :)
z oszczywaniemTemat: Wielka OSZCZ w plusie - z czym wam się kojarzy?
Joanna W.:
Z sikaniem oszczepu na dachu.
ę? Ależ to zabrzmiało frapująco...
Marcin Pawlas kocham poniedziałek
z wielką ością w gardle.dialog o wiele lepszy niż hasło.Marcin Pawlas edytował(a) ten post dnia 13.01.10 o godzinie 11:33
Piotr L. • Weź Mnie •
Z oszcz`aniem czegoś/kogoś (klienta?)... i brakiem pomysłu na nową kampanię - wyprz się przyjeła to oszcz też powinna co nie? ;)Temat: Wielka OSZCZ w plusie - z czym wam się kojarzy?
może za długo pracuję, ale OSZCZ kojarzy mi się z WYPRZ.Temat: Wielka OSZCZ w plusie - z czym wam się kojarzy?
Piotr L.:
brakiem pomysłu na nową kampanię
A może to jest część większego pomysłu? Czyli konsekwentne realizowanie planu.
Mariusz
K.
Specjalista ds.
marketingu i PR
Z punktu widzenia firmy kampania jest naturalną kontynuacją oferty WIELKA WYPRZ, natomiast hasło dość mocno nietrafione (głownie kojarzy się z sikaniem:), no i kabaret jakoś już nie bawi, przynajmniej mnie - chyba zmęcznie materiałuTemat: Wielka OSZCZ w plusie - z czym wam się kojarzy?
Jakbym tego tutaj nie przeczytał, to by mi się ze szczaniem nie skojarzyło. Skojarzyło mi się od razu: oszcz - wyprz.
Krzysztof
S.
Live hard, sell
hard.
Dominik Szewior:To znowu postaw się w miejscu typowego Kowalskiego wychowanego na M jak Molestowanie i Tańcach z gwiazdami rozmaitymi :)
Jakbym tego tutaj nie przeczytał, to by mi się ze szczaniem nie skojarzyło. Skojarzyło mi się od razu: oszcz - wyprz.
Krzysztof S.:
Dominik Szewior:To znowu postaw się w miejscu typowego Kowalskiego wychowanego na M jak Molestowanie i Tańcach z gwiazdami rozmaitymi :)
Myślisz, że taka firma jak Plus, zanim puściła reklamę w świat, nie sprawdzała jak się kojarzy tym, do których ma trafić?
Krzysztof
S.
Live hard, sell
hard.
Dominik Szewior:Myślę, że firma która już od długiego czasu zanudza jednym konceptem reklamowym mogła tego nie zrobić.
Myślisz, że taka firma jak Plus, zanim puściła reklamę w świat, nie sprawdzała jak się kojarzy tym, do których ma trafić?
Błażej J. Voo-Jitsu Master :P
pierwsze skojarzenie widzac spot - z OSZCZywaniem. I za kazdym razem, gdy trafiam w tv na ten spot to skojarzenie wraca.
Radosław Kuleszewicz creative director