Marcin
Szeląg
Analizuję,
doradzam, kieruję
(Venture Capital)
Temat: Grono.net pozyskało inwestora - Intel
a skąd taki news Tomku?
Rafał
Z.
ABM Space Education
Sp. z o.o.
Ciekawe ciekawe :) Interesuje mnie jak rozwinie sie serwis, wkoncu to niemala kasa sie szykuje na jego rozwoj.Pozdrawiam,
Rafal
Paweł Gierda freelancer
Pewna inwestycja bowiem serwis ma duży potencjał. Z gronem można wiele dobrego zrobić i na pewno takiego kierunku można się spodziewać .Czy to znaczy , że chłopaki od grona są już milionerami? ;)Paweł G. edytował(a) ten post dnia 18.09.07 o godzinie 11:20
Marcin
Kraszewski
Kierownik Sklepów
Internetowych, LPP
S.A
Intel przejął kilkanaście procent udziałów w Grono.net, nie wiadomo ile dokładnie bo owiane to jest jak na razie mgiełką tajemnicy.Ciekawi mnie czy toś zmieni w samym serwisie grono, wydaje mi się, że nie. Intel już przecież inwestował w serwisy społecznościowe, co prawda nie w Polsce ale jednak.Marcin Kraszewski edytował(a) ten post dnia 18.09.07 o godzinie 19:30
Paweł Gierda freelancer
(ciach)- zawiesiło mi się goldenline.Paweł G. edytował(a) ten post dnia 18.09.07 o godzinie 16:23Temat: Grono.net pozyskało inwestora - Intel
Paweł G.:
Marcin Kraszewski:tajemnicy.
Intel przejął kilkanaście procent udziałów w Grono.net, nie wiadomo ile dokładnie bo owiane to jest jak na razie nutkąCiekawi mnie czy toś zmieni w samym serwisie grono, wydaje mi się, że nie. Intel już przecież inwestował w serwdfddjhshds ds
dskhf s
wow
Jakub
Kacprzak
marketing
interaktywny i
sportowy/poszukując
y nowych wyzwań
nutka może byc nostalgii, dekadencji, melancholisprawa moze byc owiana mgiełką tajemnicy :)
Marcin
Kraszewski
Kierownik Sklepów
Internetowych, LPP
S.A
jakub kacprzak:
nutka może byc nostalgii, dekadencji, melancholi
sprawa moze byc owiana mgiełką tajemnicy :)
O jak fajnie, tego właśnie szukałem :)
Magdalena Nahurska specjalista ds. PR
witam, zajmuje sie komunikacja w Grono.net. Jesli bedziecie mieli jakies pytania dotyczace inwestycji jestem do dyspozycji.Magda
Magdalena Nahurska specjalista ds. PR
witam witam :)
Arvind
Juneja
Oumm.pl, Community
Strategist |
Tepik.pl